Gå til innhold
Hundesonen.no

Angrep dyrlegen da katten døde


Tuvane
 Share

Recommended Posts

Klinikken har sendt regning på 38.000

http://www.gd.no/nyheter/article7472710.ece

Det gir i alle fall signal om at man må oppføre seg, selv om man er opprørt, trist eller lei seg.

Jeg forstår i alle høyeste grad at man blir knust når kjæledyret dør, men det er svært sjelden at det er veterinæren sin feil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har de egentlig lov å sende en så uspesifisert regning for " saksomkostninger", Er ikke dette kostnader som man vil bli pliktige til om retten finner hun skyldig?

Høres bare veldig rart ut at en part sender en slik regning når de har annmeldt saken. Da får de heller ta med at de krever erstatning for saksomkostninger i annmeldsen sin?


Selvfølgelig kan man ikke angripe folk, Men jeg forstår at mange kan bli fly forbanna, Jeg klikket selv i vinkel da den ene dyrepleieren røsket til hunden min så den fløy bakover og falt. Det tross til at jeg hadde sagt de burde beholde selen på fremfor halsbånd og at han hadde samkjønnsaggresjon.... Så fikk jeg bare en regle om hvor flink hun var og hvor mye kunnskap hun hadde om håndtering av dyr.... Så man kan finne de mest udugelige folk i alle yrker.

Jeg ble også rimelig forbanna når jeg har en dødssyk hund så får jeg bedskjed av vaktveterinæren, Vent 20min a, Skal ta meg en dusj først.


Så det at jeg blindt skal peke på kvinnen skal jeg ikke, For noen veterinærer er virkelig stygge mot mennesker som har mistet dyret sitt, Og det finnes veterinærer som ikke har peiling på hva de driver med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Kåre Lise

Har de egentlig lov å sende en så uspesifisert regning for " saksomkostninger", Er ikke dette kostnader som man vil bli pliktige til om retten finner hun skyldig?

Høres bare veldig rart ut at en part sender en slik regning når de har annmeldt saken. Da får de heller ta med at de krever erstatning for saksomkostninger i annmeldsen sin?

Hva som er lov er vel noe diffust, kravet blir i hvertfall ikke gjeldene sånn uten videre om det bestrides.

Saken står som påstand mot påstand, styrker jo ikke akkurat versjonen til veterinærkontoret å sende faktura for timer tilsvarende ett halvannet ukesverk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Undulaten vår døde hos dyrlegen, da hun sto oppstallet der. Vi fikk redusert regning, vi. Hun var veldig syk og responderte ikke på behandlingen. Hun var full av nesemidd og hadde det med seg fra dyrebutikken. Vi fikk ny fugl på dyrebutikken, også.

Nei, jeg tror ikke dyrlegen kan finne på utgifter som ikke har med direkte behandling av dyret å gjøre. Det er nok opp til rettsapparatet. Har på følelsen at dette ikke er det siste vi hører om den saken :) For øvrig var vi veldig fornøyde med dem de årene vi bodde på Lillehammer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Som @maysofie er inne på, jeg vil vite at en person med utdanning innen hund og adferd er til stede og ansvarlig til enhver tid. Jeg hører om kenneler som stort sett har studenter og utenlandske ansatte uten noe særlig erfaring. Selvfølgelig kan de alltids fint mate og lufte hunder, men om man skal ha ansvaret for de rundt andre, fremmede hunder, og ikke minst sørge for at de har det bra i fremmede omgivelser, så må man ha litt mer erfaring og kunnskap. Personlig foretrekker jeg privat pass der ikke fremmede skal avgjøre om hundene mine skal omgåes andre eller ikke.
    • Jeg har klart en natt hvor hun sov i  syv timer i strekk, men det var unntaket. Men hun er ikke 16 uker enda. 
    • Det som er viktig for meg når jeg har dyret mitt på dyrehotell er at jeg er sikker på at det har det godt. Det vil si at jeg er opptatt av at de oppholder seg på en koselig, ren og hygienisk plass med stort område å bevege seg på. Jeg er også opptatt av sikkerheten til dyret. At det ikke kan stikke av og at andre dyr eller uvedkommende ikke kan komme inn til mitt dyr. Det er også viktig at de har en avtale med veterinær som kan komme straks om noe skulle skje. Jeg er også opptatt av at dyret skal få mye daglig aktivitet og lek. Det er også fint med oppdateringer daglig, gjerne flere ganger hver dag med bilder og video av hvordan dyret har det, gjerne av aktiviteter og lek.
    • Vanlige 'gammel-manns vorter' (dog uten betennelse og puss) og dessverre kreft er vel det jeg har vært borti på gamle hunder. 
    • Takk for svar.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...