Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Hei,

Noen som har erfaring med dørmatter og/eller løpere som egner seg for hundehjem?
Jeg har søkt litt rundt her og sett mange som sier soggydoggy er tingen, men disse er omtrent ikke å få tak i her til lands (matte+frakt fra USA blir heeelt uaktuelt da det dobbler prisen), fant én side som har, men da kun beige med rødt motiv. Den kombinasjonen passer dårlig inn her i huset.

Ser det er andre alternativer som feks dirty dog, men er usikker på om de er noe bra?

Det er en forutsetning at de tåler maskinvask og helst tørketrommel, pris er jo viktig da jeg gjerne vil ha to dørmatter og en løper, evt også noe til kjøkkenet da jeg konstant har en sti av vann fra vannskåla :D 

 

Håper noen her har erfaringer de vil dele! Ser frem til svar!

Link to post
Share on other sites

Jeg kjøpte dirty dog dørmatte for sikkert 10 år siden. Bruker den fremdeles, og jeg er veldig fornøyd. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten.

Jeg har ikke vindfang, så ytterdøren går rett inn i "soveromsgangen" min. Jeg tok bort matta i en periode jeg ikke hadde hund, og brukte en søt liten velkomstmatte i stedet. Byttet tilbake til dirty dog før det var gått en uke, for det ble så utrolig mye sand i gangen uten den.

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Hei! Jeg har lenge tenkt på å få en til hund og har landet på at jeg ønsker en border collie. Jeg har nå en dvergpuddel (hann) som konkurrerer i AG, LP og RL. Hvilke seriøse oppdrettere anbefales mtp mentalitet og egenskaper? Jeg ønsker en bc som skal brukes mest i agility. Finnes det kenneler med kun “agilityhunder” uten fokus på gjeterinnstinkter? Er det en stor sjanse for at den får problematferder? Hvilket kjønn anbefales det mtp hva den skal brukes til? Langhåret eller korthåret? Kan man kjøpe valp fra gjeterforeldre uten å bruke den til gjeting, fordeler og ulemper?
  • Ja, uansett rase kommer jeg til og forhøre meg om akkurat det Erfaringsmessig er jeg vokst opp med hund og har hatt både rottis og golden etter jeg flytta alene Kan legge til at jeg er tidlig i 30 årene. Lærte vanvittig mye da jeg hadde golden også.
  • Jeg vet ikke hvor mye erfaring du har, men når du leter etter oppdretter så bare husk at det kan være veldig stor forskjell på linjer, på show vs bruks på feks siberian, så vidt jeg har forstått. Mtp hva du skal bruke hunden til. 😊 Så finn en oppdretter som bruker hundene til det samme du skal bruke den til.  Masse lykke til 😊
  • Ååå Kovu!! ❤️❤️
  • Jeg også har forstått det litt sånn at en alaska husky er "lettest" å ha med å gjøre av polarhundene. Malamute å siberian er litt vanskeligere å "ta ut" alt/motivere men en alaska husky er bedre egna for spann mens en siberian husky kanskje er bedre som kløv å trekkhund på f. eks pulk som jjeg skal bruke den til. Men skal ikke si det for sikkert. AH har også større variasjoner innenfor poter og pels vet jeg. Men jeg har ingen hastverk med å skaffe hund men vil starte tidlig med å høre litt erfaringer fra folk som er mye ut på lengre turer og har generelt en aktiv hverdag. Jeg er mer og mer aktiv for hvert år men det har eskalert i år og sålenge jeg fortsetter med den hverdagen jeg har er jeg nesten ikke i tvil om at en husky er det rette. Hadde jeg dratt ut i 3-4 uker i løpet av et år på tur og vært relativt rolig resten hadde jeg uten tvil valgt golden. Vanskelig dette med å finne en perfekt hund hehe. Forøvrig liker jeg best hannhunder så det blir mest sannsynlig en hanne uansett rase tipper jeg.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...