Khela Skrevet 2. April 2013 Rapporter Share Skrevet 2. April 2013 Regner med at noen her inne lager foret eller knasket til sin(e) firbente selv? Eller i har prøvd fra tid til annen? (Og forhåpentligvis og sannsynligvis passer på næringsinnholdet ) Hva er deres beste oppskrifter/blandinger? Har ikke prøvd meg på noe selv, det nærmeste jeg kommer er isbitene med div. snacks inni om sommeren, hundene elsker det! Moro, avkjølende og smakfult Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
KristinR Skrevet 2. April 2013 Rapporter Share Skrevet 2. April 2013 -2 små glass med most babymat med kjøtt eller lever -8 ss melkepulver (Viking tørrmelk) -12 ss hvetekim -4 ss hvetemel -litt vann Kna godt sammen. Rull til en pølse som kuttes i små biter. Trill bitene til kuler og legg på matpapir. Trykk kulene flat med en gaffel. Stek 10-15 min ved 180 grader, eller til de er lysebrune. Avkjøl. Jeg bruker mer hv.mel enn oppskriften sier. Har laget dette mange ganger. Og er man flink til å oppbevare de luftig så holder de seg tørr og sprø. 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
AndreaR Skrevet 2. April 2013 Rapporter Share Skrevet 2. April 2013 Litt lyst til å prøve noe selv, så trenger oppskrifter her og Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
AussieAllTheWay Skrevet 3. April 2013 Rapporter Share Skrevet 3. April 2013 Godbiter 1 pk. kyllingkjøttdeig, 1 porsjonspk. ris (kokes etter anvisning på pakken), rikelig med hvitløkspulver(kan sløyfes), 1 egg. Bland alt sammen og smør utover på bakepapir. Stekes i varmluft på ca. 125 grader i 3-4 timer (alt etter hvor tørr du vil ha godbitene). Tas ut, skjæres opp i passende biter. Inn i ovnen på ettertørking da de kan bli litt våte under. Supert å putte i fryseren og ta opp etter behov Ps- jeg måtte ned på ca 90 grader på min ovn, da første forsøk ble knekkebrød 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mew Skrevet 11. April 2013 Rapporter Share Skrevet 11. April 2013 Så denne på nettet, jeg tenkte jeg skulle prøve... Kok ris (2 dl) i over 40 minutter (ris til hunder må være utkokte). Sett ovnen på 70 grader. to kyllingefilet skæres i biter og kokes i to-tre minutter (evt med en bouillonterning). Blendes sammen med det kokte ris. Smør massen ut på en bakeplate og tørk det i ovnen i 2-3 timer (helst gjennomtørket). Når det stivner, kan man "skjære" ut passe biter. Oppbevares i mindre porsjoner i frys... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
bernertryne Skrevet 11. April 2013 Rapporter Share Skrevet 11. April 2013 vomcakez: vogh + maizena, rulles i små kuler, stekes til tørre bananamania: banan skåret i skiver og luftørket (ovnstørket på lav varme funker sikkert også) bacon banana bonanza: mos banan + maizena + små biter bacon, rull små kuler, stekes til tørre chikin bacon: kok kjøtt, skjær med fibrene i passelige biter (de krymper), stek til tørre. ostestjerner: 50/50 ost/mel + kjøttkraft + litt olje, små biter, stekes til gyldne (herfra) ellers kjenner jeg meg ganske pro når jeg lager disse. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.