Nytt innhold

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Forrige Time
 2. Åhr så surt! Jeg tenkte det var matbutikken som var stengt, sånn at du ikke fikk mulighet til å kjøpe inn noe i stedet
 3. En positiv ting med å ha hunder med korte navn på stamtavla, de er lette å finne på start/resultatlister Liksom ikke noe problem å finne Milla, siden det blir et stort innhuk ved navnet
 4. Jeg har begynt å få murringer hver kveld nå 31+3, så håper det holder seg til enkle murringer en god stund til!
 5. Jeg går/trener i det som er komfertabelt og klær meg etter årstid og temperatur. Jeg er ikke glad i stramme bukser når jeg skal løpe frem og tilbake så dongri trener jeg aldri med. Jeg har heller aldri på meg klær jeg er redd for at blir møkkete, jeg har hunder som hopper. Denne er ganske standard, gode joggesko, norrøna fjørå flex1 bukse og hettegenser. Tights funker også bra! ...å er det 30 varmegrader gjelds det å finne noe man er OK komfertabel i
 6. I dag
 7. Tror vi må slutte å fore hundene våre jeg, og de bør vel strengt tatt ikke få vann heller. Og nei - med mindre man før opp ingrediensene selv, så er det ikke noe sunnere å lage maten selv. For dævve dyr har garantert fått dritt i maten de også.. løsningen, for de som ikke vil gi hunden gift (som hundemat tydeligvis er full av), er enkel - la være å anskaffe hund, katt eller andre dyr.
 8. Kan du fjerne teppet? I så fall ville jeg gjort det i første omgang. Eventuelt sperret av slik at han ikke kommer seg til teppet. Fortsetter han med å gjøre fra seg, så ville jeg sovet på samme rom som hunden slik at jeg hadde våknet og kunne fulgt hunden ut dersom den våknet og måtte ut på do. Om det har med helsen hans å gjøre må nesten en veterinær svare på, men om hunden er frisk og fin, så kan det være han rett og slett er blitt gammel og ikke klarer holde seg like lenge lenger. Men det vil du finne ut om du sover med han og tar han ut, om han må på do eller om det er en form for markering som han driver med.
 9. Jeg ville ikke utelukket demens. De kan få det tidlig. Jeg hadde en hund som fikk diagnosen demens av dyrlegen når han var 9 år .Det begynte gradvis før det, men det tok tid før jeg skjønte at noe var galt siden bikkja var kørka når jeg fikk han.. Det begynte smått. Veldig smått. Og han hadde laaange perioder uten symptomer , noe som gjorde at jeg ikke forsto alvoret. Han ble faktisk ikke direkte urenslig ( typ tisse for å tisse ), men han kunne glemme at han var innendørs og markere på ting. Han kunne plutselig glemme at han egentlig var fryktelig gulvredd, for så å komme på det midt på gulvet og få full panikk. Som sagt så var han såpass skrudd fra før at det tok langt tid før jeg oppdaget forvirringen hos han og klarte å se sammenhengen. Jeg tror faktisk det begynte når han var rundt 7 år. Når han begynte å glemme meg i korte øyeblikk ( han var fryktaggressiv, men trygg på meg) og jeg så at livskvaliteten hans var redusert avlivet jeg han. Han hadde hatt det nok vondt i livet om han ikke skulle måtte være forvirret i tilegg til redd.
 10. Har igjen 7 pk med rent tørket kaninkjøtt, a ca 50 gram, igjen om noen er interessert. 70 kr pr pk + porto
 11. Takk for svar! Skal videreføre all info!
 12. Jeg har en lys skinnjakke (naturskinn, gul i fki bilen en stund, og så klarte jeg å sprekke en hel pose spylevæske over den. En ting er at bilen nå lukter spylevæske hver gang jeg skrur den på, men det blir bedre for hver gang... Men hva med jakka? Er det noe jeg kan gjøre med den uten å sende den til rens? Evt. holder det å bare la det tørke?
 13. Med fare for å igjen høres ut som en hippie hvis største ønske er å ri på en samtykkende spekkhogger med enhjørninghorn gjennom en hjerteforma regnbue, så synes jeg dette er så utrolig respektløst gjort overfor hundene, uansett om det er teite eiere som har sagt ja, eller om hundene er tilfeldig utvalgt på gata. Joda, alle hunder "burde" tåle dette, men som alle kommentarene viser, så er det mange dette ville ødelagt mye for. Jeg "håper" stadig at sirkusjentene og jeg skal bli tilfeldig utvalgt til noe sånt idiotisk. Ikke fordi jeg har noe ønske om å vise fram hvor stødige de er og hvor bra avreagering de har, men for å virkelig kunne nyttiggjøre 30 år som tidvis militant feminist hvor fysisk motreaksjon har vært naturlig hver gang noen tråkker over mine eller de jeg bryr meg sine grenser. Mvh løvemamma.
 14. Det jeg finner mest fascinerende, er hvordan hvert "fylke" i Tyskland har egne lister for hunderaser som er "farlige" eller ikke. Og at du må betale ekstra for disse / ha ekstra kurs / oppfylle ekstra krav (f.eks munnkurv, bestandig båndtvang etc) for disse spesielle rasene. https://de.wikipedia.org/wiki/Rasseliste Her er hunder som vi i Norge ser på som vanlige familiehunder, f.eks bullterrier, bullmastiff, vanlig staff, og rottweiler alle tilstede på "restricted" listen. Det kom veldig overraskende på meg at de omtalte bullmastiff som kamphund, men hey. That's the way the media rolls.
 15. Samma det vel - hund er hund? Har fått en del meldinger på fb av folk som holder på å dø av nysgjerrighet Inntil videre holder jeg (dessverre) kortene litt inntil brystet her inne til jeg bestemmer meg for om jeg skal gå for det eller ikke Ikke meningen å drive å holde ting hemmelig eller å skape nysgjerrighet altså, beklager den. Takk for din erfaring Heldigvis virker ikke rasen sånn mentalt. Hunder som viser agressiv atferd skal diskvalifiseres (ja, skjønner at agressiv atferd har forskjellige tolkninger). De fleste tilbakemeldingene jeg har fått går på at det er sosiale hunder både ifht mennesker og andre dyr, og at det er hunder som kan håndteres av dommer, veterinær etc uten problemer.
 16. Hoftene så veldig fin og tight ut syns jeg. Albuer vet jeg ekstremt lite om og syns det er vanskeligere å si noe om enn HD. Men var det litt mye "luft" på den høyre albuen mellom knokkelen og skålen?
 17. Fascinerende hvor fort det går med sånne virale kommentarer, 10,000 likes, 1700 kommentarer og 2500 delinger på under 24 timer. Her burde noen i bakkemannskapet få sparken, å ikke sikre lasten ombord er ikke bare livsfarlig for hunden - men for hele flyet. Daglig flyr både SAS og Norwegian med radioaktivt materiale i buken, f.eks for sykehus eller forskning. Tenk om dette knuses og spres over all baggasjen en gang?
 18. Hippy er i dag 8 uker fra første parring med heng.. nå nærmer det seg!
 19. Jeg anbefaler Laika kløven. Min er nå nærmere 15-20 år gammel og fullt brukanes enda. Innkjøpt til min forrige hund, men sitter også som støpt på min nåværende hund Ikke blitt mye slitasje på den jeg har, i løpet av årene, så det sier jo også litt om kvaliteten
 20. Teo hadde jeg nok omplassert. Han finner seg til rette så og si overalt og er en enkel hund generelt. Ikke har han noen særlige helsissues heller Men nå skal han ingen steder da, han blir her hos meg/oss, til livet ebber ut av han
 21. Jeg begynte å støvsuge med godbiter i hånda. Og hver gang han ikke beit eller jaga på røret så fikk han en godbit og masse ros. Det gikk over etter noen runder
 22. Kjempefin @laikamor!! Jeg har strikket genser til mageboeren, tiltenkt endel av et hentesett. Men den er gigantisk, den har ikke fått ermer enda da, men vidde og lengde er langt unna nyfødt! Og str er 0-3mnd liksom, tror den er mer 3-6mnd! Jaja det får bli noe kjøpt til hjemturen så får jeg heller se det positive i en genser som varer litt lenger.
 23. Da tror jeg at jeg har fått forklaringen - og har lært noe nytt
 24. Jeg har to lapske og her i huset er ikke bjeffing noe problem. Den ene kan varlse litt hvis hun ser noe utenfor gjerdet i hagen, men er enkel å stoppe. Ellers kan de bråke litt når de leker med hverandre/meg og under agilitytrening (ikke ved annen trening som lydighet og spor). Aldri noe bråk innendørs, verken når det ringer på døra og kommer folk eller om de hører noe ute. Bjeffing er arbeidsverktøyet deres og de det er nok umulig å få trent helt vekk, men det er store forskjeller i rasen, noen snakker mye andre ingenting. Det er det forøvrig også på andre områder som jaktinnstinkt, treningsinteresse og førerorientering. Jeg ville absolutt vurdert oppdrettere godt ved kjøp av valp og gjerne besøkt de. Hilse på mor/far og få oppleve hvordan de er
 25. Allerede kjøpt plass der
 26. Ja, selvfølgelig får du det, da det ikke er noe samordna opptak for master (enda). Vi aner jo ikke hva søkerne har søkt på utenfor egen institusjon, i utlandet eller i Norge, så det du må finne ut av, er når de ulike lærestedene gir tilbud, sånn at du veit når du må ta stilling. Da jeg søkte master i 2008, kom jeg inn på alle tre valgene mine, og fikk svar på førstepri sist. Nervepirrende og veldig spennende!
 1. Load more activity