Jump to content
Hundesonen.no

Voffen

Medlemmer
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Voffen

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Cocker

Recent Profile Visitors

1585 profile views
 1. Hei! Er det noen som vet hvor mye valper ca bør få av Norwegian polar? På v&h er det jo 4-5% av kroppsvekt. Gjelder det samme for Polar???
 2. Har en hund på 11 år som har fått seborre. Dyrlege sa vi kunne prøve Atopica og A- vitamin, samt dusje med Zincoseb sjampo. Synes egentlig ikke dette har hjulpet så veldig. Han har fortsatt ganske mange skurver og flasser en del. Er det noen som har erfaring eller gode tips å komme med?
 3. Vi har brukt Acana i mange år og er kjempefornøyd. Vi rullerer mellom de forskjellige typene, og hunden er alltid entusiastisk når det er spisetid. Bruker også litt vom eller mush innimellom.
 4. Er det noen som har testet fôr fra Farmina? Hun i dyrebutikken kunne ikke rose det nok, men syns ofte de skryter av alt de selger jeg da
 5. Tror nok det går heeelt fint! Forskjellene er minimale, er mest kulenes størrelse som er forskjellig. Generelt sett tror jeg fett og kaloriinnholdet er litt høyere i fôr til mindre hunder...
 6. Er det noen med erfaring med Cane corso her? Hvordan fungerer denne rasen som familiehund og hvor lette er de å trene? Vet de ofte har fungert som vakthunder, men hvor mye varsler/bjeffer de?
 7. Ja vi har god erfaring med det i hvertfall ?
 8. Opplever også ofte at hunden må bæsje flere ganger på tur når den får v&h...det er lite av gangen så samlet sett er det lite avføring, men litt kjedelig å plukke bæsj 3 ganger på turen. Når han får tørrfôr så er det større mengde men som regel bare en gang...rare greier ?
 9. Ja kanskje vi skal teste det da har god erfaring med Acana, men har ikke testet lightversjonen. Verdt et forsøk! Vann og grønnsaker kan også prøves. Det går seg nok til etterhvert
 10. Har prøvd det men synes ikke han gikk noe særlig ned. Mulig jeg har vært for snill med mengde fôr da, synes liksom det blir så fryktelig lite i skåla ? hvor mye grønnsaker er greit å gi egentlig?
 11. Hva slags erfaring har folk med lightfôr til hund? Funker dette eller bør man gå for veterinærserie slankefôr? Hunden her er ikke veldig kjukk men har lagt på seg litt det siste året, antar han bør ta av ca 1.5 kg.
 12. Voffen

  Ny familiehund

  Takk for svar alle sammen! da skal vi gå i tenkeboksen på nytt, så får vi se hva vi ender opp med til slutt.
 13. Voffen

  Ny familiehund

  Labradorer er fine de! Det kan være et alternativ. Bernerne er også flotte, eneste er all pelsen. Ser for meg at de også blir fryktelig slappe når temperaturen går over 15 grader ?
 14. Voffen

  Ny familiehund

  Golden er flotte hunder, men synes de blir litt kjedelige, så veldig standard familiehund liksom. Og så kunne vi tenke oss korthåret hund denne gang...
 15. Voffen

  Ny familiehund

  Foretrekker at de er stabile i temperamentet og at de kan være med på "alt", være seg hyttetur med svigermor eller fotballkamp med barna. Fint om de er familieorienterte men ikke altfor voktende eller bjeffete. Flott om de har godt med energi ute men at de kan ha "av" knapp inne.
×
×
 • Create New...