Gå til innhold
Hundesonen.no

ka9n4ever

Medlemmer
  • Innholdsteller

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om ka9n4ever

  • Bursdag 02/04/1993

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Haugesud, Rogaland.
  • Hunderase
    Nova Scotia Duck Tolling Retriever
  • Mine dyr
    Hunden Aspen på 8mnd :)

Nylige profilbesøk

3,115 profilvisninger

ka9n4ever's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar! Har send SMS til dyrlegen min, og hun vil ha meg inn i morgen med mindre han får enda et anfall, da må jeg ringe dyrlegevakten. Han virker fin nå. Har gått tur og slikt, men har aldri latt han utav synet. Stakkaren måtte være på badet med meg mens jeg badet.. haha. Ikke noe fast avføring i dag heller. Får virkelig håpe han ikke har epilepsi og at hun kan finne utav hva det er. Takk igjen for svar
  2. For ca 20 minutter siden måtte jeg kaste meg utav sengen fordi jeg merket på hunden min, Aspen, at han måtte spy. Han spyr sånn i ny å ne, så jeg merker om han må spy eller tisse når han myler. Jeg slapp han ut og han sprang rundt hushjørnet. Jeg tok på meg sko og tok med meg min mors hund. Min stefar så på hunden min i vinduet og sa at han tror hunden min har et epileptisk anfall. Jeg så dette dessverre ikke selv, men han forklarte at Aspen spydde, stivnet til og datt om på siden og ristet mens det fråtset ut munnen. Så ble han normal igjen. Dette varte ikke så lenge, og han ser helt fin ut nå. Til info så hadde han diaré i går når han gikk på do. Ellers spiser han og drikker han normalt. Hva bør jeg gjøre? Tenker å prøve å få sjekket han på mandag. Er det noe medisiner han kan få? Er dette veldig farlig? Takker for så mye for svar!
  3. Da blir det mest sannsynlig 2 små pusekatter som flytter inn hos meg 1. desember Tenker at rådet til deg, Snusmumrikk, at jeg gjør det lettere for meg selv ved å ha 2. De har jo godt lag i sammen, og om jeg er vekke har de hverandre Skal poste bilder av dem når jeg får dem, om jeg får begge. Hannen er enda hos Dyrebeskyttelsen og må være der i 14 dager før den kan adopteres vekk
  4. Takk for masse nyttig svar ? Vurderer sterkt 2 katter, men tror det bare blir en. Tenker litt på om jeg skal reise vekk er det lettere å få pass til en enn 2 ? Vurderer en katt som er ca. 5mnd, skal se på henne i neste uke ? og så er det en hannkatt som er funnet som dyrebebeskyttelsen har. Han ble funnet, så om ikke eier meldee seg og fosterhjemmet ikke vil ha han, står jeg som nummer 1 på listen. Nydelig katt. Hannen er ca 18 uker og hunnen 5 mnd, men jeg er redd for at de er for "gamle"? Jeg vil ha den når den er liten sånn at det er lettere å venne den til hunden tenker jeg ? Noen av dere her som har link til et bra katteforum? ?
  5. Haha, så søtt! Takk for kjekke svar, det hjelper virkelig. Jeg har nå snakket med leietaker, og de synes det bare var kjekt med katt. Hun sa "Ja, det er jo mye mus her." Haha Eneste hun ville var å holde katten inne når fuglene holder på å klekke egg å sånt. Hun er fugleentusiast, og vil ikke at katten skal ødelegge for reder og slikt. I fjor hadde de vist en svært sjelden fuggel som klekket eggene sine i åkeren deres. Så det er jo bare å respektere Så da blir det spennende når det kommer en katt i hus. Fortsatt usikker på kjønn, så tenker jeg skal besøke kullet noen ganger for å kunne få et visst bilde på hvordan kattungene er. Når er dem leveringsklare? Hunder kan jo leverest når dem er 8 uker, er det det samme for katter?
  6. Et spørsmål til. Hva gjør dere når dere forlater huset? Er katt og hund løs sammen, i bur eller i hvert sitt rom?
  7. Ja, altså er samme for meg om det er jente eller gutt egentlig. Vil jo ha en med bra personlighet, men føler det er så vanskelig å se når de er små. Om jeg skal ha 2, er det det samme om jeg velger 2 fra samme kull eller 2 fra hvert sitt kull? Da er det det samme med kjønn også eller? Selv om katten blir sterilisert/kastrert er det sånn at de blir helt kjønnsnøytrale da? Jeg er usikker på om katten skal bli en utekatt eller ikke, så skal finne utav det først og så evt. vurdere å skaffe 2.
  8. Får bare prøve meg litt fram med forskjellige typer sand og se hva som passer best. Har liksom ikke lyst å skaffe katt og så skal hele leiligheten stinke kattepiss Jeg er også usikker om jeg skal la han/hun bli utekatt etterhvert også pga at jeg bor i et gårdstun og der bor de som jeg leier hos, og de tror ikke jeg vil at katten skal gå å drite i beddene deres Haha, det hadde vært stas Katten skal få like ordentlig mat som min hun (kvalitet fra dyrebutikk). Og katten SKAL steriliseres/kastreres! For mange katter her i landet, og spesielt her i byen. Tenkte også det blir greit å få kattunge, da katten venner seg til hunden på en annen mate enn om det hadde vært omvendt. Jeg har hatt katt før, men dette er lenge siden. Når jeg tenker på katter skal det meste skje på deres premisser, og da er det kanskje kjekkere å ha hund først og så katt? Ikke vet jeg, men jeg håper det kommer til å funke. 2 katter? Huff, ser det for meg. 1 ramp av en hund og så 2 katter som bare gjør fantestreker? Haha, tror helt ærlig at det blir nok med én katt. Men den skal jo ha selksap i både meg og Aspen (hunden min). Og jeg håper jo den kan få bli en utekatt også. Mye kuer, sauer og hester her. Så det blir sikkert interessant. Haha, ja hunden til mor spiste engang en kattebæsj. Så skulle vi inn til eks-kjæresten min sine foreldres hus. Hvitt teppe, og hunden spydde da ut kattebæsj på denne hvite teppe.. Stinket drit og var dritflaut! Heldigvis har jeg ikke merket at Aspen er noe interessert i kattebæsj. Takk og lov! Så var det et annet spørsmål. Hunnkatt eller hannkatt? Jeg har ingen anelse! Så om noen har tips på hvordan de forskjellige kjønnene oppfører seg og hva som er best når jeg har en hannhund fra før, så er jeg veldig takknemmelig for det! Han/hun skal kastreres/steriliseres uansett.
  9. Høres jo lovende ut det Kan jeg spørre, hvordan lukter det hos deg med tanke på kattedo? Ingen av dine katter går ute?
  10. (Var veldig usikker på hvor jeg skulle legge denne tråden, så er den plassert feil beklager jeg) Jeg har tenkt å få meg en lite kattepus. Jeg har hund (toller) fra før, og han har ikke reagert negativt på katter, så tenker det kanskje kan gå greit. Tenker å få katten når den er liten, så den kan venne seg til Aspen. Er det noen her inne so har katt og hund? Hvordan går det? Er veldig interessert i tips og andre viktige ting som trengs å vite når man skal ha hund og katt i sammen. Mvh Ellen Elise og Aspen
  11. Åj, hadde aldri trodd så mange hadde hunder som bæsjet så masse. Haha. Trodde det bare var valper så bæsjet så masse på tur. Synes det er litt slitsomt også at jeg må gå med 6 bæsjeposer i lommen og gå rundt med 4-5 stk fylle med bæsj på tur, og at han må bæsje hele tiden. Tenker også at det må være slitsomt for han fordi han bæsjer så mye, kan ikke være behageligt liksom. Jeg bruker Eukanuba medium breed adult noe sånt, og gir han rett mengde to ganger om dagen (200-225gr pr dag). Hvis han får noe annet er det godbiter som er Frolic eller andre godterier, men kan ikke tenke at det er så mye altså. Om han får noe bein, øre eller noe er det faktsik bare rundt 1-2 ganger pr måned. Får egentlig ikke noe ekstra sånt. Han får frukt og bær av meg når jeg har (bare ting hund kan spise. Når jeg åpner en kesam eller en kesam boks er tom får han slikke lokket/boksen. Noen ganger gir jeg han litt kefir i maten hans og kanskje et rått egg.
  12. Så flott at så mange vil hjelpe og har mange ideer og kommentarer til dette, dette gleder meg Jeg er egentlig veldig skeptisk til å finne en hund til henne for jeg vil at hun skal finne en som passer akuratt henne. Jeg vil også fortelle dere noe som jeg ikke har fortalt, fordi jeg egentlig ikke vil ha noe negativitet vendt mot hverken meg eller min farmor, men jeg tenker kanskje at det kan hjelpe litt mer med "problem" situasjonen hennes. Hun har per i dag en blanding av labrador og border collie. En hund hun fikk for 3 år siden fordi min tante (som ikke kan noe om hund), fant en valp til 800kr på finn.no og syntes at dette var en super smart idé. Jeg er heller litt halveis irritert på henne når det gjelder akuratt dette. Hunden som heter Mira er en super kjekk hund. Hun er utrolig kosen, rolig inne og bare herlig egentlig. Men jeg og resten av familien føler at hun er en hund for mye for farmor. Jeg bor selv med farmor og merker på henne at det er slitsomt med Mira. Hun er UMULIG på tur. Ja, jeg kan hjelpe og ja jeg har gjort det. Men dette hjelper ikke når farmor ikke klarer å være konsekvent nok. Mira er en hund jeg ikke helt klarer å forstå. Hun bjeffer på absolutt ALT som går forbi huset, hun skal springe etter sykler, biler, hunder, katter osv på tur, og gidder ikke høre. Jeg har prøvd det jeg kan, har hjulpet litt, men ikke godt nok. Mira er også livredd for kjøkkenet, gå i dører og sånt. I fjor vinter dro Mira min farmor over ende så hun ikke kunne gå på noen måneder pga hun slet en sene i ankelen. Jeg er veldig redd for at det kan skje noe værre i vinter. Farmor skulle egentlig omplassere Mira for 1 års tid siden, men når hun skulle levere henne til omplasseringshjemmet klarte hun damen der å få farmor til å ombestemme seg og heller gå på et dyrt kurs hos henne som ikke har hjulpet så mye. Nå vil jeg prøve, om farmor vil, å hjelpe henne å omplassere henne til noen som har lyst å jobbe med Mira. Jeg vet ikke hva dere kan synes om dette, og at noen av dere kanskje vil tro at vi bare bytter ut Mira med en annen hund, men det er ikke sånt vi ser på det. Vi ser at Mira rett og slett ikke passer til hunden, og at denne 800krs hunden ikke var noe for farmor alikevell. Hadde de forhørt seg med meg i begynnelsen hadde det ikke skjedd, men det er nå så. Nå vil jeg heller hjelpe henne med å finne en passe fin hund som kan passe henne nå. Og tror sånn så dere fleste sier her at hun ikke har så veldig lyst å ha en valp på nytt som også må gå igjennom unghunds alderen. Jeg bor også hos farmor nå med min toller, og vi flytter nok snart til USA. Så om jeg, Aspen (min hund) og Mira skal flytte fra farmor på en gang er jeg redd for at hun skal bli veldig enslig. Så vil prøve å hjelpe henne med dette. Dette ble mye å skrive, men jeg håper dere forstår Bichon hadde jo kanskje vært noe. Er glad for flere tips!
  13. Haha, ja er joe det Men jeg tenker om hun må begynne med en valp og forme denne selv så er det kanskje vanskeligere med en labrador, vil jeg tro da. Men en pensjonert førerhund som er labrador er jo i godt voksen alder og da kanskje litt enklere å håndtere enn en fra den er valp og unghund og alt dette
  14. Hun er ikke verdens sterkeste dame, og hun fyller faktisk 70 år i morgen Hun er pensjonert, men er frisk og fin. Eneste er at hun blir fort sliten når hun gjør mye fysisk arbeid. Hun går turer, men hun kan ikke ha en hund som krever mye turer fordi hun har hatt problemer med bena og får vondt når hun går veldig lange turer. Faren min har en blanding av staffe og engelsk bulldog og han er en super hund. Men om det kanskje kan bli en for sterk hund for henne igjen? Har tenkt litt på fransk bulldog, hvordan er den? Skal se litt på papilonen også.
  15. Cockeren er jo fin og ok størrelse, men er ikke springeren større? Hvordan er dem i hvordan mye fysisk og psykisk mosjon dem trenger? Ja, jo. Men det jeg er redd for er at hun ender opp men en liten tass som drar henne over ende om vinteren fordi han/hun så en annen hund eller fugl eller noe kjekt. Haha. Jeg vet at mye er trening, men alikevell. Noen som vet om kanskje en pensjonert førerhund hadde vært en god kamerat til henne både på tur og ellers?
×
×
  • Opprett ny...