Nytt innhold

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Forrige Time
 2. Grattis med dagen til fine Foenix! Og god bedring til @*Kat84* og mannen til @Snoffe. Og det var visst det jeg hadde å bidra med for øyeblikket.
 3. Så skjønn!!
 4. Bianca er en kooikerhund som ble født 28/04 2017. Hun har en storesøster Freja, som hun er en skikkelig tøffing mot, springer på henne og prøver å ta ballen ifra henne. Planen er å å på utstilling med henne og trene lydighet/ kreativ lydighet muligens trene litt agility.
 5. I dag
 6. Jeg kjøper også alltid rosetter om de er fine (kan fint kjøpe excellent rosetter og jeg om det er de fine som f.eks. enkelte av miniatyrhundklubbeme har). Syns det er kjempemoro og ville glatt betalt litt ekstra for fine rosetter, og også gladelig betalt for rosetter for andre ting som f.eks. vinnertitler. Jeg syns det med å tilby det på hjemmesiden var en strålende idé, selv om jeg tror det vil bli solgt mer om man har det med på utstillingene og gjør folk klar over at de er tilgjengelige. Jeg ville ikke undervurdert hvor morsomt mange av oss syns det er med sånt, og i gledesrus etter å ha fått gode resultater sitter ihvertfall pengene litt løsere hos meg 😉.
 7. Her også blir jeg nok mye alene første perioden om det klaffer neste IVF. Da blir nemlig termin i mai, midt i eksamener. Men Ludvig er som Thorvald veldig grei kar, så det går nok greit om det blir det utfallet
 8. Hører rykter om at det skal komme en film med film om hver rallyøvelse, og inkl de nye skiltene- noen som vet noe om det? Og noen som vet når det blir lagt ut de nye skiltene på norsk rally side, så vi kan printe ut og trene på de?
 9. Hei. Det er den type boder jeg gjerne stopper ved i hvertfall,har også fått tegnet noen av mine tidligere hunder.Så,JA gi det et par forsøk du!! Har sett på bloggen din tidligere og du er veldig dyktig!!!!!
 10. Solgt Sent fra min SM-G925F via Tapatalk
 11. I går
 12. Felleskontoen er så koselig, så jeg har gått gjennom de siste postene og lagt til folk - ikke freak ut om noen har lagt deg til
 13. Hei! Jeg driver med frihåndstegning, og tegner mest hundeportrett på oppdrag. Har lurt en stund på om jeg skulle leie plass på hundeutstillinger for å vise frem kopier av diverse hundeportrett. Også tenkte jeg at jeg skal sitte og tegne på portrett. Tanken er selvfølgelig å nå ut til flere mtp oppdrag. Men er det noe som kan være av interesse tror dere? Er det i det hele tatt rom for å ha den type "bod" på hundeutstillinger?? Takknemlig for innspill, for jeg er ukjent med hvordan ting foregår på utstillinger. Vi har hund selv, men aldri vært på utstilling med godgutten vår
 14. Skal si ifra om jeg trenger noe ekstra hjelp! Skal gå et helt skoleår på Ski med lærer, men skal si ifra. Tusen takk
 15. De virker geniale, lett og få plass til i veska og Jeg har kjøpt på Power, 199,- for en pakke med 30 ark, 299,- for en pakke med 50 Det er veldig varierte priser på både ark og printer, og ifølge Prisjakt er Multicom billigst på printer'n!
 16. 45 min tur i dag tidlig, ettermiddags turen utgikk pga sykt barn så litt pusling innendørs, søk etter godbiter osv og litt lek og søk ute etter at mini la seg.
 17. Ja [emoji5] jeg er for trøtt tror jeg [emoji23] Sent fra min SM-T550 via Tapatalk
 18. Vår dame på 11.5 begynner også å bli svak i bakenden- hun har spondylose, og har nå begynt på smertestillende fast. Er til utredning for å sjekke at smertestillende faktisk fungerer da hun er en ekspert på å skjule smerter. Hun har mindre muskelmasse i ene bakfoten i forhold til andre..
 19. Veldig lite konkret, " vi mistenker" "kan ha" . Jeg er enig med deg når det gjelder valpefabrikker og smugling. Bra at sånne blir tatt absolutt . (På den andre siden har jeg også tatt inn valp fra Øst Europa fra seriøs oppdretter, med flere vaksiner og helsepapirer enn norske valper . )
 20. Ølkylling! http://www.jamieoliver.com/recipes/chicken-recipes/sweet-spicy-beer-can-chicken/
 21. ok, det er Caroline Klemsdal
 22. Har en veldig hyggelig bekjent som leier ut en veldig grei leilighet på Grimstad i Bergen. 65 kvadrat stor, lov med hund, fantastiske turforhold og garasjeplass. Stort soverom og bad :-) Verdens hyggeligste huseier.
 23. Takk! Så og si det jeg så for meg, bare at den ble litt mørk. Men tenkte å style med sko og veske i lys blå, for å gjøre den litt lysere og lettere i uttrykket. Tusen takk for tips! jeg visste jo om butikken, men noen ganger trenger man bare å bli minnet på det helt selvsagte
 24. Sakte, men sikkert, så har Keo og jeg bygd litt grunnsteiner. I går turde jeg endelig utfordre hunden som gikk rett inn med sin aller første utgang fra normal startposisjon og litt driving med opprettings-kommandoer uten line for å skjeie rundt! Vi holder enda på å lære oss forskjell på høyre og venstre, samt at jeg kan fortelle han hva han skal, ikke bare gjøre det som er naturlig for han. Må renske opp i løysing og videre flanker også når jeg filmer, men det skal vi få til. Keo blir litt usikker og mister intensitet i det hele, varme gjør det ikke noe bedre, men kalven kan da noe selv om det ikke har vært verdens enkleste vei Vi har begynt å drømme om en gjeterhundprøve noen år frem i tid, men det er enda en hel verden som må falle på plass og læres først
 25. http://prima.sysrq.info/index.php/2017/06/23/nye-rallyreglementet-er-her/
 26. Iba vil gjerne leke med Ola en dag Og ja, du tipper rett fotograf
 27. Siste uke
 28. Havanais er nok ganske vanlig. Er nok i overkant av 15 havanaiser i kommunen/nabokommunane. I min kommune er mine to finske lapphunder nr 1 og 2 i kommunen. Søstra til mi yngste er nr 3 i kommunen. Elles veit eg det er rundt 20 andre i nabokommunane.
 29. Denne damen kan nok trygt plasseres i kategorien hoarder. Typisk tegn å ikke innse realiteter som møkk og for liten plass. Tragisk, både at hundeholdet ikke blir fulgt opp, og at dama ikke får hjelp.
 1. Load more activity