Gå til innhold
Hundesonen.no

Minecraft


Mirai
 Share

Recommended Posts

Er det noen flere her som spiller Minecraft? Jeg spiller på denne serveren, mest voksne folk og de som er aktive bygger mye imponerende. Har også noen fellesprosjekter innimellom, akkurat nå er det en psychosvær mur med lava som er på gang.

Er i hovedsak en veldig vennlig server, ikke lov å griefe så lenge ting er låst (kister, dører, hester osv), og PVP er kun på om natten :) .

http://lakusland.net/

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, kjenner følelsen... eneste jeg spiller ved siden av skolen er MC, fordi det er ganske enkelt å logge inn og ut.

Vi har båter/havner istedet for togstasjon, som man kan teleportere til :) . Evt. kan du bygge deg et skip som er 700 blokker unna et annet skip, for din egen havn/teleport.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jupp, har ikke spilt på en stund da. Gamle PCn gikk konken og da forsvant serveren også :( Får heldigvis reddet hardisken så nå må vi bare få den nye ruteren så er vi igang igjen.

En gjeng med venner og bekjente av oss som driver å bygger masse random svære greier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har spilt mest uten teleportering og sånt :P Så her er alle byene koblet sammen med rails. Tror den lengste banen vi hadde tok sånn 10 minutter å kjøre... hehe :D

Siste jeg bygget var en diger sphere. Døde sikkert en milliard ganger i byggeprosessen... :teehe:

EDIT:

Trykket innpå nå, og så det var teleportering via portaler. Det har vi også spilt med :) Trodde du mente via kommandoer først.

Så veldig fint ut, kommer sikkert inn å sjekker en gang jeg vet jeg har litt tid. :D

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åja, nei :) . Eneste kommandoen alle kan teleportere med er kun til /spawn. Hvis du donerer 50,- kan du får /home sånn at du drar rett hjem til senga, men den virker kun en gang i timen (jeg har den ikke). Er hvertfall hyggelig miljø uten at det er "masete", det liker jeg :) . Du får si ifra hvis du logger på, jeg heter Hairymouse online ( :icon_redface: ) .

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Elsker Minecraft, men skjønner ikke online delen, den med spille på servere å sånn.

Så spiller på alene server, alltid på survival mode, bygget ett par bra ting i min tid på spillet ja. Men jeg spiller jo mest WoW, som jeg nettopp har gjennopptatt etter jeg fikk Keiron, MC får jeg slike kick av å spille her og der :) Sist gang var i jula. Hvis det ikke er så komplisert å være på server, kanskje jeg skulle prøve å hoppe inn en tur :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva er det du evt. ikke forstår/tror er vanskelig med å være på server? :) Det er jo forsåvidt bare å finne seg et sted å bygge, du må jo ikke jakte ned andre på natta for pvp (er nesten ikke noen som driver med pvp på serveren, den er ganske liten) eller lage portaler om du ikke vil :) .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei jeg skjønner ikke helt hvordan jeg legger til en server for å si det sånn :P

Men jeg har klart å lage en liten privat server som jeg og en venninne spiller sammen på. To autister som sitter å spiller minecraft burde vært filmet xD

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da blir den nye ruteren sendt idag ifølge komplett! Så da får vi serveren opp å gå snart! Blir nok Minecraft lan til helgen :D


Om noen syns PVP er kjekt så er kanskje denne serveren noe for dere :)
pvp.sky-mc.net

Man havner på små øyer. Noen øyer har kasser hvor man finner ting, andre er kanskje tomme, men har trær/stein/lava etc så man kan lage utstyr. Så må man beskytte seg mot andre spillere og angripe dem. Er man flere kan man utrette mye med teamwork. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Kanskje en fylt kong, f.eks. med V&H? Fryser du den i forkant så varer den lenger☺️
    • Hei! Valpen er nå snart 6 mnd gammel og har mer eller mindre blitt "ferdig" med snusematte og puslespill. (Han løser de for fort..) Jeg kunne trengt noen tips til mental stimuli jeg kan gi han under arbeidstid, gjerne som kan lages i forveien. Han er med meg på jobb så det er vel egentlig bare fantasien som setter stopper her. Har tilgang til kjøleskap men ikke fryser, så det burde være noe jeg kan fryse dagen før eventuelt - hvis det skal fryses. Tar imot alle tips med åpne armer!!
    • Se på miniature american shepherd, eventuelt. De går gjerne mer under "familiehund" enn hva aussie gjør, og ser ut som en aussie i miniatyrform. Men det er en godkjent rase.  
    • Miniature American Shepherd! Ville ha en mellomstor hund med medium energinvå som kunne være med på fjellturer på hytta, og falt da på denne. Vet ikke helt hvor medium det energinivået hans faktisk er, men. 😉 Positivt: Allsidig rase med en god avknapp Negativt: Redd for sin egen skygge og er en skikkelig borrelås-hund. Ikke at borrelås-delen nødvendigvis er så negativ, men det er kjekt at de kan være litt selvstendige også.
    • Noen som har erfaring med Købers hundefôr?   Hunden min startet på det i går (lam og ris), fordi hun til tider klør litt på potene og ofte får litt myk avføring av alle andre typer fôr, så prøver å minimere ingrediensene hun får i seg. Leser at hunder får mye avføring på det, og erfarte det samme i dag tidlig. Er det egentlig en ulempe? Nyttiggjør hun seg dårlig av fôret når det kommer mye ut igjen, slik at hun vil trenge mer mat for å holde vekta osv.? Var fast avføring, så det er jo et godt tegn hvertfall
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...