Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Djeezes, yes, do something about it!

Det dukker opp helt randomly her, uavhengig av bruker og tråd, og det varierer om det blir ordinære bokstaver eller tegnhelvete i en og samme tråd også.

Link to post
Share on other sites

Hos meg skjer det når jeg bruker paden, må alltid trykke rediger for å fikse..

Edit:som nå!

Og hos meg hjelper det ikke og redigere. om det først er blitt slashing såå må jeg gå og fjerne alle de rare tegna samt bytte ute alle æøå med andre bokstaver for at det skal bli normalt .
Link to post
Share on other sites

Hei,

Jeg har ikke klart og reprodusere denne feilen med min iPad. Kjører dere nyeste IOS?

Alt er oppdatert her ogsaa!

Funker ikke &aring; trykke edit &aring; skrive p&aring; nytt her ogs&aring; <- forstaa!

Link to post
Share on other sites

Hei,

Jeg har ikke klart og reprodusere denne feilen med min iPad. Kjører dere nyeste IOS?

Nope. iOS5. Samme på ipoden, men der blir det ikke Slash Dot Dash Dot, Slash Dot Dash Dot, Slash Dot Dash Dot, Slash Dot Com.

Link to post
Share on other sites

Jeg sitter på laptop med gammel windows-pakke.

Jeg har enda ikke opplevd at jeg selv skriver med rare tegn (i den grad jeg går tilbake og leser egne innlegg...), men jeg kan se det i noen innlegg, deretter er det normalt i noen innlegg, også kommer alle rare tegnene i noen innlegg igjen.

Link to post
Share on other sites

Begynner &aring; bli lei av denne feilen n&aring;, og at den liksom ikke blir rettet oppi...var greit i starten &aring; g&aring; inn &aring; redigere hver gang, men n&aring; over s&aring; lang tid begynner det egentlig &aring; bli "slitsomt" og irriterendes egentlig.... S&aelig;rlig n&aring;r det er s&aring; mange som har den feilen fortsatt. :/

Har nyeste ios.

Link to post
Share on other sites

Hos meg skjer det ikke på pc men på htc mobil. Jeg må redigere alle innlegg for at de bokstavene skal fungere. Men da blir de ødelagt igjen hvis noen siterer meg...

Hvis ueg bruker tapatalk funker det fint, men hvis jeg skriver feil, kan jeg ikke redigere det, for da blir disse bokstavene helt fjerne igjen..

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Jeg tror egentlig ikke et forbytte hjelper jeg. En retriever er i utgangspunktet veldig glad i mat, noe annet tilhører unntakene og pubertetstider 😛 Jeg tror ikke den blir mer glad i det dere serverer på kurs og trening, og den får noe "kjipere" i forkant.  Det er jo en veldig sosialt orientert rase, så det er ofte dette som er det vanskelige med retrievere. Gode råd er kommet om å øke avstanden. Ellers kan dere øke sakte men sikkert vanskelighetsgraden  på kontakttreninga hjemme. Bruk de andre hjemme som forstyrrelser når hun er blitt god på kontakt hjemme. Kanskje har dere på valpekurset gjennomgått noen "valgøvelser", eller hva man kaller det? Isåfall, gjør det hjemme og gjør det enklere. Finn ut hva som er "triggere" hjemme, og gjør de mindre vanskelig når dere begynner å trene på det. Valgøvelser - du har hunden i litt kort bånd, har trent noen runder med kontakt og valpen er "på". Noen andre i familien snakker til deg eller valpen. Du belønner og jobber med valpen når den kikker på deg. Er det for vanskelig kan det i starten holde med at noen går ut av et rom, går forbi uten å kikke på valpen osv. Du belønner når den snur seg mot deg, når den "velger" deg. I starten kan du belønne i det du føler at den tenker å snu seg, har halvvegs snudd seg, er på veg til å snu seg. Så kan dere gjøre det mer vanskelig hjemme. Noen lokker på valpen. Noen lokker med mat på valpen. Når dette går fint, så kan dere "bruke" gjester når de er på besøk. La de lokke på valpen mens den sitter ved siden av deg i bånd.  Når ting funker inne, kjører dere samme greia ute i hagen. Ut på tur. I skogen.  Lykke til.
  • Hvis dette er strevsomt og ubehagelig for den voksen, at den plages av det og prøver komme seg litt unna, så må dere hjelpe den voksne hunden med å sette grenser. Dvs at dere må sette grensene for valpen. Ikke la den bite og henge på den voksne. Bare fjern den, igjen og igjen og igjen. La den voksne få ha et sted å være i fred fra valpen. OGså er det jo faktisk dere som skal ha styringa i huset. Ensidig lek (eller terrorisering) kan om 2 måneder blir full lek mellom dem. Det er heller ikke noe gøy innomhus, og potensielt skadelig for valpen alt etter hvordan det foregår. Da er det også naturlig å gå inn og sette grenser. Dere bestemmer, hvordan vil dere ha det hjemme, inne, på tur osv.  Jeg forventer faktisk selv -hvis jeg er på tur med noen som har litt brå eller overkjørende hunder- at eierne går inn og regulerer sin hund hvis den er brå og ufin med min myke hund. På samme måte går jeg inn og aktivt regulerer hvordan min unghund leker med andre hunder, fordi det er enkelte ting som rett og slett er uhøflig, og det er ikke alle som evner å si fra om det.  Jeg vet at det er flere tråder om det her inne, men jeg fant ingen med utfyllende svar akkurat nå. Kanskje kommer det inn noen andre som kan linke til de. Vet at dette dukker opp som tema i ny og ned, og har vært grundigere diskutert før
  • Har dere forsøkt å gå ut igjen, ganske kjapt etter dere kom inn? Før hun tisser inne naturligvis  
  • Nei, det er vel bare å finne et avsidesliggende sted som ikke er så spennende, så går det vel sin gang. Så små valper trenger ikke å gå tur. Hvis det ikke er snø, bruker en liten gressflekk under beina å gjøre susen!
  • valpen henger å biter. Den eldre hunden er for snill. sitter ikke valpen på plass. Hva kan vi gjøre. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...