Jump to content
Hundesonen.no

Karmøyutstillingen 2017


Guest *Kat84*
 Share

Recommended Posts

Guest *Kat84*

Jeg holdt på å få sjokk når jeg så at jeg har oppmøtetid klokka 12 på søndag! Det er første gang jeg har hatt så sen oppmøtetid i løpet av mine 5 år i ringen :lol: 

Og vi skal tydeligvis være i samme ringen på søndag, @Wildlife :) 

Link to comment
Share on other sites

Ah. Stilig?

Vi har oppmøte kl 9 lørdag og 10 søndag. Men jeg har ikke noe trua.

Valpis er på utstilling for 1. Gang da. Hun er kjempeflink på ringtrening men er redd dette kan bli litt mye. Men vi får prøve. Dessuten er det en 8 mnd gammel tispe valp med så jeg regner med den bli BIR valp foran Aniu på 4 mnd.?

Og så er det vår "konkurrent" da. Seeko stiller for første gang i åpen klasse. Halvbroren som han har vunnet mot før stiller i junior eller unghund (litt usikker).

Vi krysser alt vi kan på å få det siste certet vi mangler men har ikke noe tro på det. Pelsen er ræva å så har han liggesår på albuene som mangler pels og er rosa rundt.

Jeg føler også han er blitt tynnere i det siste. 

Men vi tar det som en helgetur med kos og for erfaring for valpis. Så ser vi??

Link to comment
Share on other sites

Guest *Kat84*

Det går nok fint :)
Men det er ofte de som er mest utviklet som vinner, så det er nok lurt å senke forventningene. 
Jeg tenker som så at man kan forvente det verste, men håpe det beste :lol: 

Jeg har jo eneste beauceron, så jeg er så "kvalm" at jeg går ut fra at jeg får siste certet og championat. Så blir det spennende å se hva som skjer i gruppefinalene :P 

Link to comment
Share on other sites

Akkurat nå, *Kat84* skrev:

Det går nok fint :)
Men det er ofte de som er mest utviklet som vinner, så det er nok lurt å senke forventningene. 
Jeg tenker som så at man kan forvente det verste, men håpe det beste :lol: 

Jeg har jo eneste beauceron, så jeg er så "kvalm" at jeg går ut fra at jeg får siste certet og championat. Så blir det spennende å se hva som skjer i gruppefinalene :P 

Haha. Hos oss føler jeg det er enten eller. Enten får alle blå eller gult. Eller så får så å si alle rødt og ck. Jeg "mista" siste cert sist gang da jeg løp for sent med bikkja. Dommeren ba meg gang på gang løpe en runde til. Jeg løp og løp men ikke fort nok. Han var i tvil om han skulle gi oss ck og dermed cert. Så holdt han det igjen av denne grunn. Utrolig kjipt. Men her er dommerne så utrolig delt i meningene at vi enten gjør det utmerket eller helt ræva. Har gang på gang opplevd at ingen får ck i rasen vår. Men det er så store variasjoner på rasen vår og dermed meninger om hva som er korrekt (på tross av rasestandarden).

Men jeg har virkelg troen på lille tutta når hun ikke er valp lengre? min fremtidige stjerne. 

Masse lykke til. Jeg krysser alt for siste cert??

Link to comment
Share on other sites

Guest *Kat84*

Oi, det høres ikke enkelt ut nei :blink: Og så utrolig surt det må være når det avhenger av farten av alle ting. 

Takk for det, og masse lykke til selv :D Håper å se deg med en rosett og to når jeg kommer :D 

Link to comment
Share on other sites

Storm stiller i sommerklær på søndag - han er i tillegg 2-3 kg for lett siden vi har tilbragt siste del av ferien med ei løpetispe... så dermed ble det slutt på spisingen.  
Har derfor overhodet ingen tro på at han får noe bedre enn vg, men jeg gjør det mest for svigerdattera sin skyld som stiller staffen sin og vil ha selskap :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteplanen etc langs gjerdet sånn at den inn graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...