Jump to content
Hundesonen.no

Stort stålbur ønskes kjøpt


HHC
 Share

Recommended Posts

Noen som har et stor stålbur til salgs for en forholdsvis billig penge? Skal stå hjemme i en kjeller, så litt skavanker utseendemessig er ikke noe problem, men det bør være helt - skal brukes til en utbryterkonge ;)

Grenland og omegn.

Link to comment
Share on other sites

Ja! Bullmastiffstørrelse. Ordentlig stålbur, ikke sånt sort. Ser nok ikke så strøkent ut, for det står i garasjen til pappa.

Mener det skal stå der, ihvertfall.

Trenger du det fort? For jeg skal ikke til Sandefjord igjen nå før etter jul, men det går evt an å hente det der selv?

Edit: Monica, gå og legg deg.

Link to comment
Share on other sites

Ja! Bullmastiffstørrelse. Ordentlig stålbur, ikke sånt sort. Ser nok ikke så strøkent ut, for det står i garasjen til pappa.

Mener det skal stå der, ihvertfall.

Trenger du det fort? For jeg skal ikke til Sandefjord igjen nå før etter jul, men det går evt an å hente det der selv?

Edit: Monica, gå og legg deg.

Hva legger du i stort? :P Er det litt boltreplass for Ace der?

Skal faktisk til Sdfj i morgen :)

Sandefjord for langt unna?

En dør foran og en på langsiden, pakkes sammen og transporteres enkelt.

Lengde: 92,5 cm

Høyde: 65,5 cm

Bredde: 57,5 cm

500 kr

For lite :( Har kikket på 102 på førstemål og vil ikke ha noe mindre...

Jeg har et sånn sort et. Skal til Porsgrunn på søndag, kunne isåfall tatt det med. Si ifra om du vil jeg skal måle det.

edit; 60x90, H70.

For lite det også :(

Jeg har et stort sammenleggbart stålbur til salgs. Men er kanskje litt langt unna? Lillestrøm-omr.

I utgangspunktet ikke intr, men pendler jo opp og ned med jevne mellomrom da ;)

Link to comment
Share on other sites

Buret er 114x86. Så vet du det hvertfall :)

Hvilken pris ser du for deg? :)

Med forbehold om at buret til Monica faktisk går inn i bilen min, så kunne jeg sikkert tatt det med om det skulle være aktuelt :)

Åh, det var snilt. Men med tanke på at alt skal matche ene og andre veien (ikke jeg som skal ha det, mine foreldre) så er det kanskje greiest å kjøre innom selv :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

strips er også kjekt å bruke på utbryter kongers bur

Han spiser strips, så litt usikker på hvorvidt det er kjekt ;) (Ja, selv om tråden er klipt av)

Vel, det var stort og fint for Baghera? :P

Har ikke noen nøyaktige mål, da. :/

Hmm, er han tilfeldigvis hjemme i dag? Skal til Sdfj og klippe avkom

Link to comment
Share on other sites

Guest lijenta

Han spiser strips, så litt usikker på hvorvidt det er kjekt ;) (Ja, selv om tråden er klipt av)

Hmm, er han tilfeldigvis hjemme i dag? Skal til Sdfj og klippe avkom

ojsan, den har jeg ikke hørt før og heller ikke lurt å spise så klart

Link to comment
Share on other sites

Æsj! Sorry! Jeg var innom tråden her da jeg var på jobb, men da var det ingen nye svar, også glemte jeg det, og det har gått i ett, og jeg har ikke vært på nett igjen før nå.

Ingen fare, ikke sååå langt til den byen om det blir litt senere :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Personlig mener jeg det generelt ikke er innafor å velge valp etter farge, men har man preferanser grunnet noe praktisk (alternativt helserelatert) så tenker jeg det er en bedre grunn enn bare en kosmetisk preferanse. Men ser du på foreldrene/linjene så er det kanskje begrenset hvilke farger som kan komme også. 
  • Jeg har SUV med fem seter. La ned baksetene og har stort bur bak forsetene (svært godt stroppet fast) med utgang på sidene. Liker god å ha bur der med tanke på luftsirkulasjon, i tillegg har jeg da hele bagasjerommet fritt til ting og tang 😊  Kommer til å kjøpe stor varebil når hund nr 2 og 3 kommer i hus om noen år, men elsker å kjøre robust bil med god komfort som i tillegg ikke tar all verdens med plass, og ved å legge ned setene fremfor å kjøpe en SUV med to seter ble valgmulighetene mye større.
  • Nå har jeg hatt min Caddy i noen uker og jeg kan absolutt si at den ikke sluker drivstoff. Har kjørt endel småturer og ett par lengre, virker veldig bra enn så lenge😊
  • Uenig med mye av det Quest skriver over her. Valper SKAL sove mye og om de ikke får nokk søvn går det fort over i destruktiv atferd. Å bruke et inngjerdet område er helt topp for de hundene som trives med det og nødvendig for mange. Å behandle en hund som en baby kan være mye mer negativt enn man tror, og dette kommer fra ei som elsker hundene sine helt ekstremt!  Nå har det jo gått litt tid siden du skreiv innlegget og håper dere har god fremgang, men her er litt tips hvis du fortsatt trenger noen😊 Jeg fikk meg en valp på 8 uker i mai og startet med hjemme aleine treningen to dager etter hun kom hjem, når hun da var komfortabel i leiligheten, med meg og min andre hund. Når jeg måtte tilbake på jobb 4 uker seinere kunne hun være hjemme aleine en hel arbeidsdag uten noe uro eller uhell. Selvfølgelig er alle hunder ulike, men med rett trening og struktur får man det fint til mens de er små. Først må du finne et område valpen kan føle seg trygg i. Min har et stort gitterbur som er stripset fast i en barnegrind, slik at hun selv kan velge hvor hun vil sove og har litt ekstra plass. Her er hun for å både unngå uønsket atferd i leiligheten og for å skjerme den voksne, og vi blir nokk å bruke den en god stund fremover. Inni her har hun en seng, skål med vann og et par trygge tyggeleker. Så må du gjøre området trygt og koselig, jeg gjorde dette ved å gi alt av måltider og tygg inne i området, i tillegg til å flytte valpen inn i grinda når hun var trøtt. Når hun våknet tok jeg henne ut før hun rakk å syte om at hun ville ut på do. Du må starte i det små, ha valpen inne i området i korte perioder når den er trøtt og sakte øk tiden og hvor du er/ikke er. Jeg har et kamera som jeg følger med på henne igjennom. Parallelt bør du ikke la valpen følge etter deg overalt og min sover også i bur om natten. De første gangene jeg forlot huset (med den andre hunden) peip og hoppet hun i ca 10 minutter før hun la seg til å sove i 1 time, litt uro er helt normalt i starten. Her må du bare lese din hund og følge med om den faktisk blir stresset og helt fra seg, eller bare syter fordi den vil være med deg. De skal sove mye i løpet av en dag, så utnytt den tiden på å trene på 😊 
  • Jeg var i akkurat samme sitasjon som dere med ganske så lik bakgrunn og ønsker for et par år siden, bare at jeg var aleine om det. Så fikk høre akkurat det samme😂 Fikk meg valp siste året på masteren og det var det beste valget! Vi fikk begge gode rutiner, valpen måtte trene på å sove i grinda si mens jeg skreiv, så tok vi felles lufte- og treningspauser ved behov. Jeg fikk nylig valp nr. 2 og må si at det var mer avslappende å få valp som student enn når man er i fult arbeid og ikke kan ha valpen med på jobb. Det går helt fint det også med målretta trening, men det er hakket mer stressende og krever mer planlegging. Ikke la det at dere er studenter stoppe dere, høres ut som dere vet hva dere går til og har tenkt godt gjennom dette. Så jeg ville gått for det om den perfekte valpen dukket opp.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...