Jump to content
Hundesonen.no

Mumifisert hund funnet i en låve


Kaja
 Share

Recommended Posts

Leste kommentarene under artikkelen og søkte litt på Google. Alt tyder vel på at det er snakk om rev og ikke hund, særlig siden det ble funnet enda en hodeskalle. Merkelige greier, hadde vært interessant å vite hvor gammelt det er :)

Link to comment
Share on other sites

Men det "øret" ser da mer mynde ut enn rev? Eller? 

Kroppen forvrenges en del når den mummifiseres altså. Jeg tror nok også det er en rev. Det virker ganske usannsynlig at en whippet har gått hen bak der, de hadde jo populasjonsboomen sin ganske nylig?

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Kroppen forvrenges en del når den mummifiseres altså. Jeg tror nok også det er en rev. Det virker ganske usannsynlig at en whippet har gått hen bak der, de hadde jo populasjonsboomen sin ganske nylig?

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Så det kan fint være mynde: – Den kan ha ligget her alt fra tre-fire til tyve år

Link to comment
Share on other sites

Guest Belgerpia

Jeg stemmer for rev - og jeg har søkt på bilder av mumified fox og med mindre det er ekstremt mange mynder som blir mumifisert rundt omkring så er dette en rev.

Link to comment
Share on other sites

Kan informere om at den var på størrelse med en italiensk mynde, og at det viste seg at for et tiårs tid siden var det en kar som hadde en gjeng med italienske mynder i området - en kar som ikke var så alt for flink til å ta vare på hundene sine.

Den har blitt sett på av veterinær som mente det ikke var en rev fordi da ville hodeskallen vært bredere.

Det som VAR kult, var hvor utrolig godt bevart den var! Man kunne telle tenner og værhår, liksom. Fytterakker'n altså.

Og så utrolig gøy at denne fant veien inn hit. :lol:

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Du og du så flott han er😍😍
  • Tusen takk! Dette var veldig oppklarende!😊😊
  • Det finnes en sensitiv-utgave av Hill's i/d, kanskje hunden din tåler den? Litt avhengig av hva hun er allergisk mot.
  • Prøver å ignorere det faktumet at det kommer en pubertet... Ikke bare én, men to, faktisk. Tjohei! I mens koser jeg med med Ild (7mnd) som har begynt treningen sin som gjeterhund, hun har tent til og viser at hun er litt unghund allerede. Også denne lille spiren da, Pod (3mnd), det skal bli spennende å se om det blir noe av han også. Link til video
  • De fleste gjeterhunder har en lavsesong mellom innsett på høsten og lamming/beiteslipp på våren, det er helt normalt. Så det ser jeg ingen utfordring med, om man har andre aktiviteter hunden kan bedrive i tillegg Bare vær klar over at det å trene en gjeterhund tar mye tid og innsats, især om man ikke har gjort det før. Man må også forvente at det for din søster ikke bare er å overta hunden, også hun må trene og bli kjent med den. Det sagt, så må det da være en midt-i-blinken løsning, om hun ikke kan ha hund selv og dere likevel vurderer rasen. Som tips er å ta kontakt med lokale gjeterhundlag for bistand, og for all del kjøp valp etter foreldre hvor BEGGE er godkjente gjeterhunder, ikke bare annonsert som 'den gjeter'. Mine har lavsesong på vinteren, selv om vi prøver å ha tilgjengelig trening, så er det lite arbeid for dem og ikke alltid vær og føre spiller på lag. Vi driver da med litt annen trening sporadisk, og passer på å holde kroppene deres fysisk i gang med trekk og tur. Vi gleder oss alltid til våren! I høysesong både jobber og konkurrerer dem aktivt, da har vi lite tid og overskudd (for min del) til annen trening. Det sagt, så er en velbalansert border collie fullt i stand til lengre perioder med ro og lite aktivitet, man burde bare ikke ha det som utgangspunkt når man går til anskaffelse av rasen. Veit ikke om det var svar på spørsmålene dere skulle ha, men!
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...