Jump to content
Hundesonen.no

Apetitt


buddy13
 Share

Recommended Posts

Har hørt så mye negativt om apetitt, men det er seriøst det eneste fôret særingen min liker! Prøvd norwegian polar, orjien, hills. eukanuba, royal canin... Han får vom og apetitt nå, spiser normalt for første gang på 1 år (helt frisk, bare lav matlyst iflg vet) og har lagt fint på seg :) Fikk meg en lang "tale" fra en bekjent om at det fôret der må jeg ikke fôre på, og ble henvist til endel tester av hundefôr og at det ikke var bra for hunden. Regner med meningene er mange, men et googlesøk gjør meg i tvil om hvor bra det er - men hunden min elsker det, legger på seg og er frisk som en fisk. Tråden kommer sikkert bare til å gjøre meg mer usikker, men er det et ålreit fôr for en hobbyhund? Han får det fôret for opp til 10kg :)

Link to comment
Share on other sites

Ser jo at det forsvant en P i innlegget mitt, appetitt hundefôr er selvsagt det riktige.

Vom og hundemat liker han, men han blir litt løs i magen når vi har prøvd fullfôring, men derfor har vi i samråd med vet fôret han på tørr i tillegg, da er magen superduper. Så i realiteten kunne vi nok ha tilrettelagt og fullfôret på vom, men siden han er litt følsom for våtfôr har vi valgt det bort.

Knotete å linke på tlf, men googlingen ledet meg til diverse negative tråder om fôret, og testen jeg leste var hos tv2 hjelper deg (finner ikke lenken nå).

Link to comment
Share on other sites

Innoldsfortegnelsen er ikke imponerende, men hunden din dør neppe av det. Fungerer han på det så er det vell bare å fortsette. Forer du halvt om halvt med vom så er jo det enda bedre og da får han jo mye bra næring der for å spe på også og totalt så burde det ikke være verre enn de fleste andre tørrfor..

Link to comment
Share on other sites

Jeg forer på Labb, vist nok enda være enn appetitt. Min hund tåler ikke noe annet. Jeg har brukt mange timer på å snakket og diskutert med flere dyreleger om "problemet" og min frustrasjon over at hunden får dette foret. Alle sammen sier at sålenge hunden fungerer på foret så er det ikke noe grunn til å ikke fortsette å gi det.

Før jeg begynt å fore på Labb så hadde jeg prøv omtrent alt som var å prøve på markede, og hunden gikk omtrent konstant med dårlig mage i de to første årene sine. Var selvfølgelig sjekket av vet for å finne ut om det var noe galt, men alt var i orden utenom at han hadde mye løs mage.

Noen fungerer på det ene og andre fungerer på det andre.

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar alle sammen, da har vi for sikkerhetsskyld bestilt en veterinærtime så vi får drøftet problemet med "fastlegen", for han ville gjerne sjekke hunden når han fikk såpass stor endring i appetitten (treffende at fôret heter nettop Appetitt ;) ). Formen er som skrevet fin, pels og klør likeså. Han bæsjer oftere enn før, men det mente veterinæren kunne skyldes det faktum at han nesten ikke spiste før, og var litt undervektig. Nå spiser han måltidene sine, og da er det naturlig at han også bæsjer litt mer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...