Jump to content
Hundesonen.no

Stem på Bergen Agility klubb


Recommended Posts

Kjære sonen. Vil dere være så snille å stemme på den fantastiske hundeklubben vår i Bergen så vi kan få muligheten til å trene agility hele året? 

https://www.bkk.no/sosialenergi/bergen-agilityklubb-tak-over-hode-rubb-hall-lagelokale-dertil-egnet-bygg-for-vaar-aktivitet

Det er kjempe enkelt å stemme! Man kan stemme en gang om dagen hver dag frem til 22 mai.

Tusen takk :D

 • Like 2
Link to post
Share on other sites
Guest Christine

Også kan man stemme fra både wifi og mobilnett i løpet av en dag :) 

Har stemt flere ganger :) Skal stemme mer, og jeg krysser fingrene for at dere vinner!

Link to post
Share on other sites
4 timer siden, Christine skrev:

Også kan man stemme fra både wifi og mobilnett i løpet av en dag :) 

Har stemt flere ganger :) Skal stemme mer, og jeg krysser fingrene for at dere vinner!

Wiii, tusen takk :D

Link to post
Share on other sites
På 11.5.2016 at 1:24 AM, Kristiin skrev:

Jeg stemmer og stemmer :lol:

Men er det slik at 1 plass får mer? Får ikke alle topp 15 lik sum?

Jeg gjetter på at 1 plass får mer, men jeg vet faktisk ikke :P Tipper 1 plass får en hovedsum? 

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
Guest Jonna

Stemt fra 3 steder i dag også. Vært veldig aktiv med å stemme daglig inntil forje uke, ble "pittelitt" opptatt med andre ting.

Men delte den på FB nå så noen Østeriske AG folk som har stemt nå :P 

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • En halvtime før? Har han faktisk tidssans til å tolke det?
  • Min erfaring er at hunder liker forutsigbarhet. Jeg pleier å si fra til minien kanskje en halvtime før jeg går: nå skal jeg på butikken, du må bli hjemme å passe på huset (sier det samme hver gang, uansett hvor jeg egentlig skal) Når jeg sier fra såpass tidlig er det fordi jeg opplever at hunder ofte skjønner at man er på vei ut i det øyeblikket man tenker på det. Nå har han blitt vant med det, så når han hører det, så går han bare å legger seg,  da vet han at det ikke skjer noe på en stund. Han trenger ikke å tenke , eller lure på om han skal være med, dermed kan han slappe av
  • Ut i fra det du beskriver så har dere 2 problemer som må løses. Hunden blir stresset på grunn av usikkerhet, og du blir stresset fordi hunden følger etter. Første problemet kan løses med å kommunisere tydelig med hunden. Når den skal være alene så sier du det, og vær tydelig med å si hadet eller natta når du skal forlate huset på egenhånd. Og når hunden skal være med så gi en tur-kommando. Det har ingenting å si om dere skal på plenen, på tur eller i bilen: kommandoen bør være den samme hver gang. Andre problemet er ditt eget stress. Det er mye vanskeligere, for det handler om akseptere at det er et behov hunden din har, og kanskje alltid kommer til å ha (de fleste blir likevel mer selvstendige med alderen). "Bli på plassen" kommando egner seg til å bruke når man får besøk, det ringer på døra, eller man må gjøre spesielle ting hvor hunden ikke kan gå rundt beina på deg. Ikke vanlige husarbeids-situasjoner som oppstår hele tiden. Hvor tror du stresset ditt kommer fra? Er det fordi du føler at du avbryter hundens hvile, eller fordi du bokstavelig talt snubler over den, eller kanskje fordi du føler at den kjeder seg/maser på deg? 
  • Håper det er godt planlagt! Å ha valp og unghund tror jeg er potensielt mer krevende enn å ha to valper samtidig. Regn med at unghunden glemmer det meste den har lært, og at begge må oppdras på nytt fra grunnen av. Jeg ville lagt mye arbeid i å jobbe med dem separat på alenetrening, båndtrening og passeringstrening, så det ikke utvikler seg til å bli problemer der de påvirker og girer opp eller forsvarer hverandre. Så lenge unghunden går greit med de fleste andre bør det ikke være noe problem. Jeg ville luftet dem sammen på et nøytralt sted før dere kommer hjem, og så la valpen utforske sitt nye hjem i egen tempo uten at den andre er der (vente i bilen, ute med hundepasser e.l.) før de kommer sammen der.
  • Sånn blir det her om ett par mnd…Begge er av samme rase og kommer fra samme oppdrett. Rasen er av type miniatyrhund Noen som har erfaringer om å introdusere og leve med valp og unghund?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...