Jump to content
Hundesonen.no

Nytt innhold

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Veronica O

  Hundesenter

  Hei! Vi skal slå sammen hundebutikk og hundekurs til et hundesenter med både utendørs og innendørs treninger og kurs. Jeg trenger sårt noen forslag på navn for senteret Alt jeg finner er allerede tatt. På forhånd takk! PS! det vil komme en liten gave i posten til den som kommer med beste forslaget
 3. Pixie

  Akkurat nå, januar

  Tusen takk😊
 4. Isbjørn

  Hvor ofte leker hunden din med andre hunder?

  Takk for mange svar! Jeg tror egentlig min hund hadde hatt godt av å få leke mer med andre hunder - kanskje hadde han da fått utløp for den gleden og blitt mindre frustrert ved passeringer (?). Siden han er såpass robust og uredd har jeg tatt ham med i hundepark et par ganger, men jeg er jo redd for disse dårlige opplevelsene som kan komme. Hittil har det gått helt fint og han har kost seg masse. Han er heller ikke aggressiv mot noen andre hunder (heldigvis!), selv om han er i puberteten og finner på mye annet tull Skal se om jeg finner en hundepark som ligger litt mer bortgjemt.
 5. HeleneFS

  Valp bjeffer etter en stund alene hjemme

  Hei. Jeg tror dere har økt tiden litt for raskt og jeg ville da gått noen steg tilbake. Og varier tiden veldig. jeg var i et par måneder på grensen 1,5-2 timer alenetid for der var komfortgrensen til min valp, men med masse mengdetrening og variasjon mellom alene på kontoret, i bil og hjemme så løsnet det plutselig
 6. HeleneFS

  Seperasjonsangst

  Signerer denne! kan hunden være alene i bil? Hvor er hunden når den er alene? Hele huset? I bur?
 7. Hampus

  Hundegrind til bil

  Kulkukoira i Finnland tilpasser sine grinder til de fleste bilmodeller. Vi har hatt vår siden i 2008, bare gjort noen mindre tilpasninger da vi bytta til ny modell. Kjempefornøyd! De koster litt, men det er en investering vi ikke har angra på. Låsbart, og skranglefritt. https://www.kulkukoira.se/epages/kulkukoirase.sf/sv_SE/?ObjectPath=/Shops/2016101902/Categories/Hundgrindar
 8. miemichelle

  Jursvulst - jeg vil gjerne høre din erfaring

  Ok så bra det ikke har kommet noe tilbake på jenta di😊 Hvor stor var svulsten dere tok bort? På Naya dukker det stadig opp nye kuler de siste dagene, men dyrlegen kunne ikke si noe om at det var en indikasjon på at de var ondartet. Bare føler det virker så aggressivt når det fortsetter å dukke opp nye kuler. Det er så nervepirrende med denne ventetiden😬 Finner heller ikke så mye informasjon om hva overlevelsesraten er på ondartet svulst.
 9. Takk for tilbakemeldinger 🙂 Ringte veterinær i dag og vi får komme innom på en time i morgen. Hun sa det mest sannsynlig er irriterte hårsekker som gjør at det klør, og at det også kan klø mer hvis hun har fått sår. Så er nok greit å ta en tur innom!
 10. Meg

  Fra bølle til bestevenn

  jo, men GRUNNEN til at de reagerer kan da være ulik, og det vil da påvirke hvordan man jobber med problemet, tenker jeg. Uten å være ekspert innen temaet.
 11. Pixie

  Kjøp av hund

  Har du sett på tibetansk terrier? Jeg er selv allergisk mot mange raser, men kunne fint dele hus med en TT. Merket det litt under pelsstell men ellers ingenting, han sov i sengen vår. Litt mindre enn Lagotto. Der er det flere seriøse oppdrettere som gjør en god jobb måte med valg av foreldredyr og miljøtrening/sosialisering av valper.
 12. Last week
 13. Kristin_nord

  Vi som liker blekk!

  Den var fin 😍
 14. MegaMarie

  Sunlily's kull IV & V

  Bertinelli 😍 Hun ser skikkelig frekk ut i blikket 😂 Du kan godt sende henne hit!
 15. Seibbo

  Hvilken rase skal man velge? Kom med forslag..

  Så spennende! Hvilket oppdrett kommer den fra? Tispe eller hannhund? 😁
 16. Tonje

  Hund som bare halter på tur

  Jeg ville tatt med hunden til en annen veterinær for en second opinion.
 17. jma

  2,5 åring redd enkelte dager

  Løpetid eller at hun har vondt kanskje?
 18. Mrs.Fisken

  Valpegjengen 2020

  Ja okei. Kommer en aussie-gutt til oss også i februar. Derfor jeg lurte😊
 19. simira

  Ville du avlivd hunden min?

  Du er i gode hender med DD ihvertfall. Lykke til! Vil gjerne høre hvordan det går!
 20. Monica

  Vibac hunde mat

  Takk for svar 😊
 21. Shlush

  Working Cocker VS working springer

  Har desverre litt dårlig inntrykk når det gjelder mentaliteten hos både jaktcocker og jaktspringer så ser ville jeg lagt ekstra stor vekt på ved valg av linjer, kull og valp i kullet
 22. HeleneFS

  Hjelp!! Påbegynnede separasjonsangst?

  Ja, Håper det roer seg med alderen det sutregreiene! Jeg tror ikke du trenger å angre på det. Det er mange jeg vet om som utsetter alene hjemme treningen til valper er litt eldre ☺️. Lykke til!
 23. AussieAllTheWay

  Sporadisk halting etter hvile

  Hun skadet seg i høyre side framme, og det gikk vel ett år ca før vi så, så mye forandringer på henne at jeg skjønte det var noe alvorlig som hadde skjedd. Hun fikk i tillegg noe nakkegreier pga ett fall som nok kom av at hun ble "klønete" som ett resultat av at hun var så stiv i fronten. Hun er nå så godt som 100% igjen, men nakken kan bli stiv om vi ikke vedlikeholder, så nakkeskader er skumle 😮
 24. MissHeike

  Australian cobberdog

  Der får vi vel bare være uenig. Men jeg er sikkert farget av at doodler og cobberdog bare er en bønsj av pengesluker som i dag er designet til å lure folk trill rundt. Mega tragisk å se på folk argumentere at cobberdog er en rase i utvikling under en mini organisasjon uten hold i en ordentlig kennel klubb. Men de tror helt fult og fast på at det er legite greier. Jeg tror cobberdog det bare er en ny måte å selge doodler til folk som begynner å legge to og to sammen om hva som foregår. Den går jo virkelig inn for å gå rett i hjertet på folk, service hund, navnet betyr venn osv. Nei uff.. det er sykt hvordan det brukes for å spille på folks følelser.
 25. MissHeike

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Jeg har sett at forskjellig pris på valpene etter farge er vanlig for BC "oppdrettere" som helt tydelig rir på popularitet bølgen å skal ha mest mulig gryn ut av det, men på labrador!? Det er jo bare 3 farger og de er vel ikke noe særlig sjeldne noen av dem!? Jackdog.. tragisk..
 26. Pixie

  Interiør og oppussing

  Fy flate så stilig!!!
 27. jma

  Peser og faller ikke helt til ro

  Er nok bare varm og sliten. Tipper Jan sovner etter hvert 😊
 1. Load more activity


×