Jump to content
Hundesonen.no

Eldste hundene tussete på (badet) valpen.


Recommended Posts

Har fått ett problem som jeg aldri har hatt før.

Hver gang jeg bader valpen (6 mnd), blir begge det 2 eldste hundene mine (hanner) helt tussete på ham og oppfører seg som han skulle vært en tispe med løpetid.
Dette skjer (heldigvis) kun de første dagene etter badet, men siden han er liten nok til å gå under magen deres og det er 2 hanner må han bades oftere enn jeg ville gjort ellers (lukter ikke akkurat roser). Dette skjer uansett om alle er badet (samme shampoo) eller kun valpen.

Noen som har noen råd om hvordan jeg kan forhindre det? Eller er det bare alderen, forsterket av vasking som fjerner "deres" lukt?
Er eneste problemet mellom dem, og selv om valpen heldigvis ikke forstår noe ennå og derfor ikke reagerer negativt, er jeg redd det kan blir bråk senere om vi ikke får tatt det nå. 
Har vurdert hundeparfyme så han lukter det samme uansett om han er badet eller ikke, men vet ikke om det bare er bortkastete penger?

IMG_4312.thumb.jpeg.6a777634e7dc6b76afb85997d5344df4.jpeg

Link to post
Share on other sites
10 hours ago, simira said:

Har du prøvd en annen sjampo? De er det eneste jeg kan komme på.

Nei.
Skal gjøre det neste gang han bades, men har brukt samme sjampo siden før jeg fikk valpen så rart de plutselig reagerer på den.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Vi hilser ikke på fremmede hunder, enten det er staff eller retriever eller noe annet. Jeg har like mye dårlig erfaring med begge (eller, det vil si, ingen av mine har blitt direkte angrepet av staff).
  • Det er vel Forbrukerrådet som er første instans og evt. mekling gjennom dem som er andre steg. Det er ikke rettspraksis å vise til når det gjelder mangler og feil hos hunder, dermed løses mange situasjoner som dette veldig ulikt. Ellers er det jo mange døve hunder som lever gode liv med litt tilrettelegging, vet selv om slike som bor hos både hørende og døve eiere. Bare for å nevne at det kan gå helt fint å leve med døve hunder. Etter å ha sett dem selv, ser jeg ikke helt hva som skulle være grunnlag for rutinemessig avliving, som jeg vet en del oppdrettere av diverse disponerte raser gjør. Hunder kommuniserer tross alt mest gjennom kroppsspråk, hørselen har mer betydning for at det blir vanskeligere å orientere seg om hva som skjer utenfor synsfeltet. I dag finnes det mange hjelpemidler som gjør hverdagen enklere for eier (vibrasjonshalsbånd til kontakt og innkalling f.eks) og kommandoer lærer de jo like enkelt som håndtegn som alle andre hunder.
  • Har gjort mine erfaringer med diverse bullehunder, og jeg styrer pent utenom dem. De kan være så sjarmerende mot folk som de bare vil, mine hunder får ikke hilse på dem. Så får jeg heller tåle å bli kalt hysterisk kjerring.
  • Bilde? Tenker at når en kjøper seng i butikk så er den komplett, enten med sokkel (da er det ikke noe rom/åpning under senga), eller med forskjellige typer ben.  Om det er en skikkelig ramme rundt under, som det er plass til å montere ben så går det sikkert. På noen så er de 4 bena skrudd fast i hver hjørne, men på andre så er det bare to bøyler, som er skrudd fast i utfresa spor på innsiden av selve ramma
  • Kan man montere ben, hvor det ikke finnes "hull/gjenger" på en rammemadrass? Altså bore de selv. Har kjøpt en "rammemadrass uten hull hvor man kan feste bena. Mulig det ikke er gjort på forhånd fordi det er ment at man skal sette madrassen i en sengramme. Men kona insisterer på å at hun vil ha madrass med ben. Madrassen har en tykk treramme rundt selve madrassen nederst. Men er det vanlig å bore hull til å feste på bena selv?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...