Jump to content
Hundesonen.no

Pass av hund - etter ønske


Guest Belgerpia

Recommended Posts

Guest Belgerpia

Hei

Jeg har behov for pass av mine hunder helgen 15. - 17. april. En kan jeg nok dumpe hos 2ne, men da står jeg igjen med 2. 
Noah - tervueren hannhund 8 år, grei gutt, relativt lydig, men MYE å holde orden på fordi han er litt voldsom i sin framferd. Går greit med andre hunder, men foretrekker at han i så fall deler husvære med tisper om han skal være hos noen jeg ikke kjenner så godt. (mors lille elskling :)  )
Hermine - fralle, frekk og for seg, lydig og grei, hater dårlig vær. Går overens med alt, men svarer på tiltale om noen er ufine. Kan være litt som mygg når hun treffer nye hunder, det er ikke så nøye med intimsoner.
Malin - frøken puddel - rein skjær lykke på fire bein, enkel og grei, men kan ikke være alene og har tidvis ett og annet å snakke om. Går overens med absolutt alt.

Rekk opp hånden om noen vil passe :)

Link to post
Share on other sites

Åååh..kanskje Hermine kan komme hit? Jeg har skikkelig lyst å bli kjent med en fralle :yes: Vi bor vel 10-15 min fra hverandre tror jeg...

Edited by LØJ
skriveleif
Link to post
Share on other sites
Guest Belgerpia
Akkurat nå, LØJ skrev:

Åååh..kanskje Hermine kan komme hit? Jeg har skikkelig lyst å bli kjent med en fralle :yes: Vi bor vel 10-15 min fra hverandre tror jeg...

 

Det går sikkert superbra :) Om det passer så er 10-15 minutter unna helt innafor :)

Link to post
Share on other sites

Åh, søren.. jeg skal jobbe ute på byggeplass den helgen. Ellers tipper jeg sambo hadde syntes det var kult å passe Malin - han ønsker seg nemlig mellompuddel :P

Håper det ordner seg for dere! :) 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Nå er ikke blandingsavl så veldig populært på forumet her, men ikke ulovlig. Når det er sagt ville jeg nok opplyst om hvilke helsesjekker han har og hvordan helse og gemytt er på søsken og foreldre. Ikke som i at "de er friske og snille", men om de er sjekket for typiske plager for de små rasene som øyesykdommer, albueledd, hofter osv. Hvis foreldrene er registrerte i NKK er det også relevant. Selv om din hund er både søt, snill og frisk så er det ikke gitt at valper etter han vil bli det, det kommer an på hvilke gener han bærer som kanskje ikke vises så godt. Hvis det er sykdom lengre bakover så kan det slå ut hos valpene.
  • Matti en en 4 år gammel maltepoo, og kan gjerne bidra med å lage fine valper om noen ønsker. Han bor i Trondheim, og er ca 5 kg. Hans mor er malteser og pappaen er en dvergpuddel.  Matti bor i en familie på 5 mennesker og han får mye positiv oppmerksomhet, trening og sosialisering. En veldig fin familiehund, som er glad i mennesker. Barnevennlig. Allergivennlig og røyter ikke. Godt lynne og veldig søt:-) Ta gjerne kontakt om du ønsker å vurdere om han kan være egnet;-)  Hilde:-) hildanorway@hotmail.com 41211822 
  • Mål 2023: - Konkurrere i Smeller (hvis det nye regelverket godkjennes) - Mellomtittel i Smeller
  • Det tok litt tid før vi turde å skaffe oss hund igjen, men nå har vi en helt fantastisk sheltie gutt på 1,5 år. Ikke visste jeg at det å være hundeeiere kunne være så "enkelt" og bare gøy. 😄 En helt annen opplevelse denne gangen!
  • Din situasjon er noe helt annet. Egenerfaringer må man ha rett til å si noe om. Jeg leste forøvrig de gamle innleggende dine nå, og det var utrolig trist. Har vært i lignende situasjon selv (uten at det var oppdretters feil), og den type ekstrem "mental brist" eller hva jeg skal kalle det, er synlig fra veldig ung alder. De blir ikke bra av det. Det beste man kan håpe på er å få redusert symptomene litt gjennom hardt og langvarig arbeid, men det er vanskelig og i noen tilfeller umulig. Og uansett symptomer, så er ikke hunden normal i hodet, og man kan aldri stole helt på den rundt fremmede.  Den hunden kunne dere ikke ha, og dere gjorde alt rett. Jeg håper dere har det bra nå, og har fått et godt og trygt hundehold med en frisk hund.  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...