Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/18/19 in all areas

 1. 14 points
  Jeg er så glad!! Den ene som skulle ha tispe gikk for hannhund istedenfor, så da fikk jeg tilbudet og har takket ja! Så neste uke henter jeg frøkna helt til høyre i Sverige
 2. 13 points
  Si hei til Pix ❤️ Perfect image Poetry in motion 😍 Foto: @Perfect Image
 3. 9 points
 4. 9 points
  Valpen min er født!! I et kull på 8, hvorav 6 hanner og kun 2 tisper. Jeg har alltid ønsket meg en sort tispe, og i kullet kom en brun og en sort. Jeg får kjøpe den sorte Den ser foreløpig helt perfekt ut, satser på den blir det i personligheten og, noen andre skal ha den andre tispa, så det er liksom ikke noe å velge i når jeg ikke vil ha hann. Den er sort med mase hvitt i brystet, akkurat det jeg liker så godt! Minner litt om Dixie, hun var sort med hvitt bryst ❤️ Sikkert derfor jeg synes det er så fint. Jeg blir å kjøpe den som fullt min, men på en leasingavtale hvor oppdretter får bruke den til ett kull. Jeg har alltid tenkt at jeg aldri vil være forvert fordi jeg vil eie hunden selv og synes 2-3 kull er for mye, men ett kull skal nok gå bra. Kan jo bli spennende å følge en slik prosess uten å sitte med ansvaret selv og tenker jeg Så da sitter jeg og prøver å finne navn, og det er jo såå vanskelig. Har mange fine alternativ, men føler ingen av de liksom treffer 100%. Er glad i søte og feminine navn, gjerne menneskenavn. Navn jeg liker; Ada, Ebba, Aurora (pga nordlys/sørlys), Vera, Morild (pga bioluminescens), Sanna, Silja, Mynte, Isa, Alma, Lana, Nala.... Flere forslag?? Hadde også vært dødskult med navn hentet fra naturvitenskap, siden jeg er biolog og elsker biologi og paleontologi, men foreløpig kommer jeg ikke på noe som kan være hverdagsnavn.
 5. 8 points
  Da prøver vi igjen da! Fikk ikke redigert i den andre tråden Glemte første bilde da - da vi gikk ut på tur rundt kl.6.00. Yara ville bare tisse og drite og så løpe inn å legge seg på sofaen igjen. Været var SURT. Litt over 07:00 var jeg på tbanen på vei til jobb Kl.08:00 var vi klare for å ta imot pasienter Rundt kl 9 (egentlig hele dagen) sjekka jeg Yara vi appen. Utrolig fint å se at hun slapper totalt av hjemme alene ❤️ Min lille søte leilighet Så gikk tiden med mye å gjøre på jobb. Kl 12 spiste jeg lunch kl. 14 sjekka jeg Yara igjen. Like chill ❤️ Hu har henta to sko og lagt de i sofaen Men tygger aldri på det haha. Rundt 3.30 dro jeg fra jobb. Været var knallfint! Løp hjemom og henta Yara før vi dro til togstasjonen. Hun nøøøøøt sola ❤️ Ca. 16.30 17:30 ish. Endelig framme! Møtte opp med Shokata og bikkjene og dro til en liten hundepark. 18.30 ish Yara kooooser seg! ca 19.30 ish - På toget på vei hjem ca 21:00 - hjemme og Yara er trøtt etter lek og moro. Jeg oppdaterer litt på hjemmesida mi. Vi sovna ikke lenge etter dette. Jeg var meeeegatrøtt og skulle opp tiiidlig dagen etter.
 6. 8 points
  Endelig fikk vi ei brun DSG tispe! Henne beholder jeg mest sannsynlig og håper på at hun blir ei fin lita snuppe 😍
 7. 7 points
  Så var det bare den lange ventetiden igjen
 8. 6 points
  Siden sist har Lita rukket å bli 5 år! 🎉 Vi har flyttet til Trøndelag for å studere, blitt kjent med flere nye mennesker og gått mye turer i bakker 😂 Det har blitt noen flere stevner, men det klaffer aldri helt, noe skjer alltid - men vi håper det sitter en gang... Uansett så er ihvertfall trening moro! MEN best av alt - på lørdag kom B-godkjenning i NRH i boks! 🎉🌟😍 Påbegynte søksprøvene i juni før ukas arbeid B på HKESN(Kongsvinger), søksprøvene gikk virkelig ikke som de skulle, men ukas arbeid ble bestått! Slitt en del med de tingene som dukket opp på søksprøvene, men sesongen gikk jo mot slutten, og jeg må innrømme at jeg var litt fristet til å gi opp og forsøke på nytt i 2020. Den gang ei! Dro hjem til Tønsberg på høstferie og ble overrasket med søksprøver for å "bare" forsøke siden vi uansett kunne prøvd en gang til - men da gikk de i boks begge to 😍 Virkelig ikke gått opp for meg enda, synes det hele er veldig rart, men da må vi sette oss noen nye mål og sikte videre!
 9. 5 points
  Så gikk vi fra to og til 3 ❤️ Det kom litt brått på, og vi var egentlig veldig klar på at det ikke ble noe valp i denne omgangen. Men her sitter vi da, med verdens vakreste frøken ❤️ Hils på Pix! Aka Perfect image Poetry in motion, fra @Perfect Image 😁 Hun er vår fremtidige stjerne, og foreløpig etter et og et halvt døgn hos oss, er jeg så fornøyd. Hun er glad, utforsker, uredd og trygg. Oppfører seg som om hun skulle bodd her hele det korte livet ❤️ Hun knirker som de andre jentene vi har, de går foreløpig overens, Zina, som er eldst er ikke så veldig glad i valper når de er såpass små, men det vil komme seg. De forstår hverandre godt og de respekterer at den andre vil ha rom, plass å ligge i fred. ❤️ Foto er @Perfect Image På bildene er hun 5 uker. 💕
 10. 5 points
  To innlegg her da, men i mitt forsvar: den forrige valpen var eksen sin. Nå blir det ENDELIG min egen, og en tervhann hentes i november! Etter uendelig mye grubling og avlyste planer i flere år (ja no joke), er jeg endelig klar for valp! 1 måneds ventetid! Hvordan overleve?
 11. 5 points
  Bare noen dager igjen til fødsel, gurimalla jeg er så spent! Lurer sånn på kjønnsfordeling, fargene på kullet og ikke minst om valget har falt på meg som valpekjøper
 12. 5 points
  De er nå morsomme disse dyra våre Må bare dele litt om hvordan dette går, det ble en liten ahaopplevelse for meg også... Lettere demotivert og lei tok jeg noen uker pause før jeg startet opp igjen. Den store bøygen jeg så for meg med å få henne til å plukke opp dummy som ikke er kastet eller lagt et stykke ut viste seg å løsne bare på et par økter. Lekte det i prinsippet fram - inviterte nærmest til dragkamp med den, lavere og lavere og til slutt på bakken. Så et par økter til så så det plutselig ut som det gikk opp et lys for henne angående hvor hun skal gripe. Stor lettelse! Det hele måtte selvsagt feires med noen feltsøk. Endelig i gang igjen! Den gang ei... Hun slurvet fremdeles. 5 av 6 dummyer kom litt på snei eller direkte dårlig. Bare en gjorde hun perfekt. Prøvde på nytt igjen. Samme greia. Jeg mener nøyaktig samme greia. Ikke bare 5 av 6, men det var den samme dummyen hun leverte perfekt. Var det tilfeldig mon tro? En gang til, samme resultat. Og enda en gang. Det var veldig rart syntes jeg helt til jeg kom på hvilken dummy vi hadde trent grep med! Det var jo nøyaktig den samme røde, nye som hun grep perfekt! Det er virkelig fascinerende hvordan hjernen fungerer på disse dyrene altså. På en måte virker det jo litt teit at hun ikke umiddelbart generaliserte. Dummy er dummy, skulle man tro! På en annen måte er det jo utrolig "lydig" at hun gjør nøyaktig som hun har lært! Det minner meg litt om første feltsøk i klubben. Jeg var helt sikker på at det kom til å gå fint. Hun kunne jo det - gjort det perfekt mange, mange ganger. Hun løp og løp og sprang forbi alt. Jeg så at hun registrerte dem, men ikke snakk om at hun skulle apportere. Løsningen var rett og slett at hun lette etter sine egne dummyer, men de lå jo ikke der ute! De vi hadde trent med hjemme i sikkert 1 år. Det ordnet seg veldig greit etterhvert det altså, og nå er det bare å begynne å trene grep med masse forskjellige dummyer også.
 13. 4 points
  I helgen arrangerte vi filletrening og det var utrolig gøy 😄 Alle hundene storkoste seg og de fleste syntes at filla var meget spennende!
 14. 4 points
  Jeg er SÅ glad! Yara er hjemme alene en hel arbeidsdag uten problemer. Vi har trent en god del på det før jeg dro på ferie så var nervøs for hvordan det skulle gå da jeg kom hjem fra Korea. Hu sover hele dagen til jeg kommer hjem! Hu der altså 😍
 15. 4 points
  Har ikke vært så flink å oppdatere her ser jeg. Wuna har blitt nesten 7 måneder nå, og utviklet seg masse! Har ikke veid henne på lenge, men tipper hun veier rundt 25 kg nå. Har så og si bestemt meg for halsmelding på henne. https://youtu.be/2UcY7JJZSik https://youtu.be/CuJNoC3JbmU
 16. 4 points
  Her dukket det opp løpetid i dag, så vi krysser fingrene for små Lynwyr-valpiser i desember
 17. 3 points
  Wow, vakre hunder! Vi har vært på playdate i dag også, med Mio til @trill. Kovu fikk øve litt på gretten gammel gubbe-adferd, men gutta gikk igrunn ganske fint sammen.
 18. 3 points
  Skaff deg 10 om du vil, har råd og ikke minst kapasitet. Hvis man virkelig er opptatt av miljø og jordens framtid, så er dt aller mest virksomme uten noen som helst tvil, å la være å formere seg! Jorden er allerede ekstremt overbefolket. Hvis vi skal snakke om egoisme; egoisme i høyeste grad er det at ‘alle’ føler seg kallet og skal ha biologiske barn, uansett om de har forutsetninger og ikke minst kan forsørge disse barna selv.. Verden flommer over av barn ( herunder mange uønskede/ mangler omsorgspersoner) så det er liten grunn til at alt som kan krype og gå skal formere seg.
 19. 2 points
  Nye, aktive medlemmer hadde hatt mye å bidra med her inne, ja. Håper dette er noe som rettes opp i raskt. Samtidig tenker jeg også at vi som etter flere år enda henger her har et ansvar for å holde liv i forumet. Jo flere som oppretter tråder, svarer i andres tråder, skriver litt i AN-tråden og deler bilder i ulike tråder, jo mer aktivitet blir det her inne.
 20. 2 points
  Takk takk Det kom 2 gutter også.
 21. 2 points
  Vidiemra's Ærke aka Ærke (eller pompen og ballen som jeg liker å kalle ham), ble hentet lørdag den 7. sept, 2 mnd gammel. Ærke er en langhåret kanindachs, og veier for øyeblikket 1.6 kg. De siste to dagene har jeg ikke tall for hvor mange ganger vi har gått ut for å tisse, men jøss. Her ligger jeg med klær på og venter nesten på neste gang han skal ut. Så langt prøver jeg egentlig bare å bli kjent med den lille ballen min, og se hvordan han utvikler seg. Han er en morsom liten kar som smelter alle på hans vei. Til og med min mor fikk tårer i øynene (og hun liker ikke hunder). Jeg og typer sitter med hundre spørsmål hver dag, og prøver så godt vi kan. Har meldt oss på kurs om "Hundens språk", samt valpekurs i oktober. Slik at tiden framover skal bli spennende😁 Ellers så er planen utstilling og spor med ham.
 22. 2 points
  Fjern alt av tepper, de blir bare tisset ut, i starten er det tilnærmet umulig å følge med 100% Kjøp puppy pads, mange vil søke mot mykere underlag for å tisse. Da jeg fikk Lotta, min første valp, brukte jeg det. Jeg gjorde alt etter boka, og løp ut med henne omtrent hver haltime eller eller hver gag hun hadde sovet, spist eller lekt. De gangene jeg ikke rakk det før hun tisset inne, satte jeg henne på puppy paden. Etterhvert søkte hun mot den hvis jeg var for treg. Det blir lettere etterhvert som det går lengre og lengre tid mellom hver gang de må tisse. Det er krevende å ta innover seg hvor ofte de faktisk må tisse, det er jo HELE tiden Så bare fortsett som du gjør. De viser som regel ikke noe tegn til at de vil ut før de klarer holde seg lenger, fordi når de må tisse, må de tisse NÅ, og da skjer det der de befinner seg Med hannhunder er det litt ekstra vanselig å se, siden de ikke må huke seg ned først, men går seg til etterhvert Kjenner meg igjen i det du opplever Jeg ble helt tatt på senga over hvor krevende det var å hele tiden følge med, kunne ikke se bort litt en gang nesten. Jeg hadde dengang hjelp av roomie og eksen min, men nå skal jeg ha valp igjen, og bor alene og er singel... Det blir spennende Jeg kommer til å angre mange ganger! Men bare hold ut. Plutselig er det intense perioden over og du lurer på hvor den lille bylten ble av. Skal prøve å huske å lese mitt innlegg selv i desember 😂
 23. 2 points
  Pøbelen blir 11 uker i morgen, og tiden går fort. Kjenner godt at jeg sliter. Dette er min første valp, og jeg har lyst å slå i veggen flere ganger daglig. Samt at jeg griner litt hver dag av frustrasjon. Jeg prøver så godt jeg klarer å være positiv med oppdragelsen, men er veldig frustrerende når man er alene om det og man ikke får tatt seg to sekunder for å lese i boka en gang til 🙄 Begynner ikke på valpekurs før i slutten av oktober. Og jeg kjenner det er litt for lenge til...… Bilder av sjarmøren😅
 24. 2 points
  Da jeg kjøpte min Caddy (brukt fra forhandler) så byttet de til gittervegg for meg inkludert i prisen. De hadde tilfeldigvis fått levert en bil med gittervegg samtidig så da byttet de bare om på de to bilene. Nå skal jeg snart gå over til Transporter og da er planen å bytte til gittervegg i denne også. Synes at fordelene veier opp for ulempene(jeg synes egentlig ikke at det er noen ulemper med gittervegg 😄). Dessuten er jo gitterveggen så grei å henge ting i. 👍🏻😊 Og en ting til: Hvit/lys bil er kanskje ikke det vakreste, men det er jammen meg mye mindre varmt i bilen om sommeren...
 25. 2 points
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×