Jump to content
Hundesonen.no

Lina vil vinne en konkurranse til, hun! For Norsk lundehund klubb!


Recommended Posts

Min lundehund Lina vant for ei stund siden en fotokonkurranse på Facebook arrangert av en lokal veterinærklinikk. Premien, til en verdi av 1 000 kroner, donerer vi til Norsk lundehund klubb. I tillegg ga veterinærklinikken 1 000 kroner ekstra til forskning på helse hos lundehund. Vi fikk til og med litt omtale i lokalavisa, Rana Blad.

Nå har jeg sendt inn bilde til en ny konkurranse, i regi av Eukanuba og P4. Vi setter igjen pris på alle som stemmer på Lina, og det vi sparer på et års forbruk av for går selvsagt til Norsk lundehund klubb. Man kan stemme en gang om dagen!

http://fb.st/fox7pi

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Takk skal dere ha! Man kan stemme en gang om dagen, så gjør det gjerne til en god vane å gi Lina en stemme mens du likevel drikker morgenkaffen din ;-)

Link to post
Share on other sites

Lina ligger nå på andreplass, og tar innpå lederen! Spennende, spennende! Jeg vet ikke helt hvor mye premien kan være verd i kroner og øre, men klubben har store oppgaver foran seg, så hvert øre kommer godt med. Stem en gang om dagen, og fortell gjerne om det i denne tråden, så den ikke forsvinner helt!

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Lina er i ferd med å ta inn forspranget til den som har hatt flest stemmer til nå. Hun har så langt fått 135 stemmer, mens lederhunden har 164. Det skal ikke være umulig å ta igjen!

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Lederen har nå 184 stemmer, Lina 150.

Jeg har nå fått oversettelser av en statusoppdatering til flere språk for å kunne dele den med alle mine Facebook-venner verden over. I tillegg til dem som står under, venter jeg på oversettelser til finsk og samisk (nordsamisk). Om det er noen som kan andre språk og er interesserte i å oversette, setter vi stor pris på det! Vi setter selvsagt også stor pris på det om noen deler lenken og informasjonen på fora de selv er aktive på. Og fortell gjerne om det i tråden etterpå!

Engelsk: Please support the rare and unique Lundehund breed by voting for my Lina in this photo contest. You vote by clicking "Stem på min hjerteknuser". You can vote once every day, so consider making it part of your morning or bedtime ritual for the next few weeks! If she wins, the prize will of course be donated to the Norwegian parent club for the breed.

Fransk: Merci de soutenir la race des chiens Norvégiens de macareux "Lundehund", une race rare et unique, en votant pour Lina dans le concours de photo. Pour voter cliquer sur "Stem på min Hjerteknuser". Vous pouvez voter chaque jour, faites-en un rituel journalier durant les prochaines semaines! Si elle gagne, le prix sera donné à l'association du Lundehund.
Italiensk: Per favore aiutate la rara razza canina Lundehund votando per la mia Lina in questo concorso fotografico. Si vota cliccando su "Stem på min Hjerteknuser". Si puó votare ogni giorno, quindi prendete in considerazione la possibilitá di includerlo nel vostro rituale mattutino o serale per le prossime settimane! Se dovesse vincere, il premio sará ovviamente donato al Club di razza del Lundehund norvegese.

Tsjekkisk: Prosím podpořte vzácné a unikátní plemeno Lundehund svým hlasem pro mou Linu v této fotografické soutěži. Hlasovaní provedete kliknutím na talčítko "Stem på min hjerteknuser". Hlasovat lze každý den jednou, takže to můžete pojmout jako součást Vašeho ranního nebo večerního ritualu pro pár příštích týdnů. Pokud vyhraje, bude cena samozřejmě věnována Norskému mateřskému klubu tohoto plemene.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Lina har falt ned til tredjeplass, men ligger bare ett poeng etter andreplassen, og 24 etter lederen. Nå er det uansett en jury som skal trekke ut vinneren blant de ti beste, men man kan jo ha et lite håp om at den med flest stemmer kan få en trøstepremie om den ikke går av med seieren.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Takk! Sist jeg sjekket, ledet hun faktisk. Nå er det jo en jury som velger ut den endelige vinneren, men det må jo være lov å håpe på en trøstepremie til den med flest stemmer om juryen skulle ha en annen favoritt?

Link to post
Share on other sites

Stemt :)

Takk for det! Lina har nå 340 stemmer, nummer to har 290. Vi har faktisk dratt litt fra! Nå venter jeg bare på at det skal bli midnatt, så jeg kan stemme en gang til selv ;-)

Link to post
Share on other sites

Jeg var stemme nr 340 :D:P Fortsett og minn oss på det hver dag, er så innmari lett å glemme! :) Heia Lina!

Takk skal du ha! Jeg synes jo jeg maser litt, men når det går til en god sak, og dere dessuten ber om det, så går det så myyyye greiere!

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Da har Lina passert 400 stemmer! Hurra! Hun har dermed 64 poeng mer enn den med nest flest, men trenger fortsatt at så mange som mulig stemmer, helst daglig! Nå jobber vi for å få tyskerne med. Det er et stort land, med mange lundehundinteresserte!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det er jo vanlig at valper får diare, men hvor ofte er vanlig/uvanlig. Jeg har en Golden/Toller valp på 6 mnd som ofte har diare, og han får det som regel uten grunn. Prøver å unngå at han spiser på ting ute, får lite utenom sitt vanlige for. Han får diare så  og si ukentlig og det varer alt fra 1-4 dager vil jeg si. Er det normalt så ofte? Formen hans virker ikke påvirket av dette. Han drikker godt med vann og er like hyper som alltid.    
  • Hun er litt sær, så egner seg nok best som rekvisita 😂 
  • Tusen takk! Det gikk bedre enn forventet! Mista hodet helt på lørdag, men på tross av det landa vi på en 3.plass med 172poeng. Idag gikk det mye bedre, jeg hadde med meg hodet, men mista Limit litt for jeg ble så "stiv" i kroppen og klarte ikke helt å engasjere henne nok. Ble 183poeng, bronsemerket, vårt første napp og en 2.plass!  Veldig fornøyd med det! Vet jo at vi kan gå himla mye bedre bare jeg får nervene under kontroll.  Og ifht hvor lite vi faktisk har trent så er jeg storfornøyd med innsatsen til Limit når jeg ble så håpløs, spesielt på lørdag.  Neste stevne blir nok i starten av november allerede! Bitt av basillen ble jeg! Men etter det blir det rallystevne stopp frem til neste år.   
  • Takk for svar og tips. Når du sier det, kan det godt hende det er hennes egen usikkerhet som gjør det. Det virker som hun ikke helt «forstår» situasjonen, slik hun gjør når andre hunder er veldig rett fram og durer på. Vi går på rallylydighet og blodspor, og hun hilser ikke på andre hunder når hun er i bånd (vi passerer sikkert tjue stykker daglig uten stress), men det er sant at situasjonene har vært en «NÅ kan dere leke»-situasjon, som kanskje har skapt stort forventningspress til at den andre hunden vil være på hennes bølgelengde, og at hun reagerer negativt når den ikke er det. Jeg tar det til meg!
  • Hvis hun er utrygg selv så er det ikke unormalt om hun reagerer på usikkerhet hos andre hunder. Det gjør situasjonen mer usikker for begge parter. Sosialisering er ikke bare lek med andre hunder. Det høres ut som din hund har godt av å få mer omgang med trygge hunder UTEN at det er lek, gjennom båndturer og hundetrening. Hvis du har en jaktlabrador som ikke brukes til jakt så vil jeg tro du allerede trener aktivt i en gruppe eller klubb? Kan du få med noen derfra og gå rolige turer i bånd, uten forventning om lek, for eksempel? Én eller to faste lekevenner som hun fungerer godt med og er trygg på er nok for å få ut lekebehovet. Jeg ville droppet lek med tilfeldige ukjente hunder uansett, siden det alltid er en risiko for konflikt.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...