Jump to content
Hundesonen.no

Ravhalsbånd


Recommended Posts

Ikke lenge igjen til flåttsesong, og nå vurderer jeg å kjøpe ravhalsbånd. Hadde jo vært supert med noe naturlig, relativt rimelig som varer en stund og attpåtil ser litt kult ut. :P

Så nå har jeg lest de fleste tråder om slike halsbånd som jeg kommer over, men er fortsatt skeptisk - folks personlige erfaringer har ikke så fryktelig mye å si for min del, egentlig... Så det jeg lurte litt på er om noen har linker til artikler/forskning som beviser eller motbeviser at det fungerer? Eventuelt har noen tanker om hvorfor det gjør det/ikke gjør det? Klarer ikke å finne noe. Produsenters forklaring er heller ikke mye verdt i mine øyne, og jeg er hakket for gjerrig og blakk til at jeg bare kaster meg i det og kjøper to stk. :whistle: Hvis det med statisk elektrisitet er sant, hvorfor fungerer det i så fall ikke for alle?

Jo, også skrev folk om en fornøydhetsgaranti. Tror de snakket om flatthalsband.com, men er det noe de har sluttet med da? Finnes det andre som tilbyr det? Ser at jeg kan levere det tilbake innen 30 dager, men det er litt kort tid for å finne ut konkret om det funker eller ikke - det kan jo fint gå en måned uten flått selv uten noen form for beskyttelse.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...