Gå til innhold
Hundesonen.no

Furry Paws - hundeoppdrett- og treningsspill


Tabris
 Share

Recommended Posts

Hvor gammelt er dette spillet,noen som vet? For de fleste av oss har vel holdt på et halvt år ca(?) og har fått kull og hunder opp på ca de høyeste nivåene... Vil det si at spillet er forholdsvis nytt,eller at det er så og si umulig å feks få kull oppimot 400 og hunder over level 60?

Denne versjonen er ny, den starta i sept-12. Betafasen var to år, og da kom de seg vel opp i level 85 på hundene. Første versjonen før der igjen ble vel laget for 7-8 år siden.

Husk, vi hadde aldri fått den kval vi har om ikke hver spiller hadde fått tatt med 12 hunder fra beta. Da hadde alle startet på butikknivå i sept, og de første 24HH (med LAV comp ex) hadde sett livets lys i disse tider.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 4.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ja, eller du kan evnt. få mamman din hekta på spillet...Herrefred, moren min tar helt av, ringer meg stadig vekk, her om dagen kom hun for sent på jobb. Fått et kull, jo!

Skal jeg lage en sonenguild der?

Vi er sjette største guilden der nå.

Posted Images

Det er fordi for få parrer kun på 100 dag med både hann og tispe. Disses avkom må også parres på dag 100 osv osv før det vil stige. Om du ser på ex baren, så er det sinnsykt store hopp mellom levlene fra 55 og opp og det er 61 som er maks level akkurat nå. Om man bruker 5 virkelig gode boostere på både hann og tispe, har sinnsykt flax osv kan man oppnå lelel 63. Der stopper det foreløbig. Mulig det kommer endringer for å fikse dette, men neppe med det første.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har skjedd før jeg har måtte gjøre dobbelt, iallefall på børsting. Men jeg har tenkt at det var endel av spillet, at de hadde vært og sølt seg til om natten eller noe :P





02:19am

New! Congratulations! WCFT Gan's Androzani Minor *Best of Breed* won Best of Breed! You are officially the best Gordon Setter trainer on Furry Paws! You have received $250 in prize money for this accomplishment.

link.png



02:19am

New! Congratulations! WCSh Gan's The Girl Who Waited [24HH 3cha] won Best of Breed! You are officially the best Dalmatian trainer on Furry Paws! You have received $250 in prize money for this accomplishment.

link.png



02:19am

New! Congratulations! UCR Gan's Timewyrm [20HH 4str] *Best of Breed* *Best of Sport* won Best of Breed! You are officially the best Saluki trainer on Furry Paws! You have received $250 in prize money for this accomplishment.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flere som må gjøre dobbelt opp med jobb på noen hunder i dag?

Jeg vet alle var gått igjennom i går, men noen må jeg leke og børste ekstra :icon_confused:

Jeg glemte at jeg var i furry paws, trodde jeg var i akkurat nå og jeg skjønte viiirkelig ingenting :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Best of breed saluki, gordon setter og dalmatiner, best of sport racing

Alle salukiene på topp 5 er mine, og har vært best of breed, bytter om så alle får tittel :P

Ohhh neeesten så det jeg antar FP sin første 24HH gordon så dagens lys i dag... Tispe med 23HH 0hh lala 4stm... :D 9 generasjoner tok det, fra en butikk-kjøpt 7HH hannhund uten riktige stats og diverse ræva butikk-kjøpte tisper med masse hh og feil stats

Har begynt å levle noen GS som har over 20HH, så avles de på med en gang de er klare med første kullet, også skal jeg levle en god del før siste kull. Gidder ikke levle dem til dag 100, får heller ta den multiplieren i litt sakte trappetrinn.

fikk også et salukikull som har kvalitet 307, på dag 5. Tror det er personlig rekord.

edit: nei, har et salukikull som har kvalitet 309, på dag 4!

Såh... det var dagens lille FP suksess :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vurderer å kutte ned på hundebestanden min :aww: (jepp, FP er veldig seriøst!)

Jeg tenkte jeg skulle kutte ut greyhound og staff, så hvis noen driver med det her, kan de få mange på billigsalg, special price for sonen. Alle er excellent-hunder, de aller fleste er 24HH. Jeg tenkte jeg skulle ta 5000 for de til sonenfolk. Hvis ingen er interessert, så dumper jeg de på markedet til 10000 pr stk. Eller noe..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har og kuttet ned :P Dvs. jeg har låst alle dogoene og pitbullene, var uansett saluki og dalmatiner jeg satset på fra starten av... ruler uansett ikke topplisten på apbt enda, så låste før jeg begynte å gjøre det, for da hadde jeg ikke klart å la topp-plasseringene glippe :P BOB dalmatiner, saluki og gordon setter :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg ville gått ut med han, for det er jo ubehagelig å holde seg. jeg holder på med det så lenge de trenger. Den lengste varte tilogmed 5 måned. Det er forskjell på hunder og valper.
    • Det blir nok kompostgrinder og langline. håper bare det går bra med flytting midt i alene hjemme treningen.
    • Jeg tenker og gjør det samme som de ovenfor. Viktigere med gode hundemøter med gode sikre, kjente hunder.  
    • Har ei tispe på 5 som begynte å renne fra det rene øyet for litt siden. Vi dro til vet, men siden det ikke var rødt, eller irritert og ikke gul veske, så fikk jeg beskjed om å dryppe med saltvann en periode og komme tilbake om det ble verre. Det plager henne heller ikke.  Det er bedre om jeg drypper typ to ganger om dagen, men forsvinner ikke. Virker som om det blir verre på tur i vind feks.   Kan det være tett tårekanal? Hva gjøres med det?    Jeg spør her før jeg drar til veterinæren. Hun som så på det sist nevnte ikke det som et alternativ selv om jeg sa det virka som om det ble verre i «vær».  
    • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...