Nytt innhold

Showing all content.

This stream auto-updates   

 1. Forrige Time
 2. En bekjent knyttet en gummihanske rundt magen på hannhunden - se for deg et jur - som han kunne tisse i. Funka fett for ham, i hvert fall. Det er selvfølgelig et alternativ. Jeg bruker jo aldri alt på utstillingsplassen, men om jeg en dag la igjen saksene hjemme så er det sikkert den dagen jeg ser at ørene er klippet skjevt I romjula brukte jeg ingenting på utstillingsplassen, for det var så trangt at det var ikke plass til å sitte på huk og børste på Glam. Åh, nå trodde jeg du skulle skrive noe om at Nora var dårlig i magen, siden hun fes i hjørnet - hvordan går det med magen hennes? De bollene smakte skikkelig gjær. Hvorfor likte ikke deiga å stå fra i går til i dag, det har jeg da gjort før.
 3. Noen med erfaring? Medium bred på siden ser ut til å passe helt perfekt i min bil. Skulle helst hatt variocage eller Herkules men de passer ikke.
 4. Klok og observant er du Jeg er fullstendig enig med deg😆
 5. Jeg har ett teppe fra Rusta som jeg er fornøyd med. Ingenting fester seg! Tar vekk det verste av gulvkulden. https://www.rusta.com/no/hjem--innredning/tepper/plasttepper/
 6. Jeg har leid en del i Drammen hundepark fra 15-18 søndag 12. mars. Jeg kommer til å sette opp et par klasse 3 baner. Lisa skal trene Odin og har med sine to, men det er plass til et par til. Man kan trene på hva man vil, men rallybanen kommer til å ta mesteparten av plassen. Ta kontakt hvis noen vil være med! (og ja, det er samme helgen som Drammen hundefestival, forhåpentligvis stille og rolig i hundeparken )
 7. Hittil har kattene fått hills cd, men synes det går så utrolig mye mat. Kom over dette foret på nettdyret, noen som har forsøkt? Var ikke så gæli prismessig heller.. http://nettdyret.no/katt/kattemat-tørrfor/macs-salmon-trout-300g-adult-kattefor_50-272.html Sent fra min SM-T550 via Tapatalk
 8. Er det vanskelig å bake kake og ha sånn spisbar pynt (bilde) på toppen? Lyst til å bake sjokoladekake og ha et bilde på toppen, men usikker på om jeg fikser det. Jeg er ingen baker.
 9. Mhm, det er det så definitivt. Tidligere naboen vår bodde i nederland når eldste ble født, han begynte i barnehage 16 uker gammel! Postet litt fort.. Men ja, det er mye forskjeller ute og går. I Irland skrives vel barn inn på preschool allerede som 3-åringer, og begynner veldig skolelignende bhg etter å ha gått i mer vanlig barnehage allerede. Fascinerende hvor mye forskjellige løsninger som finnes
 10. Har en tynn liten skumgummimadrass, type reisesengmadrass delt i to, som dessverre ble utsatt for hundetiss i grei mengde. Hvordan rengjøre den best mulig?
 11. I dag
 12. Hvordan er buksene fra fritidsfabriken i str? Har så lyst til å bestille men er så skeptisk når jeg ikke får prøvd det på forhånd. Jeg vipper mellom xs-s så vet ikke hvilken jeg skal velge så er jeg bare 160 lav også så mange bukser blir for lange i beina...
 13. Dersom noen her inne kunne trenge hundepass - si ifra. Har ei søster på 18, som fortsatt bor hjemme og egentlig kunne tenkt seg hund. Men hu har ingen økonomi, så da sitter hun gjerne barnepike hun har katter. Send melding om du lurer på noe! (Oppland, søndre land) Sent fra min SM-T550 via Tapatalk
 14. Ville ha tatt en grundig sjekk hos dyrlege ja..
 15. Jeg fikk en charge et eller annet for 1 mnd siden, og nå vil den ikke ha kontakt med mobilen og har lite syrøm "hele" tiden. Ble så irritert så jeg har lagt den i en skuff Følte den viste alt for mange skritt og kcal forbrent.
 16. Så spennende! Hvilken rase endte du med?
 17. Takk Ja, stemmer det.
 18. Veldig typisk HD. Min halter ikke, det er umulig å se at hun kompenserer eller plages på andre måter. Jeg ville helt klart tatt kontakt med en fysioterapeut for å få en vurdering på hunden din.
 19. Håper det ordner seg denne gangen! P. S. Kjøp mat og drikke før du går på toget. Vi dro rett fra flyet til toget, helt utsulta, men hadde dårlig tid. Også hadde de ikke noe mat der! Skuffaaaaa.
 20. Ja
 21. Kan ikke din mor ta hurtigbåten til Hitra da? Om leiebil: https://www.leiebilguiden.no/
 22. Vi forsøkte grime. Og det var til stoooor hjelp. Vi kunne plutselig passere hunder uten store problemer. Vi var veldig konsekvente og trente på dette skikkelig men så falt det litt bort desverre. (Vi begynte å gå mer i skog å da var ikke grime så greit og vi traff lite hunder) Så værd å prøve grime. Har en hund på 45 kg som er akuratt lik. Det å finne super gode godbiter å prøve å holde fokus på deg gar også funka litt for oss.
 23. Så fine bilder i skogen! Ser ut som en ordentlig eventyrskog
 24. Her kommer noen bilder fra januar og februar, i veldig ymse kvalitet Her er fra en av de kaldere turene i januar, Eine måtte ha dobbelt dekken på seg og enda var det hakket for kaldt for ham Uttrykket hans sier vel sitt om hva han synes om bekledningen Han skulle nok hatt sokkene på også Men like glad for det! Godis? Så hadde vi en periode med regn hvor det ble barmark noen steder Denne fine stubben bruker vi å trene balanse på Det var lenge siden nå, så det var jo rent vanskelig! Han er blitt så fin og grå i barten Godisen sin, dette! Eine er klar for en joggetur i sludd og sidevind og er minst like ivrig som meg...
 25. Hvordan er hun om natten? Sover hun sammen med deg? Vi slet med alene- hjemmetreningen med tispa vår en stund og jobbet som nevnt ovenfor med å øke tiden gradvis. I tillegg er rutinene like om natten som når hundene skal være alene. Vi bærer hundesengene ned i gangen, slår av lyset og går å legger oss/ forlater boligen. Det virker i den forbindelse som at begge våre hunder forbinder denne rutinen med ro og søvn og kjenner rutinen svært godt.
 26. Nok en dag med tur med masse frilek Han har vært litt ekstra vimsete i dag. Snuste veldig rundt seg og det var klart og tydelig at det har vært en tispe der for ikke så veldig lenge siden. Så etter hvert så stresset han seg sånn opp med de luktene at tissefanten var på utstilling hver gang han stod i ro omtrent Siden jeg hadde glemt helt ut at det var vinterferie tenkte jeg at jeg var helt alene der også. Der tok jeg feil oppdaget jeg... Frem fra trærne kom det noen gutter med hver sin hund i bånd. Og jeg så ingen voksne i nærheten. Sjef oppdaget dem før meg, og vipps var han borte hos hundene... Jeg fikk kjapt tak i ham og fikk på bånd, og det hele gikk veldig fint. Når de voksne kom et stykke bak sa jeg i fra at han hadde løpt bort til de andre, men at jeg hadde fått tak i ham raskt, og ingenting negativt skjedde. De syntes ikke det var noe å bry seg med siden de så at han var snill og leken. Så da fikk ungene hilse på ham, og foreldrene var veldig nysgjerrige på hva det var Når turen var ferdig begynte det å regne littt, så vi var heldige med timingen igjen Kjørte direkte til dyrebutikken etterpå og fikk veid ham. Har sjekket opp hva han veide når han ble røntget i november. Da veide han "bare" 41,3 kg. I dag var han hele 42,2 Han ser jo ikke så veldig mye kraftigere ut, men jeg synes det ser ut som at han er blitt litt bredere i fronten. Men nesten 1 kg på bare noen måneder er jo ganske mye med tanke på at han skal vokse mye saktere nå enn tidligere. Må si jeg er spent på hvor han ender opp til slutt
 27. Rase: Briard Navn: Red Divaz Galileo Galilei AT Kjønn: Hann Alder: 9 måneder Farge: Ginger? Kennel: Red Divaz Beste utstillingsresultater: ikke stillt Beste Jakt/agility/lydighet/lurecoursing og andre: ikke startet Bilde:
 1. Load more activity