Gå til innhold
Hundesonen.no

PhilosopherSe7en

Medlemmer
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av PhilosopherSe7en

  1. Hunden vår er ikke spesielt glad i regn, så tenker det kan være smart å få på plass regntrekk til hunden. Har sett litt på diverse nettbutikker, men blir litt usikker på disse målene de kommer med. Når det står 25 cm, hva menes da? Er dette høyden eller lengde fra hale til nakke? Noen som har gode erfaringer med regntrekk og vintertrekk til hund?
  2. Mulig jeg har oversett noe i kurset. Har fått de 12 første delene, lest igjennom å startet på de første leksjonene. Kan ikke huske at jeg leste noe på de 12 første leksjonene om dette med kommandoer, men kan som sagt være mulig jeg har oversett noe
  3. Jeg følger Canis sitt nettkurs i klikktrening. Ikke kommet så langt, men hunden forstår nå at klikk er bra osv. Men når skal jeg legge til kommandoer på hva han gjør? To eksempler. Jeg klikker hver gang han sitter seg og gir godbit. Men når begynner en å legge til kommandoen "sitt". Er det i det hunden har satt seg, eller i forkant? Hva med på plass? Jeg ønsker jo at han skal komme til meg og sette seg på siden. Men når skal kommandoen legges inn? I det jeg roper på ham, eller i det han faktisk sitter seg ned korrekt ved siden?
  4. Er det noe en får hos slakter, eller er det noe som en kjøper ferdig tørket i dyrebutikk?
  5. Hei... Jeg trenger noe hunden vår kan tygge på og kose seg med, som gjerne hjelper mot tannsten og er snilt mot magen. Er det noe spesielt jeg bør spørre etter, enten hos slakter eller på lokalbutikken?
  6. Tok en ringerunde til slakter. 70 kr kilo for hjerter av lam, 50 kr kilo for lever. First Price kylling er vel full i krydder, og bør derfor ungås? Kyllingfilet er jo greit, men da er vi oppe i 100 kr for kiloet for first price? Noen som har testet dette her til hunden? http://www.freewebs.com/libec/smilhundensgodbit.htm Er det greit å lage, eller blir det veldig mye en ikke bør ha der? Hva med holdbarhet etter at det er laget?
  7. Hvor får en kjøpt hjerte, lunger og lever? Skal det tørkes slik som jeg gjør med kylling og annet kjøtt?
  8. Jeg er avhengig av mager godbit til hunden vår grunnet at han har pankreas. Når en skal trene så trenger en fort en del godis, men hva i all verden skal en velge av mat som er magert slik at han ikke blir dårlig i magen? Har tørket kyllingfilet, men det blir dyrt å kun gi ham det i lengden, så da trenger jeg noen gode tips til alternativer jeg kan bruke. Jeg lurer også på hvilken type ben dere gir hunden deres. Antar at jeg ikke kan gi hva som helst og at en må finne ben som ikke faller små biter av osv.
  9. Ja det er ikke noe "humping" eller slikt, så mulig han bare blir veldig giret. Men hvordan en så liten hund kan ha en hel servelat gjemt på den måten skjønner ikke jeg
  10. Ja at den blåser seg opp, men ikke bare inni "etuiet", men slik at hele snoppen blir synlig.
  11. Sliter med at hunden ikke klarer å leke normalt. Uansett hva leker en finner frem så får hunden stå umiddelbart. Det har ikke noe å si om det er en ball, en pinne eller ett tau, resultatet er det samme uansett. Noen andre som har vært borti noe slikt? Ikke spesielt kjekt for å si det enkelt.
×
×
  • Opprett ny...