Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/07/20 in all areas

 1. 1 point
  Troll er også norskt tørrfòr, med mindre jeg tar feil. Om du inkluderer våtfôr/råfôr har du endel mer annet å velge i, deriblant Vom & Hundemat, Provit, Norwegian Polar og Rawfôr. Et par av disse har frysetørkede varianter også, men der har jo riktignok en litt annen pris enn både våtfôr og vanlig tørrfòr
 2. 1 point
  Hatt en finfin rallytrening med mine to idag! De var altså så høye og så gira🚀 Utrolig gøy! Unghunden detter jo ut i ny og ne (oi se der? Fugl? Mmm mye lukter i vinden - vent hæ?! Et blad?)😂 Men ekstremt lite snusing idag og han er veldig lett å få ut av transen om han befinner seg et annet sted i unghund-hjernen. Jeg har ikke sett Milo så høy på lenge, så det var også interessant å finne utav hvordan jeg må jobbe han ned🙊
 3. 1 point
  Kommer vel litt an på hvilke krav du har til ingredienser, men ved å søke på «bake dog cookies» og «dog cookies recipe» fant jeg en god del. Her var der samlet 9 på en side: https://www.care.com/c/stories/6294/11-christmas-dog-treat-recipes/ Ser vel ut til at det stort sett er varianter av hvetemel, fett (smør, margarin eller peanutsmør) og noen ganger egg samt ymse smakstilsetninger. En oppskrift (https://bakeatmidnite.com/copycat-milkbone-dog-biscuits/#_a5y_p=1510898) oppgir at man kan bruke hvilken type mel som helst, dersom man er bekymret for hvetemel.
 4. 1 point
  Skremselspropaganda, tenker jeg. Bekymrer meg ikke et brøkdels sekund engang
 5. 1 point
  Det er jo vanskelig å ikke støtte et slikt mål, men jeg er spent på hva som kommer ut på andre enden. Først har man innsnevret genpoolen ved å selektere på et gitt utseende. Dernest bruker man den populasjonen til å selektere noe som ikke lengre er typisk og innsnevrer genpoolen kraftig enda en gang. Skal det lykkes må vel noen genetikere sitte med en overordnet plan for dette og evt planlegge for innkryssing av andre raser om kabalen ikke går opp.
 6. 1 point
  Uh, hvor mange portiser kjenner du? De er herlige hunder, men etter min mening en helt annen type energi enn labben, og langt fra det samme stødige gemyttet. Litt usikker på hva du mener med mer samlet? For jeg vil mene den er mindre samlet... Mye mer lyd, og generelt noe usikkerhet på rasen. Og heller ikke like lettrent/matglad som labben.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×