Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

*trommevirvel* .... EDDIK! :sorcerer:

Vil ikke edikk være sterkt for huden? Og eventuelt svi i småsår? :angel: Og så trenger jeg oppskrift, hvor ofte og hvilke blanding og hvor lenge? :D

Jeg fikk fortalt at sopp på poter kan klø hos hunden, og nå virker det jo som om han klør litt på potene. Hvertfall 1-2 av de... :/ :)

Link to post
Share on other sites

Vil ikke edikk være sterkt for huden? Og eventuelt svi i småsår? :angel: Og så trenger jeg oppskrift, hvor ofte og hvilke blanding og hvor lenge? :D

Jeg fikk fortalt at sopp på poter kan klø hos hunden, og nå virker det jo som om han klør litt på potene. Hvertfall 1-2 av de... :/ :)

Uhm.. Spør Tulip om du vil ha ordentlige svar :lol: Jeg bare vanner ut litt, også sprayer jeg på en gang eller to om dagen, også blir alt bra! Jeg er ikke så nøye på detaljene :thumbs:

Link to post
Share on other sites

Optima pH funker også, men det er myyye dyrere da

Pris er ikke sååå nøye :) Om Optima PH hudspray funker så kjøper jeg det, sikkert bedre for huden og hunden enn edikk. hehe

Men spraye på en gang om dagen?

Link to post
Share on other sites

Hipposan funker mot mugg ihvertfall (og det er jo sopp så :P ), det er ikke sterkt heller, gjør huden myk og fin og hjelper også mot småsår. Samme gjelder kamillekrem :) Prisen ligger på 120-150kr (Hipposan = 500gr, Kamillekrem = 300ml).

Link to post
Share on other sites

hvor kjøper jeg det? apoteket? :-)

Hipposan får du på Felleskjøpet og i forskjellige hestesportsbutikker, Kamillekrem får du kjøpt i forskjellige naturkostbutikker, og på apoteket (sikkert andre steder også), jeg har brukt blant annet denne når jeg har brukt det på hest :)

Link to post
Share on other sites

Jeg fant nå et lite kutt oppå den ene poten, det kan være grunnen til den intense slikkingen. Sopp er det mest av på bakpotene :) uten at det er overdrevent mye, men skal forsøke å få det bort!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Egenerfaring eller bevis. Nei, men det er forskjell på å stole på hva andre har sagt, og det å gjenta det videre på et offentlig forum. En oppdretter er først og fremst en privatperson som driver med hobbyvirksomhet. Navnet er oppført sammen med kennelen, så du anklager en navngitt person for dyremishandling og den andre for svindel. Da skal man være sikker i sin sak ut i fra egenerfaringer eller bevis, spesielt siden oppdretter ikke er her for å forsvare seg. Nå går jeg ut i fra at det du sier er beviselig dersom det er mulig å gjenkjenne hundene på bildet (uten at jeg har sjekket.) Da er det igjen noe annet.
  • Hovawart er en stor vokter/gjeter og brukshund som absolutt bør brukes aktivt i hundesport. De kan ha vokt og passe på hus, bil, eier osv. Det er en liten rase i Norge. Selv om langhåret collie opprinnelig er en gjeterhund er det få (om noen) som brukes aktivt lengre, og de er mer avlet og egnet som familiehunder. De er gjerne med på det meste, men krevet ikke på langt nær like mye som hoffen. Det er en ganske stor rase i Norge med en del variasjon på størrelse, helse og gemytt innen rasen. Hvis du vurderer en av rasene så anbefaler jeg deg å sjekke nettsidene til raseklubbene og oppdrettere og få litt inntrykk av dem. Det er veldig stor forskjell på dem, så avhengig av hva du ønsker i en hund så vil nok den ene peke seg ut framfor den andre.
  • Hva er forskjellen mellom Hovawart og Langhåret collie?
  • Nei, men å si "har hørt" betyr så mye. Eller å påstå at noen er useriøse uten å si noe om hvorfor. Om man ikke kan vise til noe dokumenterbart eller egne erfaringer så har man ingen grunn til å tro at det er noe annet enn ondsinnede rykter. For det er definitivt folk som setter ut den type rykter og beskyldninger uten grunnlag, for å ødelegge for andre. Dessverre.
  • Så man skal altså bare stole på egenerfaringer mener du? Innehaver av kennel lønnelappen/pawforia ble 100% sikkert fratatt (nesten) alle hundene sine. Dette er hennes hunder, som begge er omplassert. Hunden til venstre heter Lønnelappen Bihto, han går det ikke an å ta feil av. https://www.nrk.no/rogaland/stadig-fleire-bekymrar-seg-for-andre-sine-kjaeledyr-1.14494559 hun har/hadde også en pågående sak hos mattilsynet i år, og hun fortsetter å avle og lure seg rundt NKKs smutthull. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...