Gå til innhold
Hundesonen.no

Har en rottweiler tispe på 1,5 år, og tenker på å skaffe meg en dvergpinscher på 4 år. Hva mener dere?


MarenMelissa
 Share

Recommended Posts

Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette.. Hun er trøtt i trynet når jeg kommer hjem, og av og til kan jeg til og med gå bort i sengen hennes å vekke henne omtrent. Hun ligger å sover når jeg er borte, men den siste timen før jeg kommer hjem da er hun helt spinnvill får jeg høre fra naoen min. Det er så forskjellig fra dag til dag. Og før hun nådde året, så tygget hun på listene igangen, og har laget et stort hull i tapeten på soverommet. Nå i det siste har det gått greit, men det virker som hun har tårer i øynene når jeg kommer hjem. Vet ikke hva det betyr, men jeg får veldig vondt av henne. Hun virker veldig utfor når hun har vært så lenge helt alene, ligger å griner for seg selv. Det e helt forskjellig fra uke til uke! Noen dager e det som jeg sa, jeg kan komme inn døren og hun ligger å halvsover, imens andre dager så er hun helt spinnvill , Hopper opp på meg og får ikke nok av å hilse. Helt spinnvill. I TUSEN! Og det e når hun e så glad for å se meg at hun har tårer i øynene også. Jeg får så vondt av henne, at jeg vil ha en liten tass som kan holde henne med selskap mens jeg er borte.

Hun er også sånn at hun kan ligge å slappe av på gulvet, men i det jeg reiser meg fra sofaen for å lage mat, gå på do, eller noe, så spretter hun opp og rett i hælene på meg. Hun blir til og med med meg i dusjen. Men det er litt min feil, for fra hun var liten av så har jeg lært henne at det ikke er farlig å dusje, vi er alltid på masse tur, og hun blir alltid gjørmete, og dermed så må hun i dusjen og skylle av seg hver kveld. Så det hender hun vil være med en ekstra gang. Tror hun egentlig bare liker det veldig godt. Hun pleier å sitte med øynene igjen og bare slappe av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Basert på ditt siste innlegg så tror jeg du legger alt for mye menneskelige følelser i din tolkning av hunden ;) Selv om de har det helt fint alene så er de jo selvfølgelig glad for og se eieren sin når den kommer hjem. En annen ting er jo at hennes reaksjon i det du kommer hjem garantert påvirkes av din reaksjon, enten du er vill og glad eller har dårlig samvittighet. At unghunder gnager på lister o.l. er ikke uvanlig. Og enig med Line, ikke la henne fotfølge deg over alt.

Ikke fordi at det er noe galt i og ha flere hunder, men jeg tror ikke du behøver og ha så dårlig samvittighet ovenfor den du har nå :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Tror jeg ikke har fått med meg alt men jeg tror ikk at hun trenger en hund til selskap. Det bråket kan jo faktisk være hunden som får lekeraptus. Ikke umulij når dem er i den alder. Foreslår som lenger opp her at du filmer og blir litt bevist på det kropsspråket ditt forteller hunden. Det kan hende du ser "tårer" når du er sliten eller lignende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...