Gå til innhold
Hundesonen.no

Hjelp til bilbur


Recommended Posts

Vi skal kjøpe oss et ordentlig bilbur til Ozu, og foreløbig står vi mellom to - Dogman og Herkules.

http://www.hundepoter.no/products/dogman-aluminiumbur-12-15kg

http://www.hundeutstyr.no/herkules-nr-5-gr-medium-milan-l-p-608.html

Er jo stor forskjell i pris - noen som har erfaringer med disse, og vet om f.eks Dogman er et bra bur, eller om det er en grunn til at det er så mye billigere?

Har dere også tips til ordentlig tildekking av buret? Ozu bjeffer og lager mye lyd om vi ikke dekker til, men til nå har vi bare hatt midlertidige løsninger som bare glir ned, han biter hull i osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har Herkulesbur, men da et dobbelt large :)

Det er dyre bur altså, men det kjennes ordentlig ut! Et venninne har en kopi, vet ikke merke, men på dette knakk deleveggen, samt at begge låsene ble ødelagt i tillegg til at ene døra går innover med et lite trykk selv om den er stengt pga en svakhet i staven.

Du kan kjøpe ekstrautstyr til disse, kollisjonspute, støtfangerbeskyttelse, veske, burvifte, pute/madrass osv. Gummiplata i bunnen er festet med sterk borrelås slik at den går ann å ta ut og gjøre rent under. Du får med festestropper og nøkkel til lås, vi fikk også en toårs-garanti (tror dette var fra selger, ikke produsent), selger satte også sammen buret for oss, selv om det er veldig enkelt og relativt lett. Vi har hatt buret i 6mnd og det har enda ikke vist svakhetstegn annet enn at graveren har skadd gummimatta litt, det rasler eller bråker ikke og har spart bilen for mye dritt pga veggene, i tillegg så ser det pent ut :)

Ifht tildekking, hvor stort bagasjerom har du? Siden det bare er åpning på toppen på sidene. På sommerstid tror jeg du burde ha vifte eller utildekt. Er sikkert ikke værre enn å legge et pledd over deler av buret, evt klippe hull i det og stripse/knyte det fast foran slik at det ikke sklir av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet ikke hvor mye han vil kunne se ut med disse bilburene, det må vi nesten bare se. Men jeg merker stor forskjell i lyd- og stressnivå om buret er tildekket eller ikke når vi kjører.

Får du med festestropper på Herkules? Så ut som om det var tilleggsutstyr med ekstra kostnad på lenken der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet ikke hvor mye han vil kunne se ut med disse bilburene, det må vi nesten bare se. Men jeg merker stor forskjell i lyd- og stressnivå om buret er tildekket eller ikke når vi kjører.

Får du med festestropper på Herkules? Så ut som om det var tilleggsutstyr med ekstra kostnad på lenken der.

Vi fikk med iallefall, 2stk grå festestropper uten tillegg :)

Bare høre med selger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Takk begge to ☺️ Jeg vet ikke hvor mye video det blir postet her av trening, men vi poster en del på Instagram for de som vil se litt der ☺️ Tempothekelpie heter vi på Instagram. 
    • Som @maysofie er inne på, jeg vil vite at en person med utdanning innen hund og adferd er til stede og ansvarlig til enhver tid. Jeg hører om kenneler som stort sett har studenter og utenlandske ansatte uten noe særlig erfaring. Selvfølgelig kan de alltids fint mate og lufte hunder, men om man skal ha ansvaret for de rundt andre, fremmede hunder, og ikke minst sørge for at de har det bra i fremmede omgivelser, så må man ha litt mer erfaring og kunnskap. Personlig foretrekker jeg privat pass der ikke fremmede skal avgjøre om hundene mine skal omgåes andre eller ikke.
    • Jeg har klart en natt hvor hun sov i  syv timer i strekk, men det var unntaket. Men hun er ikke 16 uker enda. 
    • Det som er viktig for meg når jeg har dyret mitt på dyrehotell er at jeg er sikker på at det har det godt. Det vil si at jeg er opptatt av at de oppholder seg på en koselig, ren og hygienisk plass med stort område å bevege seg på. Jeg er også opptatt av sikkerheten til dyret. At det ikke kan stikke av og at andre dyr eller uvedkommende ikke kan komme inn til mitt dyr. Det er også viktig at de har en avtale med veterinær som kan komme straks om noe skulle skje. Jeg er også opptatt av at dyret skal få mye daglig aktivitet og lek. Det er også fint med oppdateringer daglig, gjerne flere ganger hver dag med bilder og video av hvordan dyret har det, gjerne av aktiviteter og lek.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...