Gå til innhold
Hundesonen.no

Historien


Mirai

Recommended Posts

Alle skjønner vel denne leken. Vi skal skrive en historie, jeg begynner med å skrive litt, så skriver nestemann litt osv..

Regler:

Man må skrive hvertfall fem setninger slik at historien går fremover.

Skal ha en sammenheng med forrige innlegget som ble skrevet.

Jeg begynner:

Den gamle mannen kom inn på bussen. Han var litt ustø, og hadde sekk på ryggen. Lua var strategisk plassert over ørene, slik alle gamle menn har den. Han satt seg ned midt i bussen, fremdeles med sekken på ryggen. Bussen kjørte avgårde og han reiste seg for å ta av seg sekken. Det humpet litt, og han falt bakover og traff veggen med et smertefullt uttrykk i ansiktet. Han fikk av seg sekken og satt seg ned igjen på setet, med sekken på fanget. Han kikket gledefullt ned i den, og trakk opp en-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

liten sjokkolade som han spiser mens han ser seg om på bussen med glade øyne. Bussen hompet videre ut av den store byen og nærmet seg nå landet me store marker og skoger så lankt øye kan se. Den gammle mannen ser stoppe sitt rett utenfor en liten grusvei, han trykker på stopp knappen bussen stopper og han jumper forsiktig ned på grusveien.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Han går forsiktig oppover mot huset. Han hører noen bjeff, og ser hunden sin komme nedover. Den nydelige border collien.

Han halter litt, og da mannen ser på labben ser han

Lenke til kommentar
Del på andre sider

at hunden har fått en dyp flenge under ene poten. hans kjære venn blør ganske mye, og i ett øyeblikk blir den gamle mannen stående rådvill. men så får han summet seg litt, og tar med seg hunden inn i huset for å ringe til vetrinæren.

Men når de kommer inn så oppdager mannen at noen har brutt seg inn i huset. De har knust ruta i døra på baksiden av huset, og det er her hunden har kuttet opp poten sin..

han ser og til sin forferdelse at en del ting er borte. Igjen blir han stående,rådvill, hvem skal han ringe først, politi eller vetrinær..

han tar telefonen og ringer til...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vetrinæren, vetrinæren er en gammel venn av han og setter seg i bilen og lover å komme så fort han kan. Mannen ringer så politiet som ikke svarer, han legger på før han tar sin gamle venn og legger den i sofaen.

" Alt blir bra snart." Sier den gamle mannen og bikkja bjeffer plutslig mot en skapning bak han. Mannen snur seg og ser en man med en metalstang...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

og klovnemaske! Mannen hever metallstangen til hugg, med idet den suser mot den gamle mannens hode hopper hunden ut av sofaen og henger seg fast i armen på den gale mannen. Gamlingen får fart på beina og kommer seg ut på kjøkkenet slik at han kan finne et våpen. inne fra stua hører han skrik og hyl og knurring. I skuffen finner han...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

gangstere med klovnemasker som bryter opp døra. De løper inn og rasserer ALT som den gamle mannen har i huset. Mannen med klovnemaska ligger urølig midt i en blodpøl. Mannen med den største klovnemaska kommer sint bort til mannen" du drepte en av oss!" og sparket til bikkja.

Men da hørtes et høyt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

skrik av mannen hunden hadde beite han i foten!

Mannen skriker som en jente og det går ånn å se at det kommer tårer fra øynene hannes,

Hab enne med klovnemaske roper til han som ble bete -Grin unge Boss!

Mannen som heter Boss snudde seg å

Lenke til kommentar
Del på andre sider

((Hunde jenta, du vet at setninger slutter på punktum = . det skal være fem SETNINGER...)

Kom dyrlegen inn døra, han hadde med seg politiet som stormet og fikk tak i alle skurkene.

"Dere kom i grevens tid" Den gamle mannen, og så på alle hundene, som var dyrlegens hunder.

" Naboen hørte noe bråk og tilkalte oss" Sa politiet, mens dyrlegen så på hunden.

" Jeg tror han kommer til å bli bra igjen, men det er best han blir med meg og du tar deg en tur til sykehuset" Sa dyrlegen vennlig mens politiet tilkalte en ambulanse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den gamle mannen klarte ikke å roe seg på sykehuset. Han følte at hunden hans ikke hadde det bra, det var som om de to hadde en usynlig forbindelse mellom hverandre. Den gamle mannen ble veldig rastløs og skulle til å kle på seg for å lete etter hunden sin da en sykepleier kom og fikk han til sengs igjen. Neste dag ringte vetrinæren til den gamle mannen. "Jeg må desverre komme med en dårlig nyhet til deg, hunden din døde i natt. Den overlevde ikke skadene fra gårsdagen"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mannen mistet tlf i bakken, han stod der bare seende ut i lufta, alle minnene strømmet igjenom hodet hans.

Hans elskende venn var død, og det var ingen ting han kunne gjøre med det, han visste at han ikke burde ha forlatt han igår..

Mannen var i gården hans i flere uker etterpå, han hadde nesten ikke kontakt med omverdenen, bare datteren var innom med mat, en dag hørte han henne utenfor og så henne komme inn med et liten loddent vesen i armene, en langhåret border collie valp.

" Dette er...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Din pappa Sa hun.

Mannen ble kjempe glad og ville kalle den etter den andre hunden Serhaj.

De hadde det veldig fint sammen men valpen ble større og sterkere.

Mannen hadde ikke respekt for hunden så den gjorde som den vile.

En dag gikk det for langt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...og den gamle mannen innså at slaget var tapt.

Han var bare nødt til å lette på bakenden og dra på valpekurs med den lille dotten som viste seg å være litt av et uhyre.

Valpekurset var langt, og det var mye jobb som måtte gjøres. Den gamle mannen hadde heller ingen motivasjon. Det eneste han gjorde var å...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

sette på støm bånd, og når valpen gjorde noe feil fikk den støt. Valpen ble lydigere og lydigere. Forholdet bygget seg opp og ble sterkere for hver dag. Valpen fanget alt som het mus og rotter på gården, siden mannen var dårlig til beins. En dag når han slapp valpen ut døren så

Lenke til kommentar
Del på andre sider

løp den i fullfart etter en kanin som spratt ut fra et buskass. Valpen løp og løp etter den livredde kaninen. Manen ropte og ropte på valpen men til ingen nytte. Han kunne heller ikke bruke strømhalsbåndet fordi han hadde ikke tatt det på hunden. Mannen stod der en stund og så i den retningen hunden hadde løpt. Siden hav var så dårlig til bens kunne han heller ikke løpe etter den. Han gikk inn i huset mens han bannet for seg selv. Når han kom inn i huset

Lenke til kommentar
Del på andre sider

han bare glemme å få noen glede av valpen. Den gamle mannen tok på seg støvlene og frakken og gikk for å lete etter valpen. Det hadde skyet over og det var regn i lufta. Himmelen var mørk. Den gamle mannen gikk innover skogen. Det gikk en frysning gjennom kroppen. Noen holdt øye med han. Den gamle mannen ble redd og begynte å løpe lengre inn i skogen. Han hørte noe som tasset etter han, og en kvist som knakk. Plutselig var himmelen opplyst, og et tordenskrall hørtes. Den gamle mannen skvatt og han skled ned en bratt skråning.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Dunk sa det idet mannen landet på bakken igjen. Han var bevistløs.

Mens han lå der og drømte om tusser og troll, alvorlig skadet, og nær døden, snek en liten skapning lysløs inn på han. Mannen våknet brått av at fjeset plutselig ble vått. Han så opp og så valpen stå

Lenke til kommentar
Del på andre sider

over han og slikke han i ansiktet. Mannen ble valdig glad da han så det. Han tok på den strømhalbåndet han hadde hatt i lomma og sa til hunden "hent hjelp". Hunden satt seg bare neg og klødde seg der halsbåndet var. Mannen ble sint og hunden fikk ett kraftig støt. "Hent hjelp" sa han igjen. Denne gangen reagerte hunden. Den løp tettere inn i skogen igjen, mannen hadde glemt hvilken retning han hadde kommet fra, men han regnet med at hunden kunne finne fram til hjelp. Han lå der i skogen i flere timer (føltes det ut som for mannen), men plutselig

Lenke til kommentar
Del på andre sider

...fråden stod om munnen på den. Den så veldig sulten ut. I vill panikk kikket mannen rundt seg

på alle kanter, og fikk øye på en gren som lå rett bak han. Han tok greinen og veivet mot de sinte

ulvene. Han skrek så høyt han kunne, og håpet at om ikke det skremte ulvene så kunne det jo

hende noen hørte han. Den nærmeste ulven fikk tak i grenen, og splintret den til pinneved med

de kraftige kjevene sine. Plutselig smalt det i skogen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...