Jump to content
Hundesonen.no

Valpen uler hele tiden..


Miabsjoli
 Share

Recommended Posts

Fikk henne i går, så det er sikkert fordi hun savner familen .. Noen som vet hva jeg burde gjøre? Skal jeg rose når hun slutter å ule eller hjelper ikke det? Jeg burde vel ikke kjefte?

Du burde ikke kjefte, nei. Jeg ville prøvd og holdt henne opptatt rett og slett(når hun er våken), slik at hun får tankene over på noe annet, for og si det slik, og at dere gjør ting sammen skaper jo bånd og trygghet dere i mellom. En ting er jo og gå ut og se i nabolaget litt, en annen ting er og starte og trene litt lette "øvelser" inne med godbiter og ros men det viktigste er og gi henne nærhet. Sett deg på gulvet med henne eller ta henne opp i sofaen til deg og la henne føle seg trygg og ikke alene.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Hold henne opptatt med kos, lek, soving, mat, kos, soving, osv. Valper jeg hentet for to uker siden grein ikke i det hele tatt fordi hun ikke fikk tid til å savne mor og søsken. Hun sov mye, og når hun var våken fikk hun kos, leke, tyggebein ol.

Går nok over, men malamuter er jo hunder som uler, og kanskje du har fått en som lager litt lyd? :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vi har måttet deale med en hel del mageproblemer oppigjennom. Er vel ca. en måned siden siste episode med diaré og litt nedsatt allmenntilstand, og løsningen ble Hills tørrfôr (og kun det; ingen godbiter eller annen mat) i tre uker, samt probiotika og kulltabletter. Kanskje det kan være lurt å ha et slikt "regime" i en periode med veiledning fra vet?
  • Her anbefalte også veterinæren Hill's i/d, helst boksmat men den er så dyr så jeg gikk for tørrfor. Min ble fin i magen etter to dager på i/d, i tillegg til Zoolac og Canikur. Går du for tørrfor er det viktig å bløte det opp først.
  • Høres ut som dere har det meste på stell! Kjør på tenker jeg 😁
  • Hill’s ID boksemat har vært redningen de gangene jeg har hatt erfaring med skikkelig mage-/tarminfeksjon hos hund, ikke vet jeg hvorfor denne maten er så effektiv sammenlignet med vanlig skånekost, men det er det. Burde brukes etpar dager lenger enn man tror er nødvendig, og gjerne også DiaTab eller medisinsk kull som tilskudd.
  • Vil gjerne høre deres erfaringer om hund og diare, om hvor langvarig en mage-/tarminfeksjon kan være:  Tispen min er snart 9 år gammel. For halvannen uke siden fikk hun løs mage/diare. Etter noen dager ga jeg henne probiotika, uten at det så ut til å hjelpe.  Tok kontakt med veterinærklinikken, der klinikksekretæren mente at det ikke var noen grunn til konsultasjon så lenge hun var pigg og hadde matlyst. Hun foreslo å bruke Webiotic.  Tispen fikk Webiotic i tre dager, og avføringen ble normal. Nå, tre dager etter avsluttet kur, har diareproblemet kommet tilbake (oppe to ganger i natt...). Jeg har gitt henne probiotika. Det er nå helg, og problemet er jo ikke akkurat akutt. Men har tenkt å ta kontakt med veterinæren igjen på mandag.  Jeg vet jo ikke om klinikken vil mene om tispen "kvalifiserer" til konsultasjon, siden dette ikke ser ut til å gi seg. Bør jeg insistere? I bakhodet lurer jo tanken på tarmkreft. Men altså, hunden virker pigg og spiser. Hadde blod i avføringen tidlig i sykdomsperioden, men ikke nå.  Noen som har noen erfaringer å komme med?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...