Gå til innhold
Hundesonen.no

hundegodt


Recommended Posts

Jeg pleier å dele opp kjøtt i små biter, fordele på bakepapir på rist i ovnen og la det tørke på ganske lav varme (kanskje 60-70c) i etpar timers tid, til de er passelig tørre rett og slett.

Gjort det samme med større biter av kjøtt som tyggesnacks med hell, må stå ganske mye lenger enn små biter, så flere timer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 14.1.2016, 10.27.57, AussieAllTheWay skrev:

Blodpølse tørket i ovn.

Del opp i biter, (det er litt klin, men ikke gi opp!)  legg på bakepapir og tørk på lav varme til de er så tørre du vil ha de. 

Tørker overraskende fort og det lukter GODT mens de tørker :)

Stor favoritt her. Nordfjord sin er uten rosiner. :) 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
På 14.1.2016 at 10:27 AM, AussieAllTheWay skrev:

Blodpølse tørket i ovn.

Del opp i biter, (det er litt klin, men ikke gi opp!)  legg på bakepapir og tørk på lav varme til de er så tørre du vil ha de. 

Tørker overraskende fort og det lukter GODT mens de tørker :)

Hva er lav varme?  70 gr? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leverpostei kan man også skjære i biter og tørke i ovn, også rå lever, reinsdyrskav, og rå fisk som f.ex. sei i blokk som er ganske billig. Jeg pleier å tørke på ca 40-50C, og tørker det ikke helt tørt så bitene er litt myke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har nettopp hatt to runder med lever. Uten å koke den først så lukter den ikke død og fordervelse, faktisk. Skjær opp i strimler, tørk på 30 grader varmluft til den ikke er klissete inni lengre. Den ene runden tørket i ca 12 timer, den andre et døgn (litt tykkere skiver). Lett å dele opp og ha i kjøleskapet etterpå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Få en trener MED ERFARING (fra hundeklubben f.eks) ikke en som har tatt e kurs og er på sin første hund...  Dette må en hjelpe dere med in real life.  Har selv en valp på 16 uker som bodde på småbruk, men hun er miljøsterk og rå i miljø. Det er noe miljø og mye genetikk.  Kjenner ikke til Collie men tidligere slet de med nerver og det er jo bittelitt arvelig det... Det du opplever høres meget rart ut. Få hjelp hjem nå!!  Valpekurs er genialt, men treneren der har begrenset tid til å hjelpe med sånne problemer, men noe veiledning hjelper absolutt.   
    • Gratulerer med resultatene og hunden!
    • Jeg er ganske forelska om dagen 😂❤️    Vi har jo 3 tisper også - Utrolig morsomme og herlige vesen! Men hannhund er virkelig noe for seg selv! ❤️   Nils hadde en strålende valpekarriere, til helga skal han til Nkk Sandefjord og prøve seg som junior - Vi er forberedt på at alt kan skje 😂
    • Jeg har jo vært inne på tanken, særlig nå i perioden jeg ikke fikk lekt med han. Men i utgangspunktet bør det være mer enn nok. I tillegg til korte lufteturer er han en time i skogen ila formiddagen, og får en økt eller to med spor/lydighet/felt/rundering ila ettermiddagen/kvelden. Jeg har sluttet med all trening inne fordi det tydelig bygger stress, men han bør ikke være understimulert totalt sett. Mellom øktene får han også mye ro og søvn
    • Du har en ganske aktiv hunderase, hvor mye aktivitet får han i løpet av en dag? Selv om han ikke har kunnet leke har han vel fått både tur og aktivitet, håper jeg? Hodearbeid, søk, triksetrening? Jeg ville lagt mer arbeid i ro og trygghet rundt måltider, og ro- og hodetrening etter trening og hundemøter og andre stressede situasjoner.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...