Gå til innhold
Hundesonen.no

Whippetene Penny og Savannah + Dvergpinscheren Nano


Elisabeth00
 Share

Recommended Posts

Aner ikke, jeg er ikke på facebook. Men ser det ikke som usannsynlig at min kjære søster har noen bilder av de små trollene nei :lol: Veldig spennende blir det! Det er alltid gøy med de første valpeshowene :D De skal få lov til å oppføre seg som valper da ;)
Jeg har noen bilder av Birk der trur jeg... og Pippi da du møtte oss på Torpomoen. Ellers er det det bildet som Sandra tok på tur. Men er selvfølgelig ingen av Fant med noen av dem... Mulig mamma la ut et av Fant hvor Lexi var i bakgrunnen.... *-)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 164
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kanskje på tide å presentere godjenten vår. Hun er vår første whippet, og lyder navnet Penny. Hun er en usedvanlig enkel og grei valp, om vi har vært ekstra heldige eller om whippeter bare er utr

På tur i finværet i dag: Penny 13 uker gammel: Hun står best på det første bilde syns jeg, men man ser hodet og fargee hennes bedre på det siste bilde.

Da har penny og nano fått seg en liten søster. (Trådtittelen burde strengt tatt oppdateres ) Suna Regens Opal Easter Ulimo - eller Savannah, som hun heter til vanlig. Hun er en nydelig valp, ured

Utstillingen i dag gikk supert, fikk noen gode tips av oppdretter, og det løste kenguruproblemet vi har hatt :lol: :lol:

Penny var eneste tispe, ble BIM, slått av sin kullbror. Sto bra på bordet, løp fint, og var lett å stille opp.

Kritikken:

"Feminin type, good head and exp. In attention ears is a little up. Good front, neck, chest, topline and angulation. Clean in movement. Good temp."

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Penny ble BIR og BIG3 i dag. :ahappy: :ahappy: Superfornøyd :D Broren, Fant, ble BIM, og de fikk igjen ganske like kritikker. :D

Her er pennys kritikk fra søndagen:

"Proportional, very feminine. Excellent head. Scissor bite. Well set and small ears. Good topline. Correct front. Excellent hind legs angulation. Well set and well carried tail. Good movement. Good presentation."

Bilde av frøkna med helgens premier.

Ingen tvil om at hun er sliten ja, hun ble bare liggende mens jeg hang opp rosetter, og plasserte ut glassene... :shocked::lol:

PennyLetohallen5mnd_zpse12b3cfb-1_zps1a6

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Tusen takk dere, kjempekoselig :D

Må bare vise et nytt bilde av min fine prinsesse :wub: ...

2f1aff5ab33d11e287d022000a1fc4f9_7.jpg

...Eeeeh.... :| :| :|

Neida, hun kan være skjønn også altså :P

a1061f1ab5b711e29b7022000a1fbd93_7.jpg

1eac9742b30011e2bbaa22000a1fb198_7.jpg

Koser seg med "søsteren" på gresset i varmen :D

fcde7406b6b411e2b88822000a9f1947_7.jpg

Rare jenta mi :blink: Skjønner ikke hvordan hun i det ene øyeblikket kan være så nydelig,

og i neste øyeblikk se totalt dust ut :P

6aa6ac56b33611e2963b22000a1f9c8c_7.jpg

Og et av fine storesøster, Nano:

92a22574b33511e288f622000a1fbc72_7.jpg

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk :) De koste seg så mye sammen alle tre faktisk. Dvergpinscheren som egentlig helst liker å sove for seg selv syns det var helt greit å sove ved siden av Hector :)

I dag var vi på ekeberg med hundene. Jeg og samboer skulle prøve å ta noen skikkelige bilder av hundene, men da vi kom hjem så vi at vi hadde glemt å stille på ISO'en. Så utrolig irriterende, sto på 1600, så bildene er skikkelig kornete :( Menmen.

De koste seg der i dag i alle fall, det er det viktigste :P

IMG_1160_zpsf9f418d3.jpg

IMG_1150_zps92e2786b.jpg

IMG_1116_zps5f97aa96.jpg

IMG_1096_zpsc8486471.jpg

IMG_1193_zpsf4f86aa9.jpg

IMG_1165_zps9171fdde.jpg

IMG_1200_zps7a65b88c.jpg

Bare røde hunder på ekeberg, med unntak av våre to :P

IMG_1113_zps60f597ec.jpg

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I helgen har vi vært på pinseutstillingen på gran. Kjempe koselig, og varmt og deilig vær. :D

Penny stilte i 4-6 mnd klasse, og vant klassen sin første dagen, og ble slått av sin søster andre dagen.

Brødrene til Penny vant klassen sin hver sin dag.

Kritikkene:
"Elegant bitch puppy with correct propotions. Feminine head and expression. A bit low set ears. Excellent neck, could have a bit more angulation in both ends. Excellent body for her age, correct topline. When moving still a bit weak hocks. Excellent side movement."

"Nice head, correct bite and ears. Fair shoulder. Would prefer better at upper arm. Topline ok. Nice underline with good quarters. Needs to settle in front movement"

Hun var kjempe flink i ringen første dagen, andre dagen gikk hun nok litt lei. Men håndteringen er ingen problem, så det er veldig greit. :)


IMG_1424_zps318fd48a.jpg

IMG_1331_zps68baa71d.jpg


Og så har Penny fått nytt halsbånd :DIMG_1482_zps7820be50.jpg


Og nytt utstillingsbånd, hvitt med blå perler :ahappy:
IMG_1500_zpsd4a0215f.jpg

IMG_1505_zps92f67ac5.jpg


Lille maskotten min :wub:

IMG_1519_zps73c179f7.jpg

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk :) Det var veldig moro, absolutt noe vi kommer til å fortsette med.

Var morsomt å se henne. Da jeg stilte henne opp så var hun helt i sin egen verden, så ikke på fillen i det hele tatt. Men så når den begynte å bevege seg merket jeg at hele kroppen hennes spente seg og hun fikserte på fillen, og spurtet hun avgårde med en gang vi slapp :)

Dumt at filmen ble avsluttet såpass tidlig, men endte med at hun lekte litt med den, og til slutt plukket den opp :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...