Jump to content
Hundesonen.no

Sele hunden ikke får tak i med munnen?


Recommended Posts

Stella haaaaater å ha på sele... Hun klarer å få tak i selen under haka for å tygge på den. Problemet er at hun ofte setter seg fast, og jeg er redd hun skal skade kjeven. Noen tips?

Vi hadde Curly først. Så dro vi på dyrebutikken og fortalte om problemet og fikk anbefalt Rogz utility step in. Da sa vi at curlyselen var litt stor og «ruvende» også.

 

 

 

6885E583-8220-4803-B2B9-EA5AFF2B3B72.jpeg

DF31D60B-ADED-48E3-B178-24C7E89B1DD7.png

Link to post
Share on other sites

Linus sin første sele var ein sånn: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=182985761 (ikkje vår dette, altså - berre det første og beste bilder eg fann av akkurat rett sele ;) )

Den sat såpass ‘tight’ framme at det aldri var noko bite-issue... men kanskje han berre ikkje kom på at han skulle prøve, kva veit eg? ?

 

5894A2BE-0C5F-4188-AEFD-CBA697A197F5.jpeg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Noen som har forslag til hundesjampo, som kan spyles av utendørs uten å være skadelig for miljøet?  Det er "bare" til en labrador, så trenger ikke noe spesiell type:) 
  • Vel...jeg fant dette nå så da er det vel bare en gammel myte og jeg må trekke det tilbake:   Dei tre f-ene - en gammel myte Denne myten sier at man ikke skal gi ben fra dyr som begynner på f, altså: får(sau), fugl og fisk. Nettopp fordi de bena blir det mye splinter av. Dette er selvfølgelig ikke sant. Hvordan skulle det da gått med alle kattene og ulvene som lever ute i det fri? De fanger både fugl, fisk og sau og har ikke dødd av den grunn. Ben fra fisk, fugl og sau er som regel myke ben som går helt fint å gi til hunden og katten, men vær forsiktig med å gi ben fra føttene til sauen, da de kan være veldig harde (vektbærende bein).
  • Dette har jeg fra mange år som aktiv hundeier selv om det er noen år siden nå. Trodde dette var noe de fleste visste 🙂
  • Hvor har du dette fra? Fiskebein er jo så mykt at hunder glatt spiser hel fersk fisk om de vil det. Fugl er også som oftest mykt nok til at det ikke er noe problem, som også nevnes over her. Som tyggebein bør hunder få store, rå bein som ikke splintrer ja, varmebehandling gjør at de splintrer lettere.
  • Man skal ALDRI gi hunder bein av dyr som begynner på "F". Det er FÅR, FUGL og FISK Selv om det er rått.  Disse beina splintrer lett og kan gjøre stor skade i spiserør og mage. Når det gjelder bein fra Storfe så skal de være RÅ og ikke margbein da de kan sette seg fast i tennene. Kun rå store bein som hunden ikke kan gnage i stykker.  Bein er bra for tennene til hunden. Ikke som mat. Min hun fikk forstoppelse av at en beinreste satte seg fast i endetarmen.  Ikke noen hyggelig opplevelse og svært vondt for hunden.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...