Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest liked innhold siden 06/25/2017 i alle kategorier

 1. 43 likes
  Bare fordi det er mandag og man burde ha noe søtt og se på: Ukens blidfis <3 Tuppen og Lillebror Kjære sonen - møt Woodshine's Just Samwise Gamgee - "Sam"
 2. 42 likes
  Har visst fått kjæreste jeg
 3. 39 likes
  Jeg skriver ikke så mye i Akkurat Nå lenger, men jeg vil så gjerne fortelle dere en historie, som bevis for at det skjer fine ting i verden: Jeg blei tipsa om Mortified-podcasten her på sonen for lenge siden (hvor voksne leser fra dagbøkene de skreiv som barn og ungdom), og da det viste seg at de skulle ha live-show i Oslo i forbindelse med Pride (tidligere "Skeive dager") med fokus på skeive liv, tok jeg kontakt for å få være med, da jeg så for meg at en meget desperat og lite sjarmerende dagbok fra da jeg var i Ghana i -99 og var forelska både i Ellie og Lasse, ville passe bra inn i konseptet. Produsentene holdt på å le seg i hjel, så jeg fikk være med. Det blei posta en promovideo på Facebooksidene til Mortified Norway, hvor jeg forteller at jeg deltar for å gi en stemme til alle dem som ikke tør eller kan. Den viste jeg til alle på jobben, og etter at jeg var ferdig en ettermiddag, kom en kollega ned og blei stående på dørkarmen inn til kontoret mitt mens han fortalte hvor fantastisk han synes jeg er. Hm, hvor vil du hen med dette, liksom? tenkte jeg litt ille berørt, før det viste seg at han prøvde å si at han syntes jeg var flink som turte å bare vandre gjennom verden og være sånn jeg er, åpen og tilgjengelig og helt skamløs når det gjelder det å være skeiv. Jeg svarte: "Og når jeg nevner at jeg er skeiv, så ser jeg jo at folk knepper til, for alle veit jo at jeg bor sammen med en mann. Og da tenker jeg inni meg: Sug litt på den karamellen, du!" Da smilte han mens han så litt rar ut, før dette kom: "Ja, jeg synes det er så fantastisk at du er sånn og kan snakke om dette... For det gjør ikke jeg...!" Så brast det fullstendig for han, og hele historien om hans forelskelser i gutter opp i gjennom og tvilen og løgnen og ikke minst skammen, kom. Etter halvannen time med gråt, latter, styrking og snakking var han trygg nok til å innse at samboeren hans ikke kom til å ta med seg ungene og stikke om han fortalte det til henne, og han skjønte også at dette ikke dreide seg om at hun "fortjente" å vite, men om at han fortjener å ikke skamme seg og føle at han juger. Når jeg fikk bilde på kvelden av de to sammen etter at han hadde klart å fortelle det til henne etter 15 år, sammen med "Takk. Jeg kommer til å huske denne dagen for resten av livet!", var det min tur til å grine (på nytt). Og så leste jeg akkurat om en fyr på litt over 50 som hadde bestemt seg for å komme ut etter å ha sett på Skam. Let love rule, folkens. Foto: Hanne Bernhardsen Nordvåg Verdens beste Mortified-gjeng! Henrik, Frida, Daniel, Kaisa og meg. Og dagbøkene.
 4. 32 likes
  Var så ufattelig nervøs for dette, men det ble altså full klaff mellom Lyn og Geirr i dag
 5. 30 likes
  Jeg døøør Skilt ved fødselen:
 6. 27 likes
  Koselig kveldstur med gutta i dag og siden det er få jakthunder her så tåler dere vel et bilde av de flotte gutta mine.
 7. 26 likes
  JEG SKAL HJEM I DAG!!!
 8. 26 likes
  Gikk på en smell gitt Ser ut som det kommer en Saint (tispe fra samme oppdretter som Sinner). Det er da en av de svarte greiene som ligger her. Mamma er Talli sin halvsøster. Ettersom jeg ikke har noen avlstispe pr nå så ble det litt desperasjons shopping (jeg kjenner hundene og oppdretter personlig og linjene, så det var ikke sååå impuls liksom )
 9. 25 likes
  Noah Emilian kom til verden 13. Juli. 4630 gram og 55cm lang Sent from my iPhone using Tapatalk
 10. 25 likes
  Sam flyttet hit for en uke siden. Jeg konstaterer at valper er oppskrytt. Jeg har heldigvis en Hermine som gladelig underholder han.
 11. 25 likes
  Alvin er nå røntget med HD:A og AD: 0 Nå trenger jeg hvertfall ikke å ha det i bakhodet videre framover i treninga
 12. 25 likes
  Jag rekommenderar istället i det starkaste att folk tar sig en tur inom finn.no eller ett av många omplaceringscenter som finns i Norge och räddar en av alla de hundar som finns där och som behöver ett nytt hem...
 13. 24 likes
  Jeg har laget sjokoladefigurer!
 14. 23 likes
  Denne fikk meg til å tenke på flere her inne
 15. 23 likes
  Du vet du har truffet rett type nå Og akkurat nå er det 3 AK og 2 DSG her da vi passer broren til typen sine, 5 hunder fram til mandag
 16. 23 likes
  Etter over tre døgn som syk følte jeg meg omsider såpass bra at jeg i dag dro ut og kjøpte meg ny bil. Den gamle er for liten for en hund som blir av Novas størrelse, og med tre hunder til i heimen er det derfor uaktuelt å ha for liten bil. Jeg visste hva jeg ville ha, dro til merkeforhandler, gikk inn først en gang - ingen så på meg engang (jeg ser nok ikke ut som en typisk kunde for den biltypen tror jeg), jeg gikk inn på personbilavd ved siden av og spurte etter selger, og fikk beskjed da de hørte hva slags bil jeg ville ha om gå tilbake der jeg hadde vært først. Jeg gikk tilbake, og fikk omsider henka inn en kar - veldig hyggelig en - som viste meg ulike modeller. Jeg presiserte veldig tydelig hva jeg var ute etter og da gliste han plutselig fra øre til øre og sa:"Veldig bra bil, veldig bra bil det der" . De hadde en inne, jeg lånte den og kjørte rundt et par timer og likte den veldig godt. Dro tilbake til forhandler og sa jeg ville ha den. Vi fikk ordnet papirer, de skal shine den opp til i morra og da henter jeg den kl 15. Deretter ringte jeg gubben og sa fra om mitt siste innkjøp. Han tok det med fatning. Og så ringte jeg eldste pode som er på tur og ba han komme hjem snarest og sørge for å shine opp og selge min gamle bil - så får han pengene til å betale ned del av studielånet (som er et forbrukslån, siden han ikke fikk studielån). Nå får jeg plass til alle hundene, pluss masse smellerutsyr, turutstyr, hundeleker, kobbel, seler, klær med mer Og den er så lang at jeg nok kan sove i den om jeg vil også
 17. 22 likes
  Jeg har hatt en så digg morgen i dag! Jeg har for det første sovet 7 timer i et strekk! SJU timer! W00pw00p! Kroppen var ikke stiv og støl og øm og vond heller, så jeg rakk en lang god dusj på morran før jeg gikk ut med bikkjene Så jeg var klar for å bli kobla opp da sykepleieren ringte og lurte på om hun kunne komme litt tidligere Og nå har jeg spist frokost og sjokolade OG! Jeg har på meg sommertøy! Ikke langbukse og fleecejakke, med andre ord Jeg driter nesten i hvordan resten av dagen blir, så god morgen har jeg hatt
 18. 21 likes
  Jeg lurte også på hva det gjaldt - men reiser bust av sånn "click bait" i en avis som skal formidle nyheter, så da var det å gå på Aftenposten og der stod det ihvertfall hva det gjaldt! Vi har hatt 2 dagers besøk av sønn, svigerdatter og lille barnebarn på 3 år. Jeg "stoler" ikke på Strider og små barn, han er ikke en slik som bare går sin vei hvis noe blir ubehagelig - han advarer isteden. Og små barn og hunder befinner seg jo på hver sin planet, så det kan fort hende de oppleves ubehagelige for en hund. Shy derimot synes at så små barn er verdens beste oppfinnelse, de har ansiktet konstant i praktisk slikkehøyde og hun synes at alt de gjør og finner på er helt genialt - og det er slitsomt for en 3-åring å ha en kelpie i ansiktet til enhver tid.. Så å ha besøk av en slik liten en byr på sine utfordringer. Strider har aldri fått hilse på barnebarnet tidligere, jeg har ikke våget det. Resultatet er at han har vært helt syk etter å sjekke ut barnebarnet, samtidig som han girer seg voldsomt opp hver gang hun beveger seg, hvilket ikke akkurat har vært betryggende for min svært hunderedde svigerdatter. Nå var de her 2 dager, og noe kontakt var uunngåelig. Strider har fått hilse og slikke på barnebarn gjennom kompostgrind, hun fikk mate Strider med pølse, masse pølse, ("Jeg liker pølse veldig godt jeg", "pølse er det beste jeg vet" etc.. tunge hint, slik at kunsten var egentlig å få pølsebitene inn i hundemunn og ikke barnemunn ) og ellers så gikk det i å holde dem delvis adskilt (hundene var med på tur i bånd når vi var ute, men inne var de bak grind), alt under streng kontroll. Men shit happens, alltid. Gubben var ute og jobbet i hagen med kelpiene mens vi andre var inne og satt og tegnet ved kjøkkenbordet. Gubben var mer opptatt av sitt enn kelpiene, han hadde jo stengt terrassen slik at hundene i prinsippet ikke skulle komme seg inn - trodde han. Strider brøt seg inn. Plutselig kommer Strider fykende inn der vi satt, rett bort til barnebarnet og rundslikker henne i ansiktet og er så snill så snill. Ikke populært hos verken barnebarn eller hennes foreldre (moren ble øyeblikkelig dødsredd), men jeg ble veldig glad, for her var det ikke snakk om noen usikkerhet eller engstelse eller "du er en pain in the ass som ikke bør være her" fra Striders side, kun "I love you". Og det var godt å se. Og det var bare å si "gå ut" til Strider med normal stemme, så gikk han. Det skjedde noen ganger til, men det var greit. Kelpiene er for voldsomme og for intense for barnebarnet pr idag, men det er deilig å vite at "shit happens"-situasjoner ikke innebærer noe mer enn at barnet blir rundslikket! Og at foreldrene fikk oppleve hvor lydig den gærne kelpien er, og hvor enkelt det er å stoppe han. Senkede skuldre er så bra!
 19. 21 likes
  Det er jo helt vanvittig hvor vakker denne krokodillen er på bilder <3
 20. 21 likes
  Enda mer gode nyheter, gubben fikk komme hjem på perm hele helgen. Og nå nettopp ringte legen og sa de har fått svar på prøvene. Så da vet vi hva som har gjort han syk, at han er mye bedre pga av at antibiotikaen fungerer som den skal, og han får oppfølging når han kommer tilbake på sykehuset neste uke. Fy flate så deilig å vite! Nå skal vi slappe av hele helgen, og jeg gleder meg over å ha mannen min hjemme og at han er mye mye bedre!!
 21. 20 likes
  HD A på Bolt også Gode nyheter i lunsjen på jobb
 22. 19 likes
  Har du vært her og @Siri...?
 23. 19 likes
  Hipp hurra for Pøbel som er 7 år i dag! Dagen er feiret med skikkelig svømming og når han kom tilbake fra bading fikk han et plaskebasseng utenfor her vi er!
 24. 19 likes
  Søteste skjønneste Raksha i hele verden...Tusen takk for at Hottie fikk et så godt og kjærlig liv hos dere. Hun var så lykkelig i sin familie og det kan ingen ta fra dere. Nå springer hun med Qui, som allerede har vist henne de beste pølsetrærne, der jakter de grill og wiener, men gakker og kaniner får gå i fred. En skrekkelig opplevelse fikk du, men hun døde som hun levde, litt sånn passe skrullete, men lykkelig
 25. 19 likes
  Stresset! Var på tur med Fetter og klarte å miste nøkkelknippet mitt. Husnøkler, jobbnøkler, bilnøkkel... Nevnte jeg forresten at jeg har vakt? Krise! Heldigvis så er Fetter trent til å finne ting! Etter å ha søkt et stykke så fant han nøkkelknippet. Phew! Jeg hadde jo gått i terrenget og ikke fulgt noen sti så det var mange potensielle gjemmesteder. Det er en viss firbent som har blitt lovet pølse og leverpostei til middag i dag.
 26. 19 likes
  Hun er fin da Men ikke veldig elegant
 27. 19 likes
  Venninna mi fra barndommen driver fortsatt med travere. Nå har hun bare en traver og den er ikke vant til å stå alene så hun kjøpte selskap til den. En liten shettis-hingst. I praksis betyr det at A endelig har "fått hest ". Stallen er en halvtime unna og dyret må kastereres før han blir håndterbar for poden , men den er relativt snill for sånn liten hest å være.. Han har fått ri litt barbakk på den og den ser ut til å akseptere det, selv om den selvfølgelig må steile litt når den ser hopper. Viktig å bryske seg ekstra når man er liten. Han er en fin liten fyr , men såpass liten at jeg ser for meg at den passer best som kjøreponni enn rideponni. Toddy synes den er litt mindre skummel enn andre hester, men skummel nok til at han holder avstand. Han er en knusksøt liten ramp [emoji173] Sent fra min SM-G955F via Tapatalk
 28. 19 likes
 29. 19 likes
  AN ser det ut til at jeg har sagt ja til å ta over en hund jeg alltid har hatt lyst på, men absolutt ikke skulle ha fordi hun er husky Personlighetsmessig er hun drømmehunden da, og utrolig enkel og grei på alle måter. Har kjent henne siden hun ble født, og hun er en sånn type det er umulig å ikke like. Da kan jeg leve med at hun mest sannsynlig forblir båndhund, når det er den eneste negative tingen ved henne. Jeg har jo alltid ment at èn hund er en for lite, og jeg vet Twist trives best med andre hunder rundt seg. Tanken om en maskot har jo vært der en stund, og jeg gikk egentlig tom for brukbare argumenter når jeg nå nok en gang fikk tilbud om å ta over Buffy. Hun kommer på prøve i første omgang da, så får vi se hvordan hun fungerer her, og hvordan hverdagen går opp med to stk i hus Det føles litt impulsivt, og jeg har litt vondt i kontroll-freaken min fordi jeg ikke har brukt månedsvis med research, men jeg har tro på at dette blir bra jeg
 30. 19 likes
  Stuck i Hannover Kjørte hjemover fra Bavaria igår og girkassa sa takk for seg rett ved hotellet. Så nå er Tore Touran hos Volkswagen og vi må være her til imorgen og se hva dommen blir, stygt redd den blir stående igjen her gitt Men jeg bestod treningseksamen og instruktør eksamen og har bestått hele kurset, så nå er det bare å vente på at man får bekreftet alt ok fra Karen pryor i usa så får vi diplomer og alt tilsendt
 31. 18 likes
  Vi endte opp med åtte fine og flotte små - 4 av hvert kjønn 2 med NBT, men forholdsvis lange, og resten med haler Moltres har vært kjempeflink hele veien og har jobbet som en helt, og valpene har alle næringsvett og har funnet melkebaren. Bilder kommer når vi alle er mer uthvilte og klare for det
 32. 18 likes
  Testet positivt to ganger i går men fortsatt litt i sjokk
 33. 18 likes
  Jeg er helt enig. Så jeg har faktisk valgt den beste i kullet, i følge oppdretteren-valpetesten og to stk jeg kjenner som observert de og beskrevet tispene og vært for å plukke sine valper før meg. Men de ville ikke ha den for den hadde hvitt i brystet og hvite tær bak. Jeg ble litt "are you kidding me"? Da de egentlig først og fremst er ute etter en bra hund, også får man se om det blir en avlshund Møt Dutch Dynamite DeeDee "Saint" Den mest selvstendige, som er alltid først ute, som bærer rundt på alt hun finner. Men har da skjønnhets feil i form av farge (ingen dommer har noen gang slått ned på det på Arya som også har to hvite tær på bakbeina )
 34. 17 likes
  Jeg er generelt motstander av offentlig gapestokk. Der er innimellom en del som ligger bak i hendelser der også dyr lider, som ikke kommer frem, feks sinnslidelse/psykiatri/demens, sykdom med mer. Og å henge ut folk fører sjelden noe godt med seg. Men verden vil gjerne ha noen hatobjekter å samles om...
 35. 17 likes
  I tilfelle noen lurte
 36. 17 likes
  Vet dere, at når jeg ser på Fetter, så blir jeg glad. Hilsen myrsnipen
 37. 17 likes
  De færreste oppdrettere av brukslinjer avler etter farge, de avler etter bruksegenskaper. Det dukker opp svarte schäfere innimellom, men at de er av typen "familiehund" er nok ikke vel ikke veldig sannsynlig. Det er nok heller ikke så veldig sannsynlig at du finner en oppdretter som ønsker å selge en bruksavlet hund som ren familiehund, de fleste seriøse oppdrettere av brukslinjer stiller krav om at hundene skal brukes (ellers kommer de fort gjerne i retur). Det dukker selvfølgelig opp noen relativt rolige og lite krevende hunder av brukslinjer innimellom, men det er ikke noe som kommer på "bestilling", i likhet med fargen svart (med mindre begge foreldre er helsorte, da blir alle valpene svarte). Å kjøpe en bruksavlet hund når du egentlig skal ha en familiehund blir litt som å kjøpe racerbil når det du trenger er en stasjonsvogn. Så nei, jeg kjenner ikke til noen oppdrettere som passer til beskrivelsen.
 38. 17 likes
  NÅ er jeg stolt av meg selv ass! Gikk så fint atte
 39. 17 likes
  Musikeren og jeg teltet i natt, det var superhyggelig. Selv om vi hadde glemt myggspray, slo opp teltet i nedoverbakke så vi skled ned til bunnen hele tiden mens vi sov, hadde for tynne soveposer så vi frøs hele natten, mistet den ene kjelen i stormkjøkkenet i vannet så den sank og ble borte, boksen med mark til fiskingen åpnet seg og danderte mark utover alle koppene vi hadde med, og vi hadde glemt tallerkener og bestikk. Det viser vel bare at det er selskapet, ikke omstendighetene, som avgjør om det blir en fin tur. Vi fikk tent bål og grillet pinnebrød på kvelden, og til frokost hadde vi med pannekakerøre på en flaske. Herlig. Da gjorde det ikke noe at kaffen måtte drikkes av den gryten som ikke hadde falt i vannet og i tillegg ble alt for tynn. Og pannekakene spiste vi med fingrene, så klart.
 40. 17 likes
  Jeg hadde egentlig planlagt ny hund neste år, men plutselig passet det utrolig godt. Jeg har kjøpt meg en podengo portuges som jeg henter neste uke. Tellus. Det blir veldig spennende for oss begge da jeg ikke har hatt valp på 9 år. Sent fra min VTR-L29 via Tapatalk
 41. 16 likes
  Akkurat nå er jeg på vei ned fra fjellet etter å ha vært på en støl og lappet sammen en skadet geit. Det er en nydelig varm sommernatt og det kom akkurat en ugle flyvende forbi. Noen ganger tenker jeg at jeg har verdens beste jobb.
 42. 16 likes
  I dag tidlig hadde Brimi Fjellstugu 4 stjerner i customer rating på FB. Nå har de 2. Karma is a bi@tch
 43. 16 likes
 44. 16 likes
  Fjelltur med loppa i ettermiddag Hun spretter opp bratte skrenter lett som bare det, så det er tydelig at hun fortsatt KAN gå tur - når hun selv vil. Og jeg må vel bare respektere at hun ikke vil være med på alt lengre. (i dag ville hun gjerne )
 45. 16 likes
  Har visst en ettåring i hus! Astrid ble ett år i går Lille babyen min er plutselig en stor baby.
 46. 16 likes
  Fetter er verdens kuleste hund 😂😂😂
 47. 16 likes
  Nå er det bare å krysse fingrene!
 48. 15 likes
  Gutten er 3 mnd om en uke! [emoji50] tiden går så fort! Sjekk han blidfisen her da! [emoji7] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
 49. 15 likes
  Vindstille og 17+ på Nordkapp
 50. 15 likes
  Fikk ikke endret bilde i den opprinnelige posten, så legger det inn her. Det bildet rettferdiggjør tatoveringen mye mer. Tatt like etter den ble tatt Har allerede begynt å planlegge hvilke fler jeg vil hun skal ta på meg
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00