Maria Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Hjemmelaget Pavlova er ikke best, fire forsøk og alle blir rare på en eller annen måte! Nei takke meg til pose så får jeg heller bruke den fancy kenwooden til andre kaker Wæh!! Men why? Jeg får lyst til å be deg komme hit så jeg kan vise deg. Haha. Skjønner ikke! Viktig med romtempererte egg. Kan det være noe du har glemt? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Raksha Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 @Maria Funka fint uten romtempererte egg her. Hvorfor er det viktig? @AnetteN funker pose, så bruk pose. Brukte forøvrig oppskriften i frutimian sin matblogg, får ikke inn link, men pynta bare med blåbær og jordbær Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Maria Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 @Maria Funka fint uten romtempererte egg her. Hvorfor er det viktig? @AnetteN funker pose, så bruk pose. Brukte forøvrig oppskriften i frutimian sin matblogg, får ikke inn link, men pynta bare med blåbær og jordbær Jeg synes alltid det blir bedre med romtempererte egg. Men jeg veit ikke altså. Bare synes det er fascinerende at jeg synes pavlova er superenkelt mens andre ikke får det til. Lurer på hvorfor. Mest fordi jeg er litt over gjennomsnittet kakeinteressert. Jeg nekter å tro at Annette er sykt dårlig til å lage mat sånn ellers, så jeg blir nesten sur på hennes vegne fordi det ikke går. Haha. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anette Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Wæh!! Men why? Jeg får lyst til å be deg komme hit så jeg kan vise deg. Haha. Skjønner ikke! Viktig med romtempererte egg. Kan det være noe du har glemt? Jeg synes alltid det blir bedre med romtempererte egg. Men jeg veit ikke altså. Bare synes det er fascinerende at jeg synes pavlova er superenkelt mens andre ikke får det til. Lurer på hvorfor. Mest fordi jeg er litt over gjennomsnittet kakeinteressert. Jeg nekter å tro at Annette er sykt dårlig til å lage mat sånn ellers, så jeg blir nesten sur på hennes vegne fordi det ikke går. Haha. Du kan tro jeg har bannet selv jeg tror det blir for lite eggehvite og sukker i bunn så kenwooden ikke får blandet det ordentlig 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Raksha Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Du kan tro jeg har bannet selv jeg tror det blir for lite eggehvite og sukker i bunn så kenwooden ikke får blandet det ordentlig Gammel kenwood? Min gamle funker dårlig på sånt, blir alltid litt hvite og sukker igjen på bunnen som ikke blir blandet Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Anette Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Gammel kenwood? Min gamle funker dårlig på sånt, blir alltid litt hvite og sukker igjen på bunnen som ikke blir blandet Den var helt ny ifjor kenwood major. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Maria Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Den var helt ny ifjor kenwood major. Reklamasjonsgrunn!! Lett Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Symra&Pippin Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Må bare slenge inn denne lenken siden den forklarer hvorfor jeg personlig er skeptisk til at man venner seg til å bruke pose og ferdigmat - selv om det smaker godt.http://m.db.no/2012/03/04/nyheter/innenriks/mat/innholdsbedrag/grandiosa/20525916/?www=1 Men nok om det fra meg. Lykke til med kaka! Jeg fikk bare lyst til å støtte deg i dette. Jeg tror at vi snart kommer til å oppleve at folk våkner når det gjelder all den dritten vi blir lurt til å ha i oss. Og hvis folk ikke lenger vil kjøpe skadelig juksemat så slutter jo produsentene å lage det også. Jeg kunne ønske at alle oppdaget hvor lett det er å lage mat fra bunnen, og hvor mye bedre og billigere maten blir! Sånn, nok preking for i dag. 3 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Zitka Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Du kan tro jeg har bannet selv jeg tror det blir for lite eggehvite og sukker i bunn så kenwooden ikke får blandet det ordentlig Gammel kenwood? Min gamle funker dårlig på sånt, blir alltid litt hvite og sukker igjen på bunnen som ikke blir blandet Dere vet at dere kan justere hvor dypt pisken skal vispe? Og så for å få god marengs, må bollen være helt ren og tørr, og så må den piske lenge nok.. Generelt når man baker skal også mel kun piskes lett inn eller vendes inn, for ellers blir kaka seig Sent from my iPhone using Tapatalk Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Raksha Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Dere vet at dere kan justere hvor dypt pisken skal vispe? Og så for å få god marengs, må bollen være helt ren og tørr, og så må den piske lenge nok.. Generelt når man baker skal også mel kun piskes lett inn eller vendes inn, for ellers blir kaka seig Sent from my iPhone using Tapatalk Kan man? På 40 år gammel kenwood? Har en annen maskin jeg bruker, ble perfekt der. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Pringlen Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Er ikke pavlovabunn rimelig ufeilbarlig? Det er da såpass enkelt, at det kan da umulig være mindre jobb med sånn posegreie 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
sham Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Dere vet at dere kan justere hvor dypt pisken skal vispe? Og så for å få god marengs, må bollen være helt ren og tørr, og så må den piske lenge nok.. Generelt når man baker skal også mel kun piskes lett inn eller vendes inn, for ellers blir kaka seig Sent from my iPhone using Tapatalk Kan man? min er også ganske ny og jeg irriterer meg over at den ikke går helt ned! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Zitka Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Kan man? På 40 år gammel kenwood? Har en annen maskin jeg bruker, ble perfekt der. Ja, det vil jeg tro.. Finn frem verktøyet som var med og fiks evt Google og la bonden fikse Kan man? min er også ganske ny og jeg irriterer meg over at den ikke går helt ned! Ja... Folk burde lese bruksanvisningen Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Raksha Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Ja, det vil jeg tro.. Finn frem verktøyet som var med og fiks evt Google og la bonden fikse Ja... Folk burde lese bruksanvisningen Sent from my iPhone using Tapatalk Hah! Du tror jeg har verktøyet eller bruksanvisning? Næh den får bare være. Har en annen som fikser marengs. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Zitka Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Hah! Du tror jeg har verktøyet eller bruksanvisning? Næh den får bare være. Har en annen som fikser marengs. Google og finn deg en skiftnøkkel, så fikser du det Og mens kan du spørre bonden om han vet likheten mellom en alvdøl og skiftnøkkel? (Begge er store i kjeften og ubrukelig) Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Raksha Skrevet 19. Juli 2015 Rapporter Share Skrevet 19. Juli 2015 Google og finn deg en skiftnøkkel, så fikser du det Og mens kan du spørre bonden om han vet likheten mellom en alvdøl og skiftnøkkel? (Begge er store i kjeften og ubrukelig) Sent from my iPhone using Tapatalk Eeeeller bare bruke den nyere maskinen som funker Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.