Gå til innhold
Hundesonen.no

Pearl's Legacy's Be On Or Be Gone (whippet)


ingvildoline
 Share

Recommended Posts

Nok en suksessnatt – sovnet rundt midnatt, våken én gang i natt for å se til mor før han la seg ned igjen uten problemer, så stod vi opp 07:40 :) Gått veldig pent i bånd på tur har han også gjort.

Også er vi påmeldt valpekurs som starter om noen uker :)

Hvor skal du gå valpekurs? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 372
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vi har begynt på kurs! Var der mandag og i dag, og skal holde på i noen uker fremover. Vi går kontakt- og hverdagslydighetskurs, hos HundeAkademiet i Bergen (der vi gikk valpekurs). Kurset er veldig

Pearl's Legacy's Be On Or Be Gone er en whippetgutt født 21.07.2013. Han er etter Emprezy Significant Pearl og Skyborne Crossing The Atlantic, og av oppdrettet til Alzenas her inne. Jeg har ikke peili

Vi har kost oss masse i snøen som er kommet til Bergen. Kjører til de "forlatte" stedene, slipper bikkja og som han koser seg Han er riktignok godt kledd i dekken vi har kjøpt hos Rappfoten, det må t

Posted Images

Hvor skal du gå valpekurs? :)

Siddis Hundeskole, uti Sandviken :) Det er enda litt usikkert når det er oppstart, det må være nok påmeldte. Litt dyrt synes jeg (uten at jeg helt har peiling på hva valpekurs pleier å koste), men jeg synes opplegget virker skikkelig bra. Du kan lese mer her om du vil :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siddis Hundeskole, uti Sandviken :) Det er enda litt usikkert når det er oppstart, det må være nok påmeldte. Litt dyrt synes jeg (uten at jeg helt har peiling på hva valpekurs pleier å koste), men jeg synes opplegget virker skikkelig bra. Du kan lese mer her om du vil :)

Du får en del med for prisen da. Som den boken og privattime med instruktør. Så det kan være prisen er ok sånn sett. Men jeg er vandt med at valpekurs koster 1200 kr ca, så jeg er enig at det er dyrt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så fine bilder :) Jeg syns han har så fine tegninger og farge :wub:

Jaa :wub: Han er så kul i fargene, for på ene siden har han bare litt brindle og på andre siden mye. Så jeg har "dobbeltsidig" hund :)

---

Meesha har nå flyttet til Bergen. Flyturen var ikke noe problem; jeg skal skrive et innlegg på bloggen min snart om hvordan det gikk. Han sov godt i natt, men siden vi la oss "tidlig" i går (ca. 23) våknet han kl. 05. Vi gikk ut på do og så sov vi halvannen time til, til "far" gikk på jobb. Samboeren min fikk møte Meesha for første gang i går og han er helt forelsket :)

I dag har vi gått morgentur i sele og langline, første gang med begge deler. Han svømmer litt i selen (puppia str. M), men han vokser seg nok raskt inn i den. Ikke minst virket han mye mer komfortabel med sele + langline enn halsbånd + kobbel. Så her får vi variere litt :) Han tar mye kontakt og er relativt grei å roe ned når han blir veldig gira, litt overtrøtt etc. Ga han kong med godbiter og tørrfôrbiter for første gang i dag, og den ble fort populær! Han fikk også søke etter godbiter og tørrfôrbiter i stua. Pipeball fikk han også i dag, den falt óg i smak :) (Men den er mest spennende når jeg har den, er ikke like gøy å måtte løpe etter den selv.)

Vi har ikke trent på sitt, ligg, bli etc. enda. Her må jeg bare prøve meg frem med metoder for å lære han det. Nå når han begynner å vise så tydelig interesse for godbiter og pipeball har jeg gode belønningsmetoder å benytte meg av. Fôrskålen settes frem 4-5 ganger for dag, og da må han vente til jeg sier "værsågod" før han får spise. Når vi har lært inn sitt tenker jeg at han må sitte ned og vente på værsågod før han får maten. Jeg går også ut av stua med jevne mellomrom, både når han er sliten/trøtt og når han leker, også er jeg borte i alt fra ett minutt til ti minutter. Har hørt han pipe tre-fire ganger, men så blir han stille. Jeg gjør ikke noe styr ut av det, jeg bare går ut, og når jeg kommer inn igjen overser jeg han til han er fokusert på noe annet enn meg før han får oppmerksomhet.

Jeg tipper valpis kommer til å gi meg grå hår innen året er omme, men han er jaggu meg go' også, da :wub:

Sover i flybagen på flyplassen før første av to flyturer

post-12379-0-25231600-1379671828_thumb.j

Første tur i sele og langline, ikke bare-bare å ta bilde av valp som skulle til mor fooort

post-12379-0-75590100-1379671835_thumb.j

På pleddene sine i stua, med utsikt

post-12379-0-20871800-1379671839_thumb.j

Og sånn her ligger han nå :heart:

post-12379-0-89331200-1379671801_thumb.j

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går fremover med båndtrening, burtilvenning, bitehemming og sitt-trening. Merker ikke så mye fremgang akkurat når vi trener på den aktuelle tingen, men neste gang vi gjør det er det tydelig at ting begynner å funke i hodet til Meesha. Han er blitt flink til å si ifra når han vil tisse (piper, går til døren), og det gjelder bare at jeg og sambo er flinke nok til å skjønne signalene. Når han blir overtrøtt kommer gjerne en biteraptus, men han er fremdeles relativt lett å roe. Og han sjarmerer alle han møter på sin vei :ahappy:

I dag har vi vært på vår lengste tur så langt, 2 km. på en time i enkelt terreng. Hilst på noen trivelige hunder og folk, og øvd på at man faktisk kan passere den morsomme damen som jogger forbi. Så dyktig liten venn :)

Også er han veldig søt når han sover, da...

post-12379-0-32931400-1379881029_thumb.j

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herlige lille Meesha, kommer aldri til å glemme det supersøte blikket vi fikk daglig fra ham. Han er noe for seg selv :)

Så glad for at vi fant ham et så fantastisk godt hjem som hos dere :)

Han smelter våre hjerter flere ganger for dag :wub: Sambo kikket på meg i går da han lå og strøk på Meesha og sa "jeg ante ikke at jeg skulle bli så myk for denne hunden her, verdens fineste lille valpen til pappa"... Men det må ingen fortelle han at jeg skrev her :D

Og tusen takk, det varmer så å høre! Så glad for at vi fikk kjøpe av dere. Tusen hjertelig takk for at dere valgte oss :flowers:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har i dag hatt en liten overload av frustrasjonen som kan bygge seg opp når man har liten valp i hus. Millioner av takk til Alzenas som er verdens mest forståelsesfulle oppdretter og som gjorde dagen min så mye bedre bare ved å ta en liten telefon. Det er slitsomt å ha valp, men det er jaggu meg herlig når man blir møtt av dette trynet uansett når man kikker på valpen sin :wub:

post-12379-0-85312600-1380122587_thumb.j

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøvd oss på oppstillingsbilder i dag. Ga min samboer noe dårlige instruksjoner i hvordan han skulle fotografere, og jeg så ikke på bildene før valpis hadde sovnet igjen, så de ble nå så som så... Bedre lykke neste gang!

Fin er han i alle fall! Meesha 10 uker:

post-12379-0-53186800-1380475445_thumb.j

post-12379-0-02142600-1380475495_thumb.j

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...