Jump to content
Hundesonen.no

Olina

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Olina

 1. Olina

  Tralle

  Men da er jo alle tingene mine oppe i tralla. Det som er vitsen med den tralla. Hvis jeg skal ta alle tingene mine ut av tralla tar det jo like mye plass.
 2. Olina

  Tralle

  Ingen som vet noe om dette?
 3. Olina

  Tralle

  Kan man bruke en sånn tralle på utstillinger som foregår inne? Tenkte på plassen. Kan den stå åpen med tingene mine i?
 4. Olina

  Sløyfer

  Kjøper dere alle sløyfene på utstilling? Det som hunden deres vinner. De koster ofte 100 kroner per stykk og blir det tre sløyfer så koster det 300 kroner. Er det verdt det? Hva gjør dere?
 5. Olina

  Tralle

  Hvordan funker en sånn 4 hjuls tralle på inne utstillinger med dørkarmer, kanter ol. .?
 6. Olina

  Tralle

  Jeg synes det er vanskelig å vite hva som er best og hva slags tralle som er lettest? Hvordan tralle bruker dere? Og hvorfor liker dere akkurat den tralla best? Eller er det kanskje ikke så mye å si hva slags tralle som er perfekt?
 7. Er det noen som har stroller tralle her? Vurderer en sånn tralle. Men hundene mine ødelegger gitteret på tøybur. Hadde de da kanskje ødelagt gitteret på sånn tralle også? De bryter seg ut av vanlig tøy bur.
 8. Olina

  Tralle

  Takk. Har en annen tralle på to hjul. Med stropper. Men tenkte kanskje at en sånn tralle som dette her er enklere? Da kan man bare stappe alt oppi. Og slipper å bruke strikker rundt tralla på to hjul? Passer en sånn tralle også på inne utstillinger?
 9. Olina

  Tralle

  https://www.bygghjemme.no/hage-och-utemiljo/garasje-og-verksted/tilbehor-garasje-og-verksted/presenning/presenning-green-it/p-1563942?gclid=Cj0KCQjwhLKUBhDiARIsAMaTLnHwnxBPwoGzIEawWOjYIEh5vhpIur8w81yL7WEnwFcWILGg9M72uwgaAn4uEALw_wcB Linkene blir så lange hos meg.
 10. Olina

  Tralle

  https://www.coolstuff.no/interesser/camping-friluftsliv/outlust-sammenleggbar-vogn-pid-15786?utm_source=Google&utm_campaign=1044130707&utm_term=pla&utm_content=126306254763&gclid=Cj0KCQjwhLKUBhDiARIsAMaTLnHbzWkYEAw-2FWVL3nR1udkev2vNYT1MCMZd3ekyLeHKuSUl7JQMqMaApl7EALw_wcB Er en sånn tralle lurt å ha på utstilling?
 11. Er det best å ha forskjellige hunderaser eller samme hunderase om man driver med utstilling?
 12. Ser det er flere som har spurt om det skal holdes inne eller ute på siden på Facebook? Men ingen har svart.
 13. Hvor finner jeg ut om det skal holdes ute eller inne?
 14. Er Nkk Sandefjord ute eller inne? Kan man ha med telt dit om det er ute?
 15. Har tenkt å ha på dekken men beina blir skitne og på magen.
 16. Pelsen skal ikke være nyvaska på utstilling. Derfor kan jeg ikke vaske dagen før eller ett par dager før. Pelsen skal legge seg.
 17. Jeg skal til Sandefjord med en pelshund. Han liker ikke gå i bånd i skogen fordi han forventer da å gå løs. Så jeg får gå tur i nabolaget resten av uka. Kanskje?
 18. Hunderasen min skal bades en uke før utstilling. Går dere da i skogen den uka og har dere da hundene løse? Jeg pleier ofte gå i skogen. Men hunden blir våt og legger seg oppi myr. Litt dumt nå når hunden er nyvaska. Kanskje gå i bånd da?
×
×
 • Create New...