Nytt innhold

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. Forrige Time
 2. De har røngtet henne skikkelig og flere har sittet og finmalt i tilfelle det skulle være en helt ny prolaps. Men nei, hun er overraskende helt bra mtp at hun har blitt sparket av en hest til og med 🙄 Finn gjerne ut hvilken sykdom det er Stemmer ikke helt med symptomene dessverre :-/ eller, i alle fall ikke med de symptomene jeg finner på Google..
 3. Mine ligger på tjukke puter dekka med fleeceteppe, og så har de non stop dekkenet eller pomppa toppa på seg. Da ligger de gjerne der i flere timer, selv når det er -10 grader. Er whippeter og pointere Syns det passe lunk i bilen også sånn sett, er stv, så tydelig at de varmer opp litt sjæl å
 4. Langrenn og kakao til frokost, fin start på lørdagen I kveld skal både K og M på julebord, jeg burde fått unna noen julegaver men vil få gått en god tur i ettermiddag også. I går kveld oppdaget forøvrig Harly meningen med livet, den kommer i en pose som heter partymix Har sett han sleve litt før men i går rant det i strie strømmer, kjære tid!
 5. Våkna til MASSE snø Fått skuffa unna det meste, og innser at det er på tide å sette hengeren ut av garasjen, sånn at en av bilene kan stå inni der Frøken husky har oppdaget at man kan klatre over gjerdet... så nå blir hun fotfulgt i hagen, og jeg må se til å kjøpe et langt tau el.l. Julegavene er straks ferdige (bare noen få igjen), og juletreet står i garasjen. Fryktelig lyst til å slepe det inn, men er stygt redd for at det vil ry noe så inni gamprævva i romjula, hvis jeg gjør det... Har kjøpt sånne farga ledlys i år, fordi jeg har vært dum og malt veggene der treet skal stå; gråblå Da kan jeg ikke ha rød julepynt på treet da... sier OCD'en min. Så farga lys og KUN sølvfagede kuler og annen pynt. Håper det blir kult, om ikke annet (selv om det blir feil ).
 6. Det enkle er ofte det beste: Ta på bikkja «slips» og bare led henne unna vinduet når hun begynner å jazze seg opp. Da slipper du å ta på henne og hun slipper å ta stilling til at noen ødelegger hennes livsviktige oppgave med å være kjeftesmelle. Idet hun snur seg mot deg og kommer, kan du være pedagogisk og hyggelig og snakke med blid stemme, så det å komme til deg blir mer stas enn å stå i vinduet. Eller du kan bare ta henne vekk og be henne legge seg uten noe dikkedarer. Jeg hadde nok gått for det siste.
 7. I dag
 8. Veldig sant Ja det er kjekke hunder altså. Er du noensinne på disse trakter så er det hvertfall bare å rope ut!
 9. Spør etter frilandsgris på fb gruppe nær der du bor. Alle måter å holde dyr på har sine svakheter men disse får i ihvertfall være ute og grave og leve mer som er opprinnelig. Hvor langt dem reiser for å bli slaktet bør også sjekkes opp, det varierer sterkt
 10. Ut fra det jeg har lest her så trenger ikke valpen å hilse på kreti og pleti av hunder. Finn noen få faste som er gode rollemodeller til å leke med alle andre går vi forbi eller går på tur i band med Det er kunnskap å gå på kurs som kan roe deg ned og bli tryggere. Bruk gjerne hundeklubben i nærheten også for at du skal bli trygg. Ellers så er det ikke alle store hunder som ser farlige ut som er det. Min ser for den som ikke har kunnskap farlig ut. Men han er stikk motsatt for valpen.
 11. I går
 12. Det er min gjetning ihvertfall. Virker som det går igjen på enkelte linjer hos malle ihvertfall, mens andre ikke har det. Mulig det finnes forskjellige typer da, men vil tro at det kan være genetisk disponering ihvertfall.
 13. Fluffy, vel! Ehm.. skal se om jeg kan komme med noen mer seriøse forslag: Balder Timon Timmy Brakar (Bra-Kar) Lille Mio Sjoko Latte Gullet Hvilke typer navn liker dere? Har dere lyst på norske eller engelske navn eller på andre språk? Liker dere menneskenavn? Har dere noen interesser, hobbyer eller fag dere liker? Det er litt lettere å komme med forslag om dere har noen preferanser
 14. ja har ordna😄
 15. For en stund siden fikk jeg forespørsel om å skrive en liten artikkel til medlemsbladet i cavalierklubben, og nå er det på trykk
 16. Har lilla orbiloc som jeg festet oppe på selen hans slik at han ikke ble blendet (eller merket) lyset. Brukte ikke blinkefunksjonen. Den lykten tåler veldig mye. Midas badet mange ganger med den og den fikk mildest talt gjennomgå. Det jeg derimot ikke synes var så stas var at jeg omtrent hele tiden var sveisblind på tur, for den lyser så sterkt at jeg ble blendet. Synes den lilla lyste sterkt og godt, men jeg brukte den mest for egen del når han var løs i svarte skogen og kom på at han skulle gå mer enn fem meter fra meg.
 17. Jeg takker for godord! Men må nok innrømme at jeg ikke føler meg så flink mtp Ibas grunntrening. Apporten er foreløpig kun trening på å holde fast et løsbitt, og der har vi altså ikke kommet lenger enn 5 sekunder. Hun løper gjerne og henter, og kommer mot meg, men med en gang jeg snakker til henne eller roser henne for å få henne til å komme inn til meg, så slipper hun det hun har i munnen og kommer glad løpende😝 Mitt hemmelige julegaveønske er at noen skal ha bootcamp med henne og få polletten til å ramle ned🙄 Melder du deg frivillig? Andre? #håpefull 😜
 18. Tenkte å fortsette på høgskole ja God helg
 19. Altfor fort! 8 uker i morgen og 4 av dem flytter da Er ikke helt klar for det merker jeg, selv om det på en måte skal bli fint og kunne fokusere mer på de andre hundene igjen.
 20. Send henne til meg Hun er så vakker, fatter ikke at hun er igjen Hater at jeg har hannhunder akkurat nå! ___ Om du er i manko på hund og lysten skulle bli for stor, så kan Banzai lånes for turer om du skulle ha lyst jeg tror ikke han er så veldig allergivennlig akkurat, med lundehund/buhund-mikset pels Men ja, han elsker tur og folk, og er generelt en lykkelig, bortskjemt liten ape Jeg er ikke veldig redd for å låne han bort, for han er en allemannshund Han kan ikke gå løs da og han drar
 21. Der hørtes ut som noe jeg må prøve ut Vil jo være minst mulig brutal mot den lille
 22. Året nærmer seg brått slutten! For et år! Den lille sorte lever livet som pensjonist, får gå turer og styre dagene selv - akkurat som han liker det. Den gyldne er bekreftet drektig, om 2 uker omtrent, så skal hun på "ferie" til oppdretter frem til valpene er levert Utenom det så har dette året bydd på mye. Første stevnet var i mars, videre ble det en del stevner fremover med mye kaos og glede. I sommer kom opprykket til klasse 2 etter mye arbeid, stevne nummer 2 i klasse 2 ga opprykk til klasse 3! Lille lykkepille Vi har også trent litt smått agility i sommer, men det fikk vike til fordel for LP. Kvalifiseringsprøve for jakt ble bestått i overgangen sommer/høst! Neste år er planen å komme tilbake i form etter valpene, få gått mer LP, trene videre med NRH og kanskje, bare kanskje, få et cert i LP? En gulsløyfe må vi kanskje også prøve på... Kort oppsummert - dette året kan sies å være en del bedre enn 2016 GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!
 23. Jeg leser: blaaaaablablabla - blandingshund.
 24. Pakken lå og ventet på meg da jeg kom hjem fra ferie i går kveld
 25. Er i knipe og prøver meg her. :/ Jeg skal bort fra julaften til 6. januar, og familien skal passe hundene mine. Så har Bambi fått løpetid idag. De har hannhund. Jeg overtok henne for ca tre måneder siden og forrige eier trodde løpetid ville komme i januar kanskje (i tillegg så gikk samboer fra meg for litt siden, så jeg har mistet aktuelle passere). Skjønner at det både er upraktiske datoer og at hun (kanskje begge) løper, men jeg ser ikke så mange muligheter. Kan selvfølgelig betale litt for det! Det er forsåvidt enklere å passe begge enn én mtp selskap og alene hjemme. Mirai sin er forventet i slutten av desember/start av januar og da vil det gå greit med evt hannhund til jeg kommer hjem. Jeg må dra 23. men hvis noen tilbyr seg så kan jeg kjøre et lite stykke med dem og levere dem. Lagt til: vi bor i Vestfold.
 26. Men så er det det da, at det kan liksom ikke være noen tvil 😜 når alt er så tydelig.
 27. Ja Virker som ordentlige herlige hunder egentlig, hvis man liker den type hund med den type personlighet (noe jeg gjør ) En jindo som blir oppdratt i et normalt hjem blir jo ikke en mannevond, skeptisk sint skapning hehe! De er ofte typ gårdshunder som er løse rundt på husene i utkanten av byen, ellers så står de bundet i kjetting desverre. Var en som sto bundet utenfor en kiosk. Veldig fin, men så kapt at den reagerte hvis folk var litt skeptiske, eller småredde. Den gamle dama som eide den brydde seg ikke stort om den. Den bare "var" der, i en 1,5 m lang kjetting... Det ene hunde (herregud jeg glemmer ord, jeg er så språkforvirret for tiden! ) "pensjonatet" adopterer bort hunder. Mange får seg hjem i utlandet. Jeg vet for lite til å vite noe om det, men har meldt meg opp som frivillig hvis de trenger hjelp til hva som helst. Vil tippe 70% av hundene der er jindomixer.
 28. Jeg skjønner ikke hva det har med samarbeid å gjøre? 🤔 Mine jobber da like godt og er like samarbeidsvillige de dagene de kun får tørrfor som de dagene de får råfor (som er ekstra digg) i maten. På enkelte raser kan det til og med være omvendt... at om de får supergod mat til vanlig så er ikke godbitene så interessante å jobbe for. Du har en arbeidsrase som jevnt over er svært så arbeidsvillige av seg 😇 Men forslaget om å blande ny og gammel mat var ikke dum 😊
 1. Load more activity