Jump to content
Hundesonen.no

Vil du bidra til å få et sunt, VEGANSK mellom-måltid i butikkhyllene?


Recommended Posts

Er så stolt av søsteren min Ina, som har laget dette fantastiske veganske produktet.
MYE arbeid er gjort, men det trengs store summer egenkapital for å få et lite firma opp og gå. 

Du kan bidra ved å gå til denne linken. Her finner du også mer informasjon om produktet- se videoen og scroll nedover for å lese mer om QUINI <3 
https://bidra.no/…/null/1ba33ef1-9815-497f-9fc1-82dfee908b59
Vi trenger hjelp for å få dette fantastiske, sunne, bærekraftige, MELKEFRIE og GODE produktet i hyllene! 
Du kan bidra ved å vippse, eller du kan velge "belønning" (der du også kan få produkter tilsendt- se høyresiden av linken). 
ALLE monner drar :)


 Kjenner du kanskje noen som også kunne tenke seg å bidra? Del- del! 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
14 minutter siden, WelshenNemi skrev:

Står det kan hentes sentralt i Bergen. Vet du hvor det vil si?

Det blir på en veggisrestaurant, men det er ikke helt avklart hvilken enda ?

Link to post
Share on other sites
52 minutter siden, WelshenNemi skrev:

Ja ok. Bor ikke i Bergen, så er et stykke å hente ? kunne tenkt meg å smake.

Ja, men du KAN smake :D
Om du velger "belønning" (på høyre side om du scroller ned på linken) kan du bidra- men samtidig velge smaksprøver, eller t.o.m. abbonemment :)

Link to post
Share on other sites
13 minutter siden, Yodel skrev:

Ja, men du KAN smake :D
Om du velger "belønning" (på høyre side om du scroller ned på linken) kan du bidra- men samtidig velge smaksprøver, eller t.o.m. abbonemment :)

Ja var det jeg gjorde, men sto at det måtte hentes i Bergen.

Link to post
Share on other sites
2 timer siden, WelshenNemi skrev:

Ja var det jeg gjorde, men sto at det måtte hentes i Bergen.

Det er flere belønninger, den første må hentes. Den som er hakket lenger ned leveres ?
Dvs. "6 quini sendt hjem"
 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • En halvtime før? Har han faktisk tidssans til å tolke det?
  • Min erfaring er at hunder liker forutsigbarhet. Jeg pleier å si fra til minien kanskje en halvtime før jeg går: nå skal jeg på butikken, du må bli hjemme å passe på huset (sier det samme hver gang, uansett hvor jeg egentlig skal) Når jeg sier fra såpass tidlig er det fordi jeg opplever at hunder ofte skjønner at man er på vei ut i det øyeblikket man tenker på det. Nå har han blitt vant med det, så når han hører det, så går han bare å legger seg,  da vet han at det ikke skjer noe på en stund. Han trenger ikke å tenke , eller lure på om han skal være med, dermed kan han slappe av
  • Ut i fra det du beskriver så har dere 2 problemer som må løses. Hunden blir stresset på grunn av usikkerhet, og du blir stresset fordi hunden følger etter. Første problemet kan løses med å kommunisere tydelig med hunden. Når den skal være alene så sier du det, og vær tydelig med å si hadet eller natta når du skal forlate huset på egenhånd. Og når hunden skal være med så gi en tur-kommando. Det har ingenting å si om dere skal på plenen, på tur eller i bilen: kommandoen bør være den samme hver gang. Andre problemet er ditt eget stress. Det er mye vanskeligere, for det handler om akseptere at det er et behov hunden din har, og kanskje alltid kommer til å ha (de fleste blir likevel mer selvstendige med alderen). "Bli på plassen" kommando egner seg til å bruke når man får besøk, det ringer på døra, eller man må gjøre spesielle ting hvor hunden ikke kan gå rundt beina på deg. Ikke vanlige husarbeids-situasjoner som oppstår hele tiden. Hvor tror du stresset ditt kommer fra? Er det fordi du føler at du avbryter hundens hvile, eller fordi du bokstavelig talt snubler over den, eller kanskje fordi du føler at den kjeder seg/maser på deg? 
  • Håper det er godt planlagt! Å ha valp og unghund tror jeg er potensielt mer krevende enn å ha to valper samtidig. Regn med at unghunden glemmer det meste den har lært, og at begge må oppdras på nytt fra grunnen av. Jeg ville lagt mye arbeid i å jobbe med dem separat på alenetrening, båndtrening og passeringstrening, så det ikke utvikler seg til å bli problemer der de påvirker og girer opp eller forsvarer hverandre. Så lenge unghunden går greit med de fleste andre bør det ikke være noe problem. Jeg ville luftet dem sammen på et nøytralt sted før dere kommer hjem, og så la valpen utforske sitt nye hjem i egen tempo uten at den andre er der (vente i bilen, ute med hundepasser e.l.) før de kommer sammen der.
  • Sånn blir det her om ett par mnd…Begge er av samme rase og kommer fra samme oppdrett. Rasen er av type miniatyrhund Noen som har erfaringer om å introdusere og leve med valp og unghund?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...