Gå til innhold
Hundesonen.no

Restaurant i Oslo


tmp
 Share

Recommended Posts

Skal ut å feire 40 årsdag til sambo, og ønsker tips til restaurant i Oslo :-)

Bor i byen men det står stillt i hodet, og kommer ikke på vi kan gå...

Ønsker GOD mat og vin, men samtidig avslappet og "barnevennlig". Vil slippe å stressa om tvillingene (7) og venners litt mindre barn får det litt for gøy (evt kjedelig..)

Forslag?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prisklasse + type mat? Og hvor mange er dere?

Villa Paradiso var det første som slo meg inn, men er ikke sikkert det er akkurat det dere er ute etter. Det er kjempegod pizza der, italiensk avslappet forhold til barn i restauranten og ok prisnivå. Men kan hende dere ønsker litt roligere atmosfære (det er litt trangt mellom bordene, så det er mye folk i lokalet).

http://villaparadiso.no/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt enig, Villa Paradiso er fint og har god pizza, men leter etter et alternativ da det har blitt litt standard :-) Har det i baklomma om vi ikke kommer på noe bedre ;-)

Holder oss unna det aller dyreste, og har ikke helt fast preferanse på mat, med andre ord åpen for forslag :-)

Vi blir forresten ca 9 pers..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet når Sudøst åpnet for mange år siden var de kjent for det motsatte, da ammende mødre ble forvist :-P

Men har skjønt at det er både nye eiere og nytt kjøkken nå, så det skal jeg sjekke ut! Stor inngjerdet uteservering er i allefall praktisk med små barn ;-) Er det blandet asiatisk mat der? Småretter også da, siden du sier lett å dele?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet når Sudøst åpnet for mange år siden var de kjent for det motsatte, da ammende mødre ble forvist :-P

Men har skjønt at det er både nye eiere og nytt kjøkken nå, så det skal jeg sjekke ut! Stor inngjerdet uteservering er i allefall praktisk med små barn ;-) Er det blandet asiatisk mat der? Småretter også da, siden du sier lett å dele?

Åja, det har jeg ikke fått med meg! Får håpe de er bedre nå :)

Når jeg har vært der har vi tatt dele-meny. Da kommer det 5-6, som man deler. Ikke som tapas at man får alt på en gang, men at man spiser opp en og en rett. Man bør derfor sette av litt tid. Man kan også få vinpakke som passer til. Jeg har hørt fra andre som har spist der at de har veldig gode andre retter også, fra ala carte menyen. Det er jo bedre å velge hvis man ikke har så god tid eller man feks ikke liker noe på dele-menyen.

Ja er litt blandet, er vel asian fusion de kaller det. Så temaet er asiatisk, men med en del andre innspill! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Altså.. Jeg er nok litt matsnobb, men Südøst.. No way at jeg spiser der igjen! Var der forrige uke og kan vel egentlig si at alt var gæærnt. Men det er nå en ting. Maten var ikke imponerende i det hele tatt og bar preg av å være mat som tilberedes fra fryseren. Vi var 7 stk, og det tok 45 min fra førstemann til sistemann fikk maten sin. Nei. Ikke bra i det hele tatt! Kan anbefale Ruffino :) Koselig familiepreget italiensk som har masse annet enn pizza. Ligger like ved Ibsen-museet (ved Pascal). Fint for barn også kan jeg se for meg :) God mat og vin og greie priser! Ellers har du jo et utvalg her (med forbehold om at de faktisk finnes ennå. Lenge siden jeg har vært rundt om). - Champagneria på Frogner, tapas - Jewel of India på Frogner, indisk - Smalhans på St. Haugen, norsk mat, litt dyrt - Habibi i Storgata, libanesisk - Revolver i Møllergata, mexicansk/cajun

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi det var rart. Er en stund siden jeg har vært der nå, men de gangene jeg har vært der så har det vært veldig bra. Jeg har kun vært der sammen med en, og ikke mange. Men har opplevd servicen som god og maten som veldig god. Har valgt delemeny de gangene jeg har vært der, så kan ikke gå god for ala carte-menyen.

Men det kan jo ha forrandret seg siden jeg var der sist og de kan jo sikkert ha en dårlig dag(?).. Men har aldri fått inntrykk av at maten har kommet rett fra fryseren..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for tips alle! Det ble Sudöst, og jeg ble positivt overrasket :-) Jobber rett ved, og går forbi daglig der, men har aldri tenkt på det som fristende alternativ. Det ble litt i hui og hast, da vi stresset fælt for å bli ferdig med "visningsvask" og pakking av feriekofferter. Med full feriebaggasje på slep var det praktisk å stoppe der med trikken på vei til flytoget. Det var smekkfullt og vi fikk plass ute i dagens regnvær (under parasoll). Men altså, maten var kjempegod! vi bestilte delemeny mm. Ny favoritt på dessertfronten, mojito pannacotta, NAM altså, farlig god!!

Habibi er forøvrig en favoritt, men huset den lå i er jo revet.. Mener ny (kanskje ikke så ny lengre men..?) avdeling i storgata ikke er like trivelig? Har bare vært innom en kjapp tur der for lenge siden..

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bra dere ble fornøyd :D det er det viktigste.

Jeg ER virkelig matsnobb blitt altså. Var ute og spiste god mat i går, men blir aldri imponert lengre. En biff med bernaise og poteter imponerer meg ikke lengre, selv om det ikke var noe galt med den. :P Så jeg må step it up hvis jeg ikke skal bli skuffet merker jeg. Maemo neste?? :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Misunner dere i Oslo, litt mer å velge i enn her i Bergen :) Ylajali er øverst på ønskelisten min! Og så gleder jeg meg til å prøve Pjoltergeist når jeg skal til Oslo i august :) Ble forøvrig skuffet over Smalhans da jeg var der i mars :/ Skal prøve de igjen på en ukedag i stedet for en lørdag neste gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Kjenner jeg er litt blank for forslag nå, men Osloby har jo mange anmeldelser og oversikt over restauranter. Kan jo kanskje bli litt inspirert på deres sider? http://www.osloby.no/sulten/anmeldelser/#.U6nJBCifOB8

Takk for at du delte den, fikk lyst til å dra hit en gang nå:

http://www.osloby.no/sulten/Store-smil-pa-Smia-Galleri-7612427.html#.U7G8IH8aySO

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra at maten var god. :) Jeg har samme dårlige erfaring som @Maria, men har bare vært der én gang. Da var vi ca 40 stykker som skulle på årsmøtemiddag, så kanskje de rett og slett sliter litt med å servere grupper? Det er jo litt forskjell på 40 og 7 da, men likevel.

Edit: glem det siste, nå så jeg at dere var 9 stykker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...