Nytt innhold

Showing all content.

This stream auto-updates   

 1. Forrige Time
 2. Jeg tror ikke folk engang har trengt å lese "Du er sjefen" for å karakterisere sin egen (dritt)bikkje som "dominant" når den står og sparker bakut eller brøler på artsfrender
 3. Fant faktisk ganske billig Acana og Orijen på dyrekassen.no - der vi handlet sist iallfall.
 4. Noe Calvins Leg Perthes-greie? Det finnes på småpudler (sikkert andre småhunder også), da smuldrer hoftekula opp. Tror ikke det er vanlig på større raser, de har vel som oftest et røntgen-krav, da hadde det blitt oppdaget. Men det burde jo veterinæren hørt om.. Godt at denne hunden har friske ledd, i det minste!
 5. Gled dere:)
 6. Da er godbitene prøvd på trening! Lita hilser og sier at de var veldig gode
 7. @SFX Jeg bruker alltid den samme veterinæren, den samme som du bruker nå, så vidt jeg veit? Den samme som @JeanetteH drar til. Jeg stoler på kompetansen deres, jeg bare stoler ikke på røntgen som noen bombesikker måte å finne rett antall på. Basert på 1 bom. Den tispa ble røntget med korrekt antall på første drektighet. På andre drektighet derimot, fant de "3, kanskje 4 valper" på ultralyd, og "4, kanskje 5 valper" på røntgen. Fasiten var 7 valper. Man kan selvsagt argumentere med at det var 1 gang det var bom, og at de stort sett får avbildet og telt alle valpene, men det gjør det ikke til et sikkert diagnoseverktøy av den grunn - 1 bom holder lenge det. Så jeg røntger ikke lenger, jeg tar UL for å konstatere drektighet før tispa blir så stor at det ikke er noen tvil lenger. Så får antall valper som kommer forbli et mysterium til tispa har født.
 8. Nei jeg overlever virkelig ikke😕😑 venter på løpetid hos tispa her og er redd for å mase på oppdretter om oppdateringer😣
 9. For en skremmende opplevelse @turbogutten Imponert over at du greide å holde deg samlet nok til du fikk hjelp
 10. Hvordan er spansk vannhund i gemytt? Hvis man lar pelsen på en spansk vannhund vokse så blir det cords, dreads. Jeg har sett at når pelsen er ca 5-7 cm så klipper dem hunden. Hva skjer hvis man ikke klipper dem? Kommer de til å se ut som en puli eller komondor pels da? Hvis man kun tar å splitter cordsene?
 11. Det ble dessverre ikke paring mellom Irja og Jackson. Irja vil bli paret på neste løpetid, som forventes i november. Info om hannhund kommer når det er bestemt.
 12. Du har noen gode poeng. Men jeg har en hund som har høy arbeidsmoral og mye driv, så jeg er ikke så veldig redd egentlig. Og når jeg ser hun klarer det perfekt med meg 1 meter unna, så er det da i mine øyne helt logisk at det skal hun klare når jeg er syv meter unna også..
 13. Jeg har ingen som helst problemer med å tro at det er mye dårlig behandling av dyr ute og går, i den bransjen også..Men som andre nevner her, når PETA er kilden så svelger jeg ikke både 'agn og søkke'..
 14. Som både Siri og Pringlen sier, slapp av og ta det med ro Som allerede nevnt, dyr( og vi menneskedyr for den del) oppfatter non-verbal kommunikasjon i stor grad, ofte i større grad enn verbal kommunikasjon. Er man engstelig og tenker på alt som kan gå galt, så kan du være sikker på at det 'smitter over' og blir registrert. Jada, ting KAN gå galt men som oftest går det bra ( nei jeg mener ikke at man skal lufte bikkja på hovedveien) , så senk skuldrene og slapp av.
 15. It's so pink!
 16. I dag
 17. Vår leil. Er 56m2. Du må ikke ha den som ei firkanta binge altså. Vi har aldri hatt det. Vi har bøyd det ene gjerdet på midten og satt den under senga, foran ledninger feks. Du kan bruke de enkle gjerdene som du vil, eller stripse den sammen til en binge
 18. Jeg har helt sikkert søkt på feil ord, for jeg fant ikke noe lurt. Det var noe slikt jeg var ute etter ja Takk
 19. Grisebamse fra IKEA! Hilsen flat-en Pøbel. IKEA-rottene er også populære for små valpiser. De er billige og veldig greie!
 20. Haha! Da blir det bare å krysse fingrene for at det blir rolige forhold hvertfall innimellom 😅.
 21. Det ble en liten sekk med acana. Med fisk. Nå har jeg et problem da. Planen var å introdusere henne for acana gradvis, men hun nektet å spise når acana var blandet med eukanuba og de få gangene hun var borte ved skålen, plukket hun ut acanakulene og lot eukanuba ligge igjen. Så hva gjør man da?
 22. Jeg har Hyundai i20. Jeg har hatt kelpien løs baki med en grind som skiller mellom baksete og bagasjerommet. Jeg vet ikke hvor stort bagasjerommet må være for å være romslig for en labrador, men jeg vil si det er ganske grei plass der bak. Veldig fornøyd med bilen ellers også!
 23. Syntes også det er veldig rart å kvitte seg med "matfatet". Det er jo den siste de burde ha hevet ut før finalen liksom. Spennende med utfordrerene ser ikke helt for meg Linni Meister stå å grave drit, men igjen det gjorde jeg ikke med Petter heller
 24. Tenker også labrador. Evt boxer og dalmatiner, som jeg synes har mye til felles. Kjenner ikke til helsen på labrador og dalmatiner, men på boxer er det desverre litt av hvert man bør være obs på.
 25. Du må lære hvordan du gjør det med både glattstrikk og rillestrikk, og så kombinere. Jeg vet ikke om begge stykkene dine går i samme retning, gjør det det så er det enklere. Hvis ikke blir det som å montere en arm på en genser, men det klarer jeg ikke forklare raskt hvis du ikke har gjort det før (for da ligger rillene i en annen retning enn glattstrikken på det andre stykket du syr fast i). Sjekk ut denne videoen:
 26. Yesterday
 27. Eddik er prøvd ja, men ikke sammen med zalo. Får ta en ny runde med kjøleskapet i morgen, med alt som er foreslått
 28. Etter å ha begynt med tilskudd etter å ha gått rundt med veldig lave verdier lenge er jeg nå sånn - . (Bare uten sikling da). For å si det sånn - det føles helt sinnsykt deilig ut å ha energi til tross for en dag på jobb, eller en ski/joggetur! Tidligere ble jeg sofaliggende etter bare noen timer på jobb fordi kroppen var helt tom, men nå kan jeg faktisk jogge etter jobb og fremdeles ha energi når jeg kommer inn! Legen hadde rett i at jeg kom til å føle meg som et nytt menneske
 1. Load more activity