Gå til innhold
Hundesonen.no

Nå gidder jeg ikke å lage middag tråden


ida
 Share

Recommended Posts

  • Svar 71
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dagens: Halvtin en hvitløksbaguett. Skjær opp en røkt kjøttpølse i skiver. Stikk skivene ned i sprekkene på baguetten. Stek i ovnen. Vips så har du gidder ikke lage middag middag

Nudler - tilsett vann og krydder, vent, spis. Ferdigpizza - sett i ovnen, vent, spis Fjordland - sett i mikro, vent, spis

Se strengt på gubben: "det er din tur i dag" :bug: (<-morskt ansikt). Sette seg ned -> vente -> ferdig

Takeaway sushi! :heart:

Rema 1000 har noen nye sånne kinamatbokser, i frysedisken, som koster 25 kr stykke, og som man varmer i mikroen i syv minutter. Funker fint for late studenter. :P

Takk for tips! Nå har jeg hamstret til overtidsmat på kontoret ;)

Hvor går grensen mellom middag og "ikke"middag kjenner jeg at jeg lurer på. Tidsforbruk? Koking? Steking? Multiple ingredienser? Sunnhetsgrad? Tid på døgnet? strong>ression.gif

Utelukkende tid på døgnet og størrelsen på måltidet for min del (evt. 3. måltid uavhengig av tidspunkt og innhold). Middag for meg inkluderer alt fra søndagssteika til 3 brødskiver med makrell i tomat, så lenge det er inntatt etter lunsj.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 for 2 fjordland risengrynsgrøt på rimi. Trenger ikke lage middag på tre dager! :D

Jeg har fått helt dilla (kan man fortsatt si det?) på sånn fake-kjøttdeig! Som egentlig er soya og sånn. Etter 10 år med taco skjønner jeg endelig hvorfor folk liker å ha noe annet enn salat og sånn i tacoen sin! Det er jo dritgodt! Så jeg har faktisk spist taco en hel uke hver dag, lunch og middag. Hakker bare opp masse agurk, løk, tomat osv, blander i en skål, så har jeg for et par dager. Dritenkelt. Ååå nå fikk jeg lyst på taco igjen :( men jeg har sendt meg selv på rehab, så da får det bli grøt denne uken. 3 x risengrynsgrøt, 1x hirsegrøt og 1xhavregrøt. DEN STORE GRØTUKEN! (NAM). (På lørdag og søndag skal jeg bare spise godteri.)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 for 2 fjordland risengrynsgrøt på rimi. Trenger ikke lage middag på tre dager! :D

Jeg har fått helt dilla (kan man fortsatt si det?) på sånn fake-kjøttdeig! Som egentlig er soya og sånn. Etter 10 år med taco skjønner jeg endelig hvorfor folk liker å ha noe annet enn salat og sånn i tacoen sin! Det er jo dritgodt! Så jeg har faktisk spist taco en hel uke hver dag, lunch og middag. Hakker bare opp masse agurk, løk, tomat osv, blander i en skål, så har jeg for et par dager. Dritenkelt. Ååå nå fikk jeg lyst på taco igjen :( men jeg har sendt meg selv på rehab, så da får det bli grøt denne uken. 3 x risengrynsgrøt, 1x hirsegrøt og 1xhavregrøt. DEN STORE GRØTUKEN! (NAM). (På lørdag og søndag skal jeg bare spise godteri.)

Innsidertips: den soya"kjøtt"deigen er mye mer saftig og smakfull enn vanlig kjøttdeig, folk veit ikke hva de går glipp av. :aww::P ooog nå fikk jeg også skikkelig lyst på taco!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Innsidertips: den soya"kjøtt"deigen er mye mer saftig og smakfull enn vanlig kjøttdeig, folk veit ikke hva de går glipp av. :aww::P ooog nå fikk jeg også skikkelig lyst på taco!

Wee! Er det sant! Kult! :D Ble overrasket over hvor god den var! Kom tilfeldigvis over den på rema, den lå i kjøtt-disken, så hadde det ikke vært for Casper (så etter snacks til ham) hadde jeg aldri funnet det... det sto liksom et skilt med KJØTT over... litt rart, veggiser ser vanligvis ikke der... tror jeg må ha taco i morgen, klarer ikke holde meg lenger
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 for 2 fjordland risengrynsgrøt på rimi. Trenger ikke lage middag på tre dager! :D

Jeg har fått helt dilla (kan man fortsatt si det?) på sånn fake-kjøttdeig! Som egentlig er soya og sånn. Etter 10 år med taco skjønner jeg endelig hvorfor folk liker å ha noe annet enn salat og sånn i tacoen sin! Det er jo dritgodt! Så jeg har faktisk spist taco en hel uke hver dag, lunch og middag. Hakker bare opp masse agurk, løk, tomat osv, blander i en skål, så har jeg for et par dager. Dritenkelt. Ååå nå fikk jeg lyst på taco igjen :( men jeg har sendt meg selv på rehab, så da får det bli grøt denne uken. 3 x risengrynsgrøt, 1x hirsegrøt og 1xhavregrøt. DEN STORE GRØTUKEN! (NAM). (På lørdag og søndag skal jeg bare spise godteri.)

Noen butikker fører et slikt soy-proteinpulver greier i taco sortimentet sitt. Blander med en boks med hakkede tomater. Utrolig godt faktisk. Og veldig enkelt. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen butikker fører et slikt soy-proteinpulver greier i taco sortimentet sitt. Blander med en boks med hakkede tomater. Utrolig godt faktisk. Og veldig enkelt. :P

Det har jeg ikke sett, men det hørtes jo dritlurt ut. Når du sier det så har du (eller noen andre her inne) kanskje tipset om det før, også har jeg glemt det... for det hørtes litt kjent ut! Vet du hvilke butikker som pleier å ha det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har jeg ikke sett, men det hørtes jo dritlurt ut. Når du sier det så har du (eller noen andre her inne) kanskje tipset om det før, også har jeg glemt det... for det hørtes litt kjent ut! Vet du hvilke butikker som pleier å ha det?

Spiser det alltid hos Anette og T, for da har vi taco. Så kan hende hun har nevnt det.

Meny bruker å ha det i hvert fall. Har funnet det på Ica en gang, men ikke alle butikker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt usikker på om denne endte opp med å høre hjemme her eller i middagstråden, men... Kokte ris og linser, oppi med frossen brokkoli, gulrot og spinat, en buljongterning, hvitløk, grillkrydder og chili. Hadde oppi litt for mye vann og gadd ikke vente på at det skulle koke ut, så voilà: suppe!

Hadde egentlig bare tenkt å koke litt vomfyll, men det ble faktisk ganske godt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har jeg ikke sett, men det hørtes jo dritlurt ut. Når du sier det så har du (eller noen andre her inne) kanskje tipset om det før, også har jeg glemt det... for det hørtes litt kjent ut! Vet du hvilke butikker som pleier å ha det?

Spiser det alltid hos Anette og T, for da har vi taco. Så kan hende hun har nevnt det.

Meny bruker å ha det i hvert fall. Har funnet det på Ica en gang, men ikke alle butikker.

Vi har kjøpt det på meny,var slettes ikke dyrt, også tok vi hakkede tomater oppi og kokte. Tilogmed jeg likte det :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg egentlig ikke orker og lage mat er jeg fæl på og spise spaghetti/pasta med enten ketchup eller bolognese saus, uten kjøtt oppi. Kjedelig og usunt, men jeg blir mett, putte karbonader i mikron og tilsette hamburgerbrød ost og løk funker også greit. Godteri er også en løsning og vårruller til 6 kr stk fra sjappa som ligger 500 m borti veien :) Jeg har heldigvis blitt litt flinkere til og lage meg skikkelig mat da. Løsningen er og lage mat for 2 dager i slengen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...