Gå til innhold
Hundesonen.no

Borsali´nos 2nd O Ofelia "Krølle" - Bedlington Terrier


Chiquita
 Share

Recommended Posts

1 time siden, Mari skrev:

Ja, det er virkelig en herlig rase. :) Noe helt annet enn jeg har hatt tidligere, det har vært artig å bli kjent med noe nytt sånn sett.. Jøss, så Krølle var også såpass lita ja. Kanskje det samme skjer med Poe. Vi fikk oppleve snø og pels for første gang i går. Må kjøpe heldekkende dress så fort om mulig tror jeg. Hun var en vandrende snøball ?

Ja, hun er ikke så stor. Da vi var på utstilling traff vi en hannhund som veide 12 (!) Kg, det var litt forskjell mellom de for å se det mildt! Men rasestandaren er jo 8-10, og dommeren var som sagt glad for å se ei «lita» tispe. Lurer på om det har blitt em tendens til at de er litt i overkant store. De med hannhunden hadde forøvrid aldri fått noe bemerkning på det, og han er champion. 

Haha, det er uten tvil den største utfordringen ja? og våt høst, med mye løse barnåler/blader/gras som tover seg inn i pelsen. Krølle er blitt vandt med å bli støvsugd, for å si det slik?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 75
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lørdag fikk vi endelig hjem lille Krølle som vi har gledet oss så lenge til.  Vi har lenge ønsket oss hund, men hele tida utsatt det for å vente på "det perfekte tidspunkt". Men det kom aldri, så

Da var vi hjemme frs endte utstilling,og det gikk supert ? pelsen ble sånn rimelig bra, og hun oppførte seg strålende. Ble excellent, med bedskjed om at han likte typen godt, hun var passe stor,

Nå har Krølle rukket å bli 3 mnd, tida går virkelig fort! Siden sist har hun; fått sin første vaksine- og dyrlege var utelukkende kjempegøy (det bittelille stikket la hun nesten ikke merke

Posted Images

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg skjønner. Jeg synes på en måte ikke at 3/6 med C (uten forkalkninger) er så ille, men jeg har sett på fryktelig mye hunder i det siste. Mulig jeg har sett meg blind og at jeg må stikke fingeren i jorda
    • Jeg tenker at hvis du må velge mellom de ulempene, og heller få en mindre risiko for de senere, så ville jeg ventet. Ja, tidsmessig er det optimalt, men det er snakk om litt tilrettelegging bare. Jeg vet ihvertfall at om jeg hadde stått der med en 4 år gammel hund enten skuddredd eller med HD, og hadde hatt disse valgene, så ville jeg angret på å ikke bare ha ventet noen måneder. Noen garanti er det såklart aldri. Om du kan leve med en skuddredd hund som ikke kan brukes til det den er tenkt til, så ville jeg gått for det. HD går utover helsa og hverdagen til hunden i mye større grad.
    • For å være ærlig: Jeg ville stått over begge kullene. Det er ganske kjipt å sitte med hund om to/tre år som viser tegn på sjukdom som du kunne vært uten om du ikke hadde hatt dårlig tid.  Både skuddreddhet og leddsjukdom kan korte ned/stoppe både konkurranse og redningsplaner. Vent til det kommer et kull hvor du heller blir misfornøyd med noe som ikke kan være fysisk/psykisk begrensende. For eksempel farge og kjønn. 
    • Du kan sikkert litt om massasje og sånt allerede? Vi hadde regelmessig fysioterapeut på våre, en gang i mnd. Lakseolje, og etterhvert Cartrophen (lite effekt) og Librela (heller ikke mye effekt, men startet antageligvis for sent). Greia med disse smertebehandlingene for artroser er visst at man skal begynne å bruke dem før det har fått utviklet seg noe særlig. Pass på at hunden er varm såklart, back on track kan hjelpe (tantes gamle hunder har hatt det over natten, med opptrening). 6 tenner! Au!
    • Du kan prøve Kim Salomonsen på facebook. Det er den eneste oppdretteren av rasen i Norge. Det er en litt større rase i Sverige.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...