Jump to content
Hundesonen.no

Trenger hundepass


Guest Christine

Recommended Posts

Guest Christine

Hei!

Trenger hundepass én dag i førstkommende uke på grunn av dødsfall i nær familie. Det er derfor ikke sikkert hvilken dag det blir, men trolig torsdag eller fredag. Jeg må reise litt, så ser at det blir lenge for hundene å være alene, samt at jeg ikke tørr ha de i bilen i tilfelle høye temperaturer. 

De fleste som bor i Trøndelag her inne kjenner jo til oss, men kan skrive noen ord. Settervimsen er 9 år, snill og god som dagen er lang. Han har sep.angst, så leter etter noen som er hjemme. Sett bort fra det en ukomplisert hund, men trekker en del på tur. (Løses ved magebelte eller at han leveres ferdig turet og kun trenger luftetur). Terven vil jeg gjerne ha hos noen som kjenner til oss. Forstår at det er vanskelig å få pass til begge hos samme person, så de kan godt splittes. Setteren er ihvertfall førsteprioritet å finne pass til, da terven i værste fall kan være hjemme alene hos noen slektninger mens alt foregår.

Tenker jeg må levere hunden(e) på morgenen/formiddagen, og hente på kvelden. Mer info tas på pm dersom noen er int.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Vi har altså fått en helt merkelig utfordring i søkstreningen... Frøkna har plutselig bestemt seg for at i romsøk er det KUN gjenstander plassert langs veggene som er en del av søket 😅 Gjenstander plassert midt på gulvet ignorerer hun totalt. Har prøvd de siste par treningene å kun ha funn i gjenstander på gulvet, men hun leter jo ikke der engang 😅 What to do
  • Takk for tips. Jeg bruker trekksele når jeg er ute og går, men de andre øvelsen ska jeg prøve.   
  • Søksøvelser, alt fra å gjemme godbiter rundt om i stua, pakke de inn i doruller eller melkekartonger, lære inn søksmarkering, gjenkjenning av ulike lukter osv. er god hodetrim. Triksetrening. Du kan også øke belastningen på tur med kløv eller trekk, enten trekke kjetting eller f.eks. akebrett med vekt på osv. Og så skal det vel mye til for at det blir for kaldt for en husky å gå tur, så det er vel bare å kle på seg nok.
  • Jeg deltok ikke i 2023-tråden, men målet mitt med Lykke var å prøve oss på å ta LGT i nosework. Det gjorde vi! Prøvde oss på både bjørk og anis, og bestod begge to.    Mål 2024:  - Delta på minst en konkurranse i nosework - Finne en løsning på emballasjesøk-utfordringene våre i NW - Lære inn "stå" skikkelig - Klare dekk i 1 minutt 
  • Hei. Jeg har en aktiv husky som jeg tok over i maj i år. Verdens finest turvenn og terapi på fire bein. Han krever 1 mil’s gå tur om dagen. Nå den siste tiden så har det vært litt for kaldt for å gå så langt så det har blitt kortere turer. Så lurte litt på om det er noen som har noen tips i forhold til understimulering. Jeg merker at han kjeder seg fort når det blir for korte turer. Vi trener mye lydighet trening på passeringer til andre hunder. Han liker ikke mindre hunder så ibland må man gå en annen vei. Men det blir bedre for hver dag som går.    på forhånd takk.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...