Jump to content
Hundesonen.no

Nytt innhold

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. chili

  Navlebrokk

  Hei. Min hund har Navlebrokk på 1,5 cm lang og 1 cm bred. Bør den tas vekk eller er det så lite at man ikkje skal bry seg om det? den er myk og fin når han ligger. Han er litt over 5 mnd . Det er en cavalier gutt. Kan det bli helt borte når han blir voksen? Hva menes bed stort brokk, hvor mange cm er liten brokk og hvor mange cm skal det være før det er et stort brokk? Noen som vet det? Håper dere kan skrive det i denne tråden her.
 3. yoloomg

  Raser til rypejakt

  Takk for svar! Den der løpe rundt på tur er helt greit, men hvordan fungerer dette med løse hunder på tur og trening til jakt og prøver? Altså, kan man ødelegge mye for treningen å ved å "tillate" de å jakte uten at man styrer de? Er egentlig Breton og pointer jeg har kikket mest på av rasene, så kjekt med gode innspill her
 4. Yesterday
 5. Katharina

  Dogs4all 2019

  Ja håper hundesykdommen er bra til da. Har meldt på en utstilling i oktober men er redd den også blir avlyst. Håper de snart finner ut av dette sånn at det blir utstillinger igjen og andre stevner og kurs. 😊 Fikk ikke fullført valpekurset til valpen heller.
 6. Tyttebæra

  Melketenner hund.

  Den der ser ut som en vanlig melketann, ja. Har noen tenner som valpen her har felt, deriblant en hjørnetann, ser likedan ut.
 7. Jeg valgte i våres å kastrere min tispe på langt mindre grunnlag enn dette og veterinæren mente det var godt innenfor regelverket. Hun var nedstemt, usosial og rar etter hver løpetid, to ganger i året. Hadde ingen komplikasjoner og er fornøyd med avgjørelsen. Kan dog anbefale å sjekke rundt for prisforskjellene er STORE. Jeg er kunde hos tre klinikker jeg stoler på, og prisene der var 6000, 14000 og 26000 😅💸 sistnevnte var kikhullsoperasjon da, men likevel...
 8. MonicaT

  Planning/planlegging (hobby)

  Jeg bestilte Seasonal surprice Box fra Erin Condren og fikk tilsendt 2 stykker. Så om noen vil kjøpe en uåpnet boks for 250kr si i fra. Kan se på youtube hva boksen inneholder eller jeg kan legge ut bilde i kveld.
 9. chili

  Valp.

  Hei. Eg har en valp på litt over 5 måneder. Han har en navlebrokk på 1,5 cm og bredde er 1 cm. Den er har når han står altså ikkje like mye som når han ligger. Er det helt normalt? Og den går fint å trykke inn og er myk og fin. Trenger man å operere den vekk eller kan den bare stå? Kan det være at han ikkje har brokken når han er ferdig med å være valp eller?
 10. Last week
 11. tillien

  Akkurat nå, september

  Jeg synes ikke det er så rart jeg, selv om det ikke passer inn i mitt (hunde)liv slik det er nå. Det blir litt merkelig å skulle stemple anskaffelsen av en slik hund som et uheldig kjøp når folk sitter på all informasjon, vet at det kan være en risiko og likevel ønsker å gjøre det. De føler vel tvert i mot at de har vært heldige som får muligheten til å bli kjent med disse særingene og er formodentlig klar over en viss risiko og parat til å gjøre det som må til for å gi dem gode liv.
 12. Mrs.Fisken

  Kanindachsen Ærke

  Ærke er registrert med fargen sort/tan merle. Moren er sort/tan, mens hans far er sort/tan merle😊 Men er enig med deg, jeg trodde heller ikke de kunne ha den fargen før jeg møtte ham.
 13. Quack

  Hundekurs Aktivhund/Tunge hundesenter

  Så vidt meg bekjent går det en del i dominansteori der i gården. Jeg ville nok sett etter noen andre i nærheten, som bruker oppdatere metoder når de trener hund.
 14. Kristin_nord

  Utvekst på beinet

  Ser det 😂
 15. Kristin_nord

  Erfaringer med utstilling

  Tok min første runde i ringen i juni, og har hatt mange etterpå 😅 Trening er jo det viktigste, men alle utstillinger har jo pubertets hannhunder. Og det er ikke alltid like lett å få fult fokus - gjør det beste ut av det ❤️ og ha det gøy! Er det ikke gøy så koser ingen seg. Her har jeg funnet ut at en god tur og mental trening dagen før er beste medisin for å få han til å følge med når vi skal stille 😊
 16. Wilhelmina

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Noe så useriøst. Selv om de skulle oppdage en overvekt av et spesielt for vil de aldri kunne publisere det (med mindre de har ambisjoner om å bli saksøkt). En undersøkelse som er så blottet for vitenskapelig metode er jo totalt meningsløs.
 17. Miloficent

  Problemer/løsninger i hundeholdet?

  Haha, jeg har samme problem! Jeg sa vel aldri noe på det når han var valp og med årene har det bare blitt sånn I guess. Hvis han er veldig trøtt og sliten hender det han blir i sofaen hvis han ser jeg går på kjøkkenet (da kan han se meg), men reiser jeg meg for å gå på do er han oppe på sekundet😂 Mon tro om det ikke roer seg litt når jeg utvider flokken til jul - elleeer om jeg bare får to diltehunder!
 18. Stjerneskinn

  Labrador retriever

  Takk for svar! Har allerede siklet på etpar hunder derfra. Ble ikke helt klok på hvilke linjer det er de fokuserer på, men virker som om det er en blanding.
 19. MollyC

  Kennel Mollycoddle venter løwchenvalper

  Tusen takk for gratulasjoner. I går var småttisene 1 uke og de har alle doblet vekten med god margin.
 20. Kristin_nord

  Problemer med drikking og urinering

  Jeg har vært i kontakt med de som tidligere har hatt valp og mange har samme problem. Men ja, eurasier er ofte store kull og i caizer sitt var dem 9. Jeg har en del kontakt med 4 andre da vi har møttes en del på utstilling å sånn og det virker som om alle har samme problem. De som har hatt valp tidligere har nevnt at dette går over mellom 8-12 mnd alder. Men jeg liker ikke at den tissinga komme så i bølger. Skulle ønske jeg var synsk og kunne finne hva som utløste det. Nå lurer jeg jo på om det er utløsende at jeg var borte i en dag, mens han var hos mamma? Selv om han er veldig vant til hele familien? For han hadde nærmest stura hele dagen 😅
 21. Kristin_nord

  Fleece dekken til langhåret hund?

  Kjøpte bare helt vanlig regndekken på høøks. Veldig fornøyd med det 😊 synes det er greit på de mindre turene, på de lengre tror jeg han ville blitt veldig varm. Men prøver å skåne han for blåseren om vi har gått bare en kort tur 😅
 22. Hannah

  Ditt siste kjøp?

  Ah takk, var veldig fin farge på den☺️
 23. Miloficent

  Valpegjengen 2019

  Tusen takk!!😍 Både gruer og gleder meg til bachelorskriving.. Gleder meg jo til å vær ferdig, men samtidig er det himla mye arbeid😂
 24. Milius

  Soving i fang +++

  Jeg tenker den viktigste jobben i starten er å gjøre valpen trygg på livet og da er det best å ikke presse den til noe den ikke er klar for enda. Etter hvert vil det nok gå over av seg selv eller så kan du trene på det når valpen er litt eldre. Min hund kunne ikke være alene før hun var to år på grunn av negative opplevelser av å bli forlatt som liten valp, så det lønner seg ofte å følge valpens tempo der det er mulig. Ut over det så hadde jeg vel prøvd å gjøre det jeg hadde tenkt å gjøre uansett om valpen ligger på fanget og må flyttes🙂
 25. Earlier
 26. simira

  Kjedelig hundeliv ?

  Fotfølging kan også være et tegn på for lite aktivitet. Men så lenge han er rolig ville jeg ikke bekymret meg. Mine fikk 25 minutter tur i går (vi har hage som de er ute i da). Når han får hjernetrim i tillegg så blir det jo bra. Om du kjenner noen som kan gi ham en ordentlig tur en gang i uka så er det nok fint for ham, men ikke kritisk tenker jeg.
 27. Katharina

  Den store tråden for dustete Finn.no annonser!

  Morsomt navn 😅 Har du en fransk mops? Se hit! Har du en fransk mops? Se hit! Ønskes kjøpt Hei! Jeg ønsker å komme i kontakt med noen som har erfaring med fransk mops (blanding av fransk bulldog og mops) og/eller lignende raser. Jeg og samboeren min ønsker oss nemlig en liten hund, og har sett litt på denne rasen. Finner veldig lite informasjon om den på nett, og ønsker derfor å komme i kontakt med noen med personlig erfaring for noen spørsmål. Krysser fingrene for at noen hyggelige fransk mopse-eiere tar kontakt 🐶 Da hadde vi blitt innmari glade! Har du en fransk mops? Se hit!
 28. LineMS

  Kortisene Zina & Cleo

  Vi koser oss om dagen, selv om turene blir litt begrenset 💕 Ellers bruker vi mye hodetrim, både snusing etter mat, leker, og koser oss. 💕 Hundene ser ikke ut til å merke store forskjellen 🙈
 29. LineMS

  Perfect Image Loving Me -Liste

  Liste 😍😍
 1. Load more activity


×