Jump to content
Hundesonen.no

Problemer med å poste bilder


ka9n4ever
 Share

Recommended Posts

Hei!

Siden det er en grense på hvor store bildene er (noe jeg synes er helt greit), må jeg få dem til å bli mindre. Før har jeg alltid brukt HTML koder, og trodde jeg hadde brukt det her inne før også. Men nå fungerer det ikke.

Koden jeg bruker er

<img src="bildeadresse" width="200" height="85" alt="bildetekst">

Var noen som snakket om at jeg kunne bruke BBCode, prøvde dette... men fungerte heller ikke..

Help anyone? :)

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor limer du bare ikke bildet inn med bildeknappen?

post-6328-0-64049200-1388790087_thumb.pn

Og hvilken grense mener du? Jeg har postet store bilder fra flickr og facebook helt uten problemer :)

HTML har jeg ikke prøvd å bruke, men BBCode fungerer

[url=http://www.flickr.com/photos/103914383@N02/11176066246/][img]http://farm3.staticflickr.com/2890/11176066246_ff3145bd71_o.jpg[/img][/url]
[url=http://www.flickr.com/photos/103914383@N02/11176066246/]Mortensrudskogen[/url] by [url=http://www.flickr.com/people/103914383@N02/]AnetteHen[/url], on Flickr
11176066246_ff3145bd71_o.jpg
Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg limer bildet inn med bildeknappen kommer bildet inn i original størrelse... kjeeeempe stort.

Men jeg skal prøve koden du ga meg :) Takk!

Men problemet er? Forumet skalerer det til en hvis grad. De fleste bruker bare den knappen. Meg inklusiv.
Link to comment
Share on other sites

Hvordan gjør man det? Jeg har alltid gått via paint, og det er en så kjedelig omvei.

Nå skriver jeg via tlf så får ikje sjekket, men det er et valg når man laster opp. Man kan også redigere det på edit etter det er lastet det opp, men da må ihvertfall jeg lagre det som et ekstra bilde og ikke erstatte bildet som allerede er lastet opp :)

Link to comment
Share on other sites

Nå skriver jeg via tlf så får ikje sjekket, men det er et valg når man laster opp. Man kan også redigere det på edit etter det er lastet det opp, men da må ihvertfall jeg lagre det som et ekstra bilde og ikke erstatte bildet som allerede er lastet opp :)

Er ikke så godt kjent med photobucket, men da får jeg prøve meg fram. Takk!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vi har måttet deale med en hel del mageproblemer oppigjennom. Er vel ca. en måned siden siste episode med diaré og litt nedsatt allmenntilstand, og løsningen ble Hills tørrfôr (og kun det; ingen godbiter eller annen mat) i tre uker, samt probiotika og kulltabletter. Kanskje det kan være lurt å ha et slikt "regime" i en periode med veiledning fra vet?
  • Her anbefalte også veterinæren Hill's i/d, helst boksmat men den er så dyr så jeg gikk for tørrfor. Min ble fin i magen etter to dager på i/d, i tillegg til Zoolac og Canikur. Går du for tørrfor er det viktig å bløte det opp først.
  • Høres ut som dere har det meste på stell! Kjør på tenker jeg 😁
  • Hill’s ID boksemat har vært redningen de gangene jeg har hatt erfaring med skikkelig mage-/tarminfeksjon hos hund, ikke vet jeg hvorfor denne maten er så effektiv sammenlignet med vanlig skånekost, men det er det. Burde brukes etpar dager lenger enn man tror er nødvendig, og gjerne også DiaTab eller medisinsk kull som tilskudd.
  • Vil gjerne høre deres erfaringer om hund og diare, om hvor langvarig en mage-/tarminfeksjon kan være:  Tispen min er snart 9 år gammel. For halvannen uke siden fikk hun løs mage/diare. Etter noen dager ga jeg henne probiotika, uten at det så ut til å hjelpe.  Tok kontakt med veterinærklinikken, der klinikksekretæren mente at det ikke var noen grunn til konsultasjon så lenge hun var pigg og hadde matlyst. Hun foreslo å bruke Webiotic.  Tispen fikk Webiotic i tre dager, og avføringen ble normal. Nå, tre dager etter avsluttet kur, har diareproblemet kommet tilbake (oppe to ganger i natt...). Jeg har gitt henne probiotika. Det er nå helg, og problemet er jo ikke akkurat akutt. Men har tenkt å ta kontakt med veterinæren igjen på mandag.  Jeg vet jo ikke om klinikken vil mene om tispen "kvalifiserer" til konsultasjon, siden dette ikke ser ut til å gi seg. Bør jeg insistere? I bakhodet lurer jo tanken på tarmkreft. Men altså, hunden virker pigg og spiser. Hadde blod i avføringen tidlig i sykdomsperioden, men ikke nå.  Noen som har noen erfaringer å komme med?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...