Jump to content
Hundesonen.no

Pent, hundevennlig gjerde?


Recommended Posts

Hei dere.

Vi ønsker i sommer å gjerde inn hagen, og i forbindelse med det trenger jeg litt inspirasjon. Det finnes så mye alternativer der ute, at jeg har gått meg vill i jungelen.

Bor på landet og skal gjerde inn ca 1,5 mål tomt. Har noen få naboer og ønsker et eh. diskret (?) gjerde, som ikke gir inntrykk av at de nye gærne hundenaboene burer seg inne. Det må alikevel være litt høyt ettersom vi har spretne hunder (min. 1,2 m)  - så spørsmålet mitt er jo hvorvidt det går an å gjerde inn hagen på en pen måte. :icon_confused:

Finnes det et gjerde som både er 

-pent

-vedlikeholdsfritt/ lettstelt

-1,2-1,5 høyt

-forholdsvis rimelig

-hindrer delvis for innsyn

Jeg tenker at et type metallgjerde/gittergjerde ikke er så aktuelt da jeg ikke synes det er så pent, pluss at jeg ønsker noe mer skjermet. Det kunne muligens vært et alternativ dersom vi hadde plantet en hekk e.l, men jeg har ikke spesielt grønne fingre, så den må isåfall klare seg for det meste selv. 

Har dere noen ideer eller inspirasjon? :-) 

Link to post
Share on other sites

Jeg syns de gjerdene som er satt opp langs E18 noen steder er rett ok :) Pil?   Ellers kan man snekre selv , det kan bli ganske ok med sånne endebord , hva det nå heter - liggende og på sikt plante hekk utenfor kanskje?  Her ble det snekret selv mye høyere , kom på ca 500 kr pr meter gjerde.thumb.jpg.82225987dd771e1b120b6af3289006b1.jpg

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Men chihuahua trenger vel gjerne litt stimuli for å ikke ende opp som ufordragelige gneldrebikkjer? Jeg kjenner et par supertrivelige chier, men fellesnevneren er at de brukes i hundesport og får mye tur.
  • Du kan virkelig aldri få nok kong/slikkematter etc når de er små. Utrolig greit å ha klart i frysen med vom etc.   Tyggebein! Kaninører, oksemuskler etc. Ang leker, så anbefaler jeg virkelig noe med "stille" pip. OM du får en som liker pip kan det bli ganske så slitsomt etterhvert.  Og som nevnt over, navneskilt! Om du er lydsensitiv så får du kjøpt med sånn gummikant på så det ikke klirrer så fælt!  
  • Søker andres erfaringer med hundeførerjakken fra Canelana.  Har hørt den er ganske varm? Hvilken årstid passer den best til?   Input på for og imot den jakken generelt mottas med takk
  • Jeg tenkte nok det egentlig😊
  • Det er vanskelig å anbefale noe bastant, da det er så individuelt hva man vil trives med. Hadde i utgangspunktet tittet på gruppe 9 hundene og lest litt om dem. Gjerne tatt noen rasevelgere, f.eks NKK sin. Ville også fulgt med på finn.no det dukker jo stadig opp hunder ser som kanskje kan være aktuelle! Eller ta kontakt med oppdrettere som kanskje har voksne hunder som er ferdig i avlen eller lignende som de ønsker skal få bo alene.  Eneste lille hunden jeg har erfaring med noenlunde selv er Chihuahua og da bare via venninne som hadde en kort periode. Ufattelig trivelig hund det er mye selskap i. Masse glede i liten kropp, og så sant de har god mentalitet, er avlet godt og oppdratt som hund så vil jeg tro det kan være et godt alternativ for deg. Jeg falt hvert fall pladask for rasen via den jeg kjente. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...