Nytt innhold

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Forrige Time
 2. Jeg velger å ikke gjøre det, pga helse, og fordi jeg vet mye om foreldrene og har snakket med andre (som ikke kjenner tispeeier, som har sett tispa utenifra). Det er 2 flyturer hver vei og jeg har ikke helse til det dessverre :/ Så her stoler jeg bare på oppdretter og satser på at magefølelsen stemmer.. Hadde det vært i kjørbar avstand hadde jeg ikke greid å holde meg unna tror jeg
 3. Foreslår at de uheldigvis kommer seg ut... Er så sliten at jeg har vondt...jeg visste jo det kom. Stakkars Prima i dag ble det hviledag for ho.
 4. Meldte plutselig på to hundar i Lom.. Gikk jo stråååålande med debuten med plan C i helga=) Lille valpeWilma lokka og lura seg gjennom klasse 1 med 1 premie =)
 5. Joda, det er der dere starter. Valget om dere har lyst til å bli godkjent tar dere etter kurs, da er det et mye mer informert valg. Så ikke ta den største avgjørelsen enda, ta den som er litt mindre. Men det er ikke de enkle plasseringene man skal forberede seg på. Klart de finnes, men det er kanskje ikke sånn kjemperelevant siden man som fosterforelder ikke vet hva man får eller hvordan ting blir. Det er en av grunnene til at det er en innmari stor avgjørelse, man vet ikke i forkant om det er en "enkel" plassering eller ikke. Jeg tror for øvrig ikke mange barnevernssaker er enkle, de er alle vanskelige. Ja, barnevernet/fosterhjemstjenesten er rette instans å snakke med, de vil hjelpe Tinkie til å ta valget som er riktig for dem.
 6. Endret tittelen på emnet til noe mer beskrivende. Moderator mushi
 7. I dag
 8. Jeg hadde en brasilianskimportert basenji som bodde ute på en øy i noen døgn i rimelig kalde omstendigheter og regn, han levde livet og sov under en busk (vi visste hvor han var hele tiden, vi fikk bare ikke tak i han).
 9. Fort gjort at det blir vanskelig å begrense seg med et slikt tema ja.
 10. En superenkel øvelse kan jo være å gjemme små godbiter rundt omkring i huset, både høyt og lavt, under ting, oppå ting, mellom ting etc. Så kan hunden søke etter det.
 11. Edderkopper liker seg der det er fuktig. Da jeg bodde i huset fra ja noen århundrer siden så fjernet jeg frontplata på badekarret fordi det var så vanskelig å vaske under der også luftet jeg mer i jordkjeleren og da forsvant edderkoppene.
 12. Sier det om BC også, kanskje hakket mindre spesiell, men har flere rundt oss som syns Keiron er en slitsom klegg etter en stund. De er glade for at han ikke skal bli med dem hjem. Han bumper og er glad hele tiden og har masse humor. Har måtte lært meg hva tålmodighet er på nytt igjen, men det er bare morro, så kanskje Aussie kunne passet hos meg.
 13. Det kommer jo litt an på hvor mye hundegården skal brukes, men om hundene skal være der mye, så bør du legge mer drenerende underlag der. Det er litt forskjell på hvor godt drenert gressplen er, men den der vil jeg tippe blir våt og gjørmete når det regner og hunder tråkker mye rundt. Å stå mye på vått og sølete underlag er ikke bra. Skal hundegården bare brukes noen timer av gangen når det er fint vær, så er det sikkert greit som det er.
 14. Det høres ut som en veldig bra løsning for Imouto! Også er hun verdens søteste på filmen. Hun kommer helt garantert til å kjenner deg igjen hver gang hun treffer deg resten av livet, men heldigvis kommer hun neppe til å sture over miljøskiftet (selv om det er litt trist for oss). Imouto tror antagelig bare at hun er på nye eventyr og koser seg i "nuet" Stor klem til deg!
 15. På store hunderaser bør man bruke large breed valpefòr for å unngå for rask vekst (som igjen kan gi bruksløsning).Large breed puppy har mindre fett og mer omega3 og glukosamin enn voksenfòr og annet valpefòr. På middels og små raser kan man fint bruke et voksenfòr av Orijen og ACANA fordi det ikke er "spart" noe på råvarene i hverken valpefòret eller voksenfòret. Av en del andre fòrmerker blir det mer viktig å bruke valpefòr til valper uansett, fordi voksenfòr stort sett inneholder lavere andel animalske råvarer og mer tilsettningsstoffer. Flere av tilsettningsstoffene har lavere utnyttelsesevne enn naturlige animalske råvarer hvilket kan bli kritisk på en valp. Dette er ikke noe problem med acana. Derfor kommer livsstadie-fòr an an på hvilket fòr det er snakk om Men på store hunderaser vil jeg anbefale å bruke valpefòr beregnet på store hunderaser.
 16. Takk det samme
 17. I dag har vi gått en tur med trekksele. Trakk lett store delen av turen.
 18. En valp på 3 mnd er ikke dominant. Derimot er den antageligvis uoppdragen og usikker på sin helt nye livssituasjon, og tar ikke signalene fra din hund når den sier at det er nok. Det er opp til dere eiere å sørge for at valpen ikke blir for masete på unghunden og respektere når unghunden gir signaler om at den ikke vil ha valpen i nærheten. Jobb med å lære de å slappe av i nærheten av hverandre, og gi de fred fra hverandre i perioder. En unghund på halvannet år er langt fra voksen enda og skal ikke ha jobben med å oppdra en valp. Og for all del, gi valpen tid til å slå seg til ro i sitt nye hjem uten for mye mas og styr de første dagene.
 19. Det står det ikke lengre, og de har fjernet alle spørsmål om sidene (så langt jeg kan se uten å være innlogget på fb ihvertfall)... ikke særlig profft. Sidene er nå et virvar av gammelt innhold og dårlig struktur. Noe er verdifullt og noe er fullstendig utdatert og/eller spam. Jeg forstår ikke at det skal være så vanskelig å bruke en time eller to på å fjerne det som ikke lengre fungerer.
 20. Hvordan gjør jeg det ? *finnerikkeidag*
 21. Når Alvin var rundt ni mnd. hadde jeg akkurat det samme "problemet" med at han nesten ikke spiste noe. Ettersom han er min første hund ble jeg litt stressa, og dulla og dolla med han så han spiste *bittelitt* mer.. Til slutt ble jeg drittlei å tenkte at "bikkja eter hvis han blir sulten!!!", gav han mat kun to ganger om dagen til faste tider- og jaggu! Etter ei lita stund begynte han å spise som normalt. Han blir to år til høsten og er nå verdens største matvrak
 22. Da er bebisene en uke. En har desverre dødd. Men jeg har igjen 6 veldig sterke og 3 som får litt ekstra mat. Livlig gjeng. Vokser for hverdag som går. Gleder meg til både øyne og pelsen vises skikkelig <3 Har bestemt meg for og beholde en samme hvordan kjønn det er. Så er det en hanne så er det to som blir igjen på fulltid og vil bli brukt i avel Skal få tatt gruppe bilde å. Men da må jeg ha hjelp Denne skal få bli her til den dør av alder dom. Ser ikke så stor ut på bilde fordi, jeg har soma ut Lenger enn hånda mi nå. Så tror den vil bli et bra avels materialet . Veldig lik sin mor <3
 23. Så innmari trist å høre om Pølsa. Håper hun responderer godt på behandling sånn at dere har noen fine stunder igjen sammen.
 24. Godt gjennomført arrangement! Jeg hadde av naturlige årsaker ikke så mye tid til å si hei, men hyggelig å se dere som var der.
 25. Når de har snoret seg ordentlig, skal det vell være minimalt med pelsstell. Det er vell adskillig mer før det.
 26. Ja, mye stygge tatoveringer rundt om! Jeg var i tvil om jeg turte å ta et hundeportrett, for tenk hvis det ble stygt? Gjorde research og sjekka hva de hadde laget før, tok ikke noe bare på godt ord. Ente opp med å bli veldig fornøyd! Alle bare "Ja, man SER jo at det er Nemi"
 27. Tusen takk!!! Ja, tenke seg til at den der stygge andungen ble brukbare like vel Takk takk! Det ER moro når det går bra - ingen tvil om det
 1. Load more activity