Gå til innhold
Hundesonen.no

Utstilling og hunderaser


Olina
 Share

Recommended Posts

Velg hunderase(r) basert på hverdagen din, ikke utstilling. :) Utstilling kan klæsje uansett om du har samme eller forskjellige raser. 
Fordelen med samme rase er at du vet det er i samme ring og 2 hunder ikke går samtidig i samme ring for kvalitetsbedømmelse. Så du kan bytte hund kjapt ringside. Minuset er jo om du har hunder av samme kjønn, f.eks 2 tisper og begge får ck og dermed skal inn i beste tispe klasse. Da må du selv velge hvilken du vil stille der eventuelt ha backup handler til hund nr 2, 3, 4 osv om du har mange. Samme gjelder om du har hannhund og tispe, om begge blir beste i sine klasser og da skal i BIR/BIM samtidig. 

Ved forskjellige raser kan du ende opp med å få ringer i forskjellig ende av området, en inne i hall og en ute, du kan være uheldig og begge raser har samme oppmøte tidspunkt osv. Da må du også ha backup handler om du vil sikre deg at begge blir stilt den dagen. Om du har max flaks og flotte hunder i samme gruppe og begge ble BIR så får du samme problem i grupperingen, og igjen om du har hunder i forskjellige grupper og begge blir BIR og BIG, så får du samme problem i BIS. (Selvom akkurat det skal litt til i tallrike raser og på en stor utstilling, så er det en potensiell problemstilling)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...