Gå til innhold
Hundesonen.no

Hågakollens Isak og Vardekampens Bris - Runderingsbilder side 8


Frida og fuglehundene
 Share

Recommended Posts

Takk, synes han kler den veldig godt selv :D

Den har jeg kjøpt hos Kifani, den er brodert på ryggen og i front, men det er en Hurttavest :) Har navnet til Isak bak på ryggen og bilde av en engelsk setter og "Isak & Frida" på brystet :) Jeg elsker den vesten, passer perfekt til meg :) Noen synes den har lite lommeplass, men jeg har ikke merket noe av det :) Og liker at den er kort og at den ikke ser ut som et telt :P Den er også veldig praktisk når det er mørkt siden den har reflekser :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
  • Svar 394
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ute på ny tur i går, sammen med en nabo. Vi var ute i 4,5 time, og bortsett fra en båndtur i dag så har de stort sett sovet fram til nå   Han har så økonomisk måte å løpe på han her....

I dag fikk jeg bildene fra da vi var hos fotografen, og jeg tenkte dere også kunne få se dem Fotografen er Rina-Bodil Brenden og hun holder til i Åsnes. Jeg vil virkelig anbefale henne

Blitt en stund siden sist jeg tok med kameraet på tur. I går var det -22 da vi gikk ut, og det ble bare 2,5 timer ute, for vi måtte snu da Bris ble veldig kald. Rakk å ta noen bilder allikevel, til tr

Posted Images

I morgen skal vi ut på tur med en sonis, håper jeg får tatt noen bilder som kan legges ut :) Ellers trener Bris og jeg mot bronsemerket og klasse 1. Fri ved fot har begynt å komme såpass på plass at vi kan begynne å trene på stå under marsj mens vi går :D Han er veldig god på sitt og bli (blitt lite dekk og bli pga kaldt/vått underlag) når vi trener det alene, så der må vi prøve å få på noen forstyrrelser :) Han har også blitt flinkere til å bli sittende og vente på beskjed om han skal komme på innkalling, eller om han bare skal vente til jeg kommer tilbake og belønner. Vi må også trene mer på tannvisning, men det er ikke så enkelt når vi trener så mye alene. Apporten har vi slitt en del med, men vi hadde en liten treningsøkt for et par dager siden hvor det ser ut til at ting kanskje begynner å løsne :)

Gutta har fått navnene sine på to gensere :)

DSC_4242.jpg

DSC_4238.jpg

Her er et par bilder fra tur i går :)

DSC_4359.jpg

DSC_4375.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Nei :) Isak blir det ingen jakthund av, men Bris skal forhåpentligvis få prøvd seg :) Håper på kurs til våren og tilgang på folk som kan hjelpe oss. Vi trener på avstandssitt så og si hver dag og prøver å få apporteringa på plass, den må han uansett kunne i LP :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

I dag var Bris på sin første offisielle utstilling. Den ellers så bedagelige hunden min stressa en del inni hallen i dag, så jeg var glad jeg kom dit en time før vi skulle inn i ringen. Virket som han ble påvirket av andre hunder rundt som løp og stressa.

I ringen gikk det ganske greit. Han løp ganske greit i ringen, men ble litt gira av å løpe og av at hunden bak tulla. Da vi stilte oss opp på rekke sto han kjempefint og stilte seg opp selv (det har vi trent mye på), men da vi skulle foran dommerbordet og bli bedømt ble han så glad fordi det satt mennesker der og så på han, så da sklei han litt og sleit med å stille seg opp lenge om gangen. Tannvisningen gikk bra, det var jeg forberedt på at ikke skulle gå bra siden vi ikke får trent så mye på det med andre mennesker.

Jeg smilte fra øre til øre da han fikk excellent, det hadde jeg ikke trodd :D Jeg har fått blått hver gang jeg har stilt hund i junior, og så har de fått rødt senere, så jeg ble kjempeglad. Tre av fire i hans klasse fikk excellent, og han ble nummer tre. Han er jo bare 10 mnd og var helt klart den minste. Kommentaren til dommeren var at han trengte å få litt mer kropp.

"Passe stor av meget god type. Bra hode, god overlinje, tilstrekkelig underlinje. Noe åpen skuldervinkel, gode bakbeinsvinkler. Bra benstamme, bra pels og gode bevegelser."

Bris mente at det helt klart var en selfølge at han skulle få excellent, han er jo så kjekk en kar ;)

DSC_5262.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har akkurat sett gjennom hele tråden. Herlige gutter. :ahappy:

Bris har et litt "tungt" uttrykk eller hvordan jeg nå skal beskrive det. Han ser voksen ut i hodet, selv om kroppen er litt valpete. Isak ser på en måte yngre ut. :P Morsomt! Mange fine bilder her altså! :) Gratulerer med fint resultat på utstilling også. Klart Bris fortjener excellent! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...