Jump to content
Hundesonen.no

Fanconi og tørket kylling fra Asia


Recommended Posts

I dette tilfellet er nyreskader forårsaket av tørket kylling fra merket Planet Pet Society, men Fanconi er satt i sammenheng med all tørket kylling/and fra Asia generelt (husk produksjonsland betyr ikke at råvarene er derfra).

Vi ser stadig flere hunder som har blitt syke eller dødd på div forum nå av Fanconi. 

Det sikreste er å kjøpe tygg fra Nordiske merker som man vet bruker råvarer herfra, f.eks Provit, Dalsgård og Rauh. (Kom gjerne med flere eks.)

https://www.facebook.com/614520036/posts/10165541770110037/?d=n

Link to post
Share on other sites

Skikkelig skummelt! Jeg har jo fått med meg dette med fanconi fra tidligere, men her har jeg ikke gjort jobben min og dobbeltsjekket, men heller stolt på musti. Helidgvis er ikke frøkna mi så glad i sånne med tørket and/kylling så hun har ikke fått særlig av det. Kommer jo derimot i hauer og lass i flink bisk eskene bl.a. (Bestiller innimellom når de har sånn, betal kun frakt tilbud)

Men det er kun fugl som er skummelt mtp fanconi? Lam og storfe etc er trygt? 

Link to post
Share on other sites

@Rocket Det er bare kylling/and som er satt i direkte sammenheng med Fanconi meg bekjent, men dette forskes jo på for fullt nå. Jeg ville personlig unngått råvarer fra Asia generelt. 

@patricia Nei, de har kun tilbakekalt det ene merket som akkurat denne hunden hadde spist per nå, de selger nok fortsatt produkter med kylling/and fra Asia som alle andre. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Og jeg som skulle gå tur i fjellet med et par venninner og deres hunder… Men siden junior fikk potekutt så kan ikke jeg være med, så ferien min er over. Skuffende å allerede være hjemme igjen. Mens de andre vandrer i fjellet. Snakk om uflaks 🙄
  • Vi har en hann labradorvalp på 18 uker som vi ønsker skal komme godt overens med hunden til svigerfamilien. Hunden de har er en 12 år gammel Eurasier hann og er svært uinteressert i fremmede, både hunder og mennesker. Vi introduserte de fra valpen var 9-10 uker og det har gått litt opp og ned. Eurasieren var veldig reservert, men sniffet på valpen littegranne før han trakk seg og ville være i fred. Valpen bydde på lek, men det var han gamle helt uinteressert i. Han begynte å snu seg, bjeffe og dytte bort valpen når han var for intens/kom for nær. Det syntes vi var greit at han sa ifra om, men sørget for å skjerme han så ikke valpen var altfor mye. Men nå har valpen blitt større og selv om den gamle sier ifra så prøver valpen seg likevel og begynner å bjeffe tilbake. Den gamle har begynt å knurre på valpen og har forsøkt å glefse etter han et par ganger. (han har ikke bitt, bare gir advarsler). Så vi er sjeldnere på besøk der pga dette. Vi ønsker at de skal komme overens, men hvordan går man frem? Vi har gått med begge på tur med avstand fra hverandre, men da får valpen raptus og blir helt 'gærn' selv om det er god avstand mellom de på tur. Vi har fått beskjed om å ikke bruke godbiter da det kan blir en 'kamp' om maten. Men kan vi bruke det når de har en avstand fra hverandre? Litt oppgitt og trenger råd. Takk på forhånd. 
  • Ja, bestilte forrige uke. Masse salg, fikk varene raskt 🤗🤗
  • Har ikke hatt noen problemer med mine bestillinger. Har kjøpt mye fint på salg 🤗🤗🤗    
  • Må jo oppdatere situasjonen som lovet!    Vi brukte mange uker på å bare være i nærheten av bilen, og gradvis nærmet vi oss å gå inn i bilen igjen. Da dette gikk bra, øvde vi flere uker på å bare lukke bagasjeluken og åpne igjen med én gang. Så videre til korte turer, og til slutt så løsnet det! Nå hopper han så å si helt frivillig inn i bilen, og aksepterer kjøreturer. Vi er oppe i totalt 4 timer nå, så nå får vi endelig besøkt familie og venner langt unna.    Han har vokst ut av buret sitt, så nå har han fått hele bagasjerommet i stedet med riktig sikring. Målet er å få han inn i et bur i fremtiden når vi får større bil, men enn så lenge får dette duge. Han sover ikke når vi kjører, peser hele veien. Men aksepterer det, og det er det viktigste.    Så tusen hjertelig takk for rådene dine,  QUEST! Det var mange ganger vi ville gi opp, men tålmodighet og tid var nøkkelen her. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...