Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvilken godbit til hund under trening?


Recommended Posts

Jeg er avhengig av mager godbit til hunden vår grunnet at han har pankreas.

Når en skal trene så trenger en fort en del godis, men hva i all verden skal en velge av mat som er magert slik at han ikke blir dårlig i magen?

Har tørket kyllingfilet, men det blir dyrt å kun gi ham det i lengden, så da trenger jeg noen gode tips til alternativer jeg kan bruke.

Jeg lurer også på hvilken type ben dere gir hunden deres. Antar at jeg ikke kan gi hva som helst og at en må finne ben som ikke faller små biter av osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor får en kjøpt hjerte, lunger og lever? Skal det tørkes slik som jeg gjør med kylling og annet kjøtt?

Slakter eller ferskvaredisk. Lunge sliter jeg litt med å få tak i selv, men hjerte og lever pleier å gå greit. Lever får du også forssen i store matvarebutikker. Skjær i biter og tørk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjær i biter og tørk.

Og kose seg med lukta! :lol:

Ribbe og slikt selges ofte billig, og man kan kjøpe store poser med first price kylling for veldig lite. Klarer (gidder) man å skjære dette i små biter for så å tørke litt så blir det igrunnen mye billigere enn alt annet hundegodis man kan kjøpe ferdiglaget :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og kose seg med lukta! :lol:

Ribbe og slikt selges ofte billig, og man kan kjøpe store poser med first price kylling for veldig lite. Klarer (gidder) man å skjære dette i små biter for så å tørke litt så blir det igrunnen mye billigere enn alt annet hundegodis man kan kjøpe ferdiglaget :)

Dehydrator løser luktproblemet for min del :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tok en ringerunde til slakter. 70 kr kilo for hjerter av lam, 50 kr kilo for lever.

First Price kylling er vel full i krydder, og bør derfor ungås?

Kyllingfilet er jo greit, men da er vi oppe i 100 kr for kiloet for first price?

Noen som har testet dette her til hunden?

http://www.freewebs.com/libec/smilhundensgodbit.htm

Er det greit å lage, eller blir det veldig mye en ikke bør ha der?

Hva med holdbarhet etter at det er laget?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

First Price kylling er vel full i krydder, og bør derfor ungås?

Ikke kyllingfileene. Og kjøper man lår så er det jo bare å rive av skinnet som er det som har litt krydder på seg :) Det er forøvrig veldig lite krydder det går i, jeg tror nok bare de bruker littegrann paprikapulver for å få sånn orange farge på skinnet :P Vi må iallefall krydre de massemasse når vi kjøper de til oss selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...