Jump to content
Hundesonen.no

Nytt innhold

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Sunnivamb

  Lagottoen Ceres

  Sommeren har kommet til oss, og vi nyter tilværelsen med en roligere hund. Hun har en god periode med lite hormoner, og er stort sett rolig og mild å ha med å gjøre. Andre løpetid kom noen dager etter hun fylte 1 år, og mai har dermed vært preget av en meget våryr tass, men nå er den over for denne gang. Egentlig greit å ha det ferdig før sommerferien. Det er mange dager vi tilbringer ute, både på tur og på hytta om dagen. Og med to lærere i familien er det mange fridager foran oss som vi ser fram til. I sommerferien skal også Ceres for første gang bli passet av noen andre over flere dager, og vi er veldig spent. Vi skal to uker på bryllupsreise, og hun skal være med foreldrene mine. Hun har aldri vært borte fra oss på natta, så vi er selvsagt litt spente, men tror nok det går fint. Her er litt bilder fra den siste perioden:
 3. Today
 4. Malamuten

  Kastrert hannhund og løpetid

  Nei, tenker sen kastrering. Har ikke noe særlig erfaring med veldig sen kastrering, men typ 2-4 år. Det finnes sikkert unntak og forskjeller, men de jeg har vært borti har fortsatt vært klar over at det er en tispe og er fortsatt hakket mer interessert i å snuse på tisper osv, men det har ikke endret seg noe når tispa får løpetid. Da oppfører de seg fortsatt som om det er en tispe uten løpetid. Min hannhund fikk chip siste tiden han bodde hjemme fordi han ble helt forstyrret under løpetid, han slutta å bry seg med en gang chippen virket. De som er kastrert tidlig vil vel ikke vite hva en tispe er egentlig, vil jeg tro.
 5. Ingidano

  Akkurat nå mai

  Send mail til NKK. Dopinglisten er fra 2014, kan være det finnes en oppdatert versjon ett sted.
 6. Tyttebæra

  Terrier rasene

  Er det stor forskjell? Ja. Gruppe 3 består av mange raser, det vil være mer effektivt og nyttig for deg å lese deg opp på dem du er interessert i. Bruk heller denne tråden til å spørre om spesifikke raser. Alt er selvsagt relativt, jeg vil si det er flere terriere som går for å være milde og rolige hunder. Sta, egenrådige og noe selvstendige er de selvsagt, men det er et hav av forskjell mellom mange raser når det gjelder strihet og aktivitetsnivå. Når jeg skriver aktivitetsnivå, tenker jeg ikke bare på hvor mye mosjon de trenger, men hvor aktive de er i hus. Noen raser er for eksempel "på" hele dagen og følger med på absolutt alt som skjer i huset, mens andre ligger rundt omkring og tar livet mer med ro.
 7. yurij

  Beskytte bildører innvendig?

  Er det noen som har gode tips til å beskytte bildørene innvendig mot hundeklør og skrap? Alternativet er selvsagt grinder innenfor dørene rundt hele men om noen har andre smarte løsninger (som ikke skader bilen ) så mottas de med takk Grønne skilter og skinndetaljer i dørene var en dum kombinasjon...man skal jo gjerne transportere litt skrammel baki sånne
 8. trill

  Sansa - Jaktgolden (Rist av Soltrollet)

  Utrolig vakker! Og høres ut som en flott hund. Hyggelig at dere har funnet noe dere begge trives så godt med 😊
 9. Yesterday
 10. https://www.nationen.no/landbruk/nord-osterdalen-prover-a-avverge-ny-ulvesommer-har-fatt-gront-lys-til-skadefelling-av-ulv/?fbclid=IwAR0dJ4WWfBn7lgAZIt3nYvC2U-XiZzKxDtWjwahSmEroCkUAIzYizLRpA74
 11. SusanneL

  Utstillingsklipp

  Jeg vil tro at de fleste innenfor rasen din vil skjønne at du kommer med en hund på utstilling som kun er der for å få en premiering for en tittel i en annen hundesport. Troligvis vil dommeren skjønne det den også. Problemet med å stille nærmest naken med en ellers langhåret hund blir jo at dommeren ikke kan bedømme pelskvaliteten, så man bør jo sørge for litt lengde i alle fall. Men noen kjempestor trengs jo ikke fordet - bare lang nok. Så det går nok greit, skal du se. 🙂
 12. 2 stk originale FitPaws Paw Pods - 150 kr FoOlee Easee røytebørste str L - 100 kr Yukon kjørestrikk for mindre hunder, 6mm x 260 cm - 100 kr
 13. Sofie & Aska

  Torneryds Wuna

  Takk! Jeg har brukt klikker og belønner med å kaste godbitene rett ned der hvor gjenstanden er. Tror det finnes folk som har skrevet nærmere forklaring hvis du googler det.
 14. Last week
 15. Debbie

  Lage bokstaver

  Det er sånn jeg mener.
 16. Sunlily

  Sunlily's Kull III

  Valpene har rukket å bli 1 uke (i morgen faktisk) allerede og de vokser stadig. Regner med at de alle har rundet den doble fødselsvekten i løpet av dagen, så de er en tjukk og matglad gjeng Sunlily's Valar Morghulis "Braavos" Sunlily's Kissed By Fire "Valyria" Sunlily's The Dance Of Dragons "Eyrie" Sunlily's The Rains Of Castamere "Meereen"
 17. Shokata

  Vurderer å flytte til Oslo eller i nærheten. Noen tips?

  Fint mulig å bo i Oslo og jobbe i Akershus, men vil bare minne om den hersens bomringen... skal du jobbe på ukurante tider, og trenger bil, så er det kjipt å betale over 100 kr dagen i bom... Det blir verre utover nå, når de nye bommene settes igang. Legge til: Jeg bor i Oslo og jobber i Akershus. Bruker t-banen, da det er mulig (og betaler da kun månedskort for sone 1). De gangene jeg MÅ ta bil, så koster det meg 50-60 kr. hver vei, pluss at det er en ekstra "rushtidsbom" (som ikke bare gjelder i rushen 😛 ) på 18 kr. hver vei. Fra juni øker dette... Fordi det kommer flere bommer. Dette er absolutt noe å ta med i regnestykket. Gitt at man tror man trenger bil, da
 18. Stjerneskinn

  Lett håndterbar fiskeolje

  Dr. Baddaky selges hvertfall hos mange veterinærer og noen dyrebutikker, ellers kan man kjøpe omega-3 beregnet for mennesker så lenge det ikke er leverolje (tran) og ikke tilsatt noe vitaminer. Denne f.eks er fin: https://www.europris.no/naturlig-omega-3-2-pk-360-kapsler-138197.html Gi det som godbit (de fleste hunder synes det smaker godt), eller blant i maten.
 19. laikamor

  Interiør og oppussing

  Vi tenkte vi skulle se på b-varer til badet. Spesielt baderomsplater til veggene. Vet at de selger ut feilvarer ganske rimelig, og er man heldig kan man finne noe man liker som man ikke ser hva som er feil med. F.eks litt feil farge osv. Usikker hvor de selger sånt andre steder da, men vet at de har i Lyngdal her (tror det er monter som selger). Regner med man kan finne det andre steder også.
 20. Shokata

  Shiri & Naya

  Verden er knøttliten Du får skrike ut neste gang. Jeg ser nesten aldri folk, fordi jeg prøver å unngå at den hilselystne skal gire opp frøken "best å buste seg skikkelig fordi man er spent".
 21. Tine Kristine Lindbeck

  Misfarget /hårløs flekk på halen

  tar opp trånden igjen. liste - korthårs collie har å fått en hårløs flekk på halen. den har blitt større. men ikke noe værre enn den var når hun var yngre. er det noe jeg kan smøre på eller går det bare over av seg selv etter hvert ?
 22. Meg

  Sonens store Reisetråd!

  Det er mye fint å se i Skottland! I byen er det mye spennende å se- såklart må man på Edinburg Castle. Det er også mange gamle hvelv og rom under selve byen, og mange guidede turer der. Selv likte jeg https://www.realmarykingsclose.com veldig godt. Se bort fra den litt dustete "turiststoryen", så er det jo veldig moro å gå nede under bakken på det som var gamle gater og se inn i gamle vinduer og hus. I Edinburgh er det mange morsomme hus, og små butikker. Er man Harry Potter eller GoT fan så er det jo en del finne - feks kafeen der Harry Potter-bøkene ble til. Og så må en jo innom statuen av Greyfriars Bobby. Vi tok en guida buss tur (jadda, turister) til Highlands og Loch ness. Fikk sett mye på den turen av både natur og bygd samt et whiskeydestilleri (men vi så ikke Nessie). Turen tok vel 12 timer eller noe sånt. Og så tok vi toget til Glascow.
 23. hauklander

  Valpegjengen 2019

  Endelig blir det valp på oss!! De ble født i forrige uke, så i starten av juli skal vi hente hjem en liten tispe 😊
 24. Earlier
 25. patricia

  Tiden etter kastrering

  Har aldri kastrert hanhund, men flere tisper. Alle unntatt en var i full vigør så snart stingene var tatt, den ene brukte flere uker på å bli fit for fight igjen. Det virket som om stingene strammet såpass at hun fikk litt bevegelsesproblemer.
 26. SuperS

  Aussien Kendra

  Hipp hurra for 17. mai!
 27. Ingidano

  Bli kvitt pokaler og rosetter

  Mulig ett idrettslag eller noe kunne være interessert? Om hundeklubblogoen kan fjernes da. Det sagt, eg har kastet/resirkulert det eg ikke ville ha lenger.
 28. AnkiogBonita

  Hvor lang nattesøvn har hunden din?

  Kveldstur er alt fra 21.30 til 24.00 avhenger litt om jeg har hatt kveldsvakt eller tidligvakt/fri. Det siste året har hun vekt meg tidlig om morgenen pga at hun må ut å tisse. Før sov hun til jeg våknet.
 29. jma

  Havrevingens Qali aka Lexi

  11 uker i dag 🥰 Hun har blitt litt mer bøllete/tøff i trynet 😂 Og vi er så vidt i gang med sporttrening. Vi har vært på en fellestrening på hundeklubben, og det gikk kjempefint. Det ble ikke kjempe mye trening, men litt. Hun fikk iallfall hilst på hunder og folk. Det hender det koker litt over i topplokket, men det skal ikke så mye til for å få roa henne ned igjen. Hjemme er hun litt rastløs inne, hun slapper mer av ute. Så det hender det blir litt tvangsavslapping på kvelden, noe som funker greit. Hun var jo veldig bitete når hun kom, og hun elsker å bite i hender og klær. Hun har blitt veldig mye bedre med meg, men om hun er litt gira når hun møter noen andre så er det litt håpløst 😂
 30. JulieJ

  Hund nummer to, baby og stasjonsvogn

  Vi har to hunder (terv og golden), en gutt på 11 år og en baby- og en av de største barnevognene (stokke trailz). Vi endte opp med å kjøpe en caddy maxi 5-seter. Da har vi både familiebil og varebil- bagasjerom. Det fungerer helt supert for oss. Jeg syns ikke den føles stor ut når jeg kjører, og vi får lett plass til hele flokken, vogna og bagasje når vi er på reise
 1. Load more activity


×