Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå april!


Anette
 Share

Recommended Posts

  • Svar 6.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nå har jeg vært ufin og skummet alt om er skrevet siden sist, men jeg vil så gjerne få dele noen gode nyheter med dere: Jeg sto på eksamen i dag! Og siden jeg har outet meg i en annen tråd, kan j

Jeg hentet kjole i posten i dag jeg

Noomi har HD-A.

Posted Images

Josh Homme :wub:

omg, someone KNOWS JOSH HOMME! Du er kveldens helt! :D

Josh Homme er mitt største idol. Han er aesome. Handsdown. Ginger elvis.

På russekortet mitt for ørten hundre år siden hadde jeg "bosted: rancho de la luna" + linjer fra qotsasang :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi krysser fingrene for konsert i år da! :D Har reist litt rundt og stalka de på konsert oppigjennom årene, nå begynner det å bli grådig lenge siden sist :( Savner Eagles of Death Metal også! De var jo i Tromsø tilogmed, det var rått :D

EDIT: Og sånn apropo, første gangen jeg registrerte meg her kalte jeg meg Wretch. You recognize? :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En natt igjen. :ahappy: Så har jeg en UKE fri. :D Håper alle har kost seg med sine to dager fri i helga. :P

Mye rare folk ute i natt. Og konklusjonen min er at enten gjør alkohol folk ekstremt mye dummere enn normalt, eller så er det mye dumme mennesker ute i helgene, slik at det ikke skal så mye til før de mister resten av vettet sitt.... Og helt normalt å stå og sove i et portrom og pisse på seg selv når man har passert 30 liksom. :rolleyes:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

...måtte stå og skrape is på ruta kl 6 i dag, det var lite kult, nå er jeg på jobb, sitter med varmeovnen på og skal egentlig ikke gjøre noenting på jobben i dag :P Etterpå derimot.. Rakk heldigvis å bade Only i går, hun gikk fra grå hvete til gyllen hvete :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det slår meg at om man hadde byttet ut "båtlivet" med "campinglivet", så hadde en litt sofistikert måte å tilbringe helga på brått blitt forvandlet til noe man anså som litt harry - selv om man strengt tatt gjør akkurat det samme :lol:.

:lol: Det er mye rart på sjøen også. Er liksom to karaktristikker, enten båtfolk eller folk i båt :lol:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

... er jeg i live igjen ;) Gårsdagen begynte før klokka 05.00 og sluttet ikke før etter midnatt. Når det i tillegg er noen timers bilkjøring, shopping og hundeutstilling inkludert blir man sliten i hode og kropp ;)

Gamlefar fikk seg en fin rosett i går, jeg fikk ei flaske vin ;)

Nå skal jeg rydde litt og finne frem treningsklær :)

540142_362893550497549_1414876966_n.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, likte du dem, eller? :P:lol:

Ja, de var supersøte :D

Daten i går var superkoselig! Vi var ute på restaurant å spise veldig god mat, før vi bare gikk litt rundt og pratet :ahappy:

Dagen i dag skal brukes på å slappe av, gå en tur med noen venninner og spise vårruller :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Uff, kjipt med UVI. Men bra du fikk sove 6 timer sammenhengende, det er jo ganske lenge.  Jeg tror det allerede er blitt en vane for han å våkne i 4-tiden. Han våknet igjen i natt. Lå litt å tygget på sengen og styrte, så sovnet han etterhvert. Og igjen når alarmen går klokken 7, så vil han bare sove videre, så det er virkelig ikke noe stort behov for å tømme seg. Så nå er det bare å få bort den vanen tenker jeg, så får jeg sove natten igjennom 😊
    • Så bra Her har ho begynt å tisse inne, så da var UVI et faktum.. Men men, det skjer ofte med valper.  I natt sov ho i 6 timer sammenhengende, deilig. 
    • Sjekker om det lukter tiss hvor? Nei. Får det veldig godt med meg om han tisser inne, så trenger ikke å leite eller lukte. Det er en stor dam der hvis han har tisset 😂 Har gått over til å gi han tørt for til siste måltid, også har jeg faktisk vært litt "streng" og ikke luftet han på natten med mindre han virkelig gir tegn på at han må. Han har våknet 2 ganger denne uken, og ikke gitt tegn på at han virkelig må ut, bare sånn "kan vi stå opp nå, jeg er ferdig uthvilt" aktig greie. I dag virket det som han ville sove videre når klokken ringte 7, selv om han forsøkte å vekke meg i 4-tiden, så jeg tror absolutt han klarer å holde seg. 
    • PS: er det andre enn meg som går rundt å sjekker om det lukter tiss hele tiden???
    • Min har holdt seg stabil frem til nå.  Jeg har begynt å sove oppe, den sover nede i bingen. Tydligvis så sover jeg tungt, for idag etter 7 timer var hele buret og valpen fullt av tiss. Dette har ikke skjedd før... så hektisk morgen..  Lurer litt på hva jeg skal gjøre nå. Prøve igjen og se om det var et uhell, eller bare sove 6 timer så ut...
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...