Gå til innhold
Hundesonen.no

Basset hound omplasseres


Recommended Posts

Legger denne ut for en venninne:

Bella er en basset houndtispe på tre år. Hun har stamtavle, men er aldri stilt ut. Født og oppvokst i en stor flokk, med både store og små hunder. Bella slet lenge med sterke, hormonelle svingninger samt innbilt svangerskap, hun ble derfor sterilisert ved passert toårsalder. Hun har i etterkant av sterilisering roet seg og helt klart fått det bedre. Hun har ikke hatt dårlige perioder som tidligere, men nå begynner det å vise seg igjen, at hun fortsatt ikke trives i en flokk. Bella fortjener ett hjem der hun er alenehund og får all oppmerksomheten. Trist som bare det, men sånn er det av og til – ikke alle hunder trives som flokkhunder.

Bella omplasseres med prøvetid. Hun er litt menneskesky, men nysgjerrig og kontaktsøkende i eget tempo. Når hun er trygg kommer hun mer enn gjerne og tigger etter kos. Hun er helt klart mer skogsgeit enn bydame, så ønsker at hun skal komme til et hjem hos mennesker som trives ute.

Hun er som rasetypisk, veldig glad hele tiden og med på alt som skjer. Nysgjerrig jente, og snute som fører henne ut på ukjente stier – kontra der hun først tenkte å gå!

Bella er en basset med futt og fart (litt ekstra energi). Veldig glad i små mennesker og er ellers en myk og forsiktig jente.

Hun må komme til et hjem uten andre hunder da hun er oppvokst i flokk og helt tydelig ikke fungerer i denne så godt som resten av flokken gjør. Hun kan være ei bølle uten like når det gjelder lek med andre hunder.

Alt av utstyr kan følge med.

PS: dette er ikke en hund som MÅ omplasseres, heller ikke et tilfelle der det hele er uholdbart hjemme. Men som matmor er det utrolig sårt å se at en så nydelig hund ikke trives og heller ikke faller til ro i flokken. Derav prøvetiden – for Bella skal hjem igjen til oss uansett årsak om det ikke fungerer i nytt hjem.

Send en mail til marhaug77@gmail.com eller ring 41 55 40 92, for både bilde og mer informasjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...