Castella Skrevet 25. Juli 2012 Rapporter Share Skrevet 25. Juli 2012 Jeg står og ser ned på 4 kg elg kjøtt.... det er ikke kjøtt deig, men et helt stykke kjøtt... Hundene mine DIGGER villt kjøtt, så jeg tenkte å lage trenings godis av det som vi kan ta med på kurs i helgen... Har dere noen tips til hva jeg bør gjøre med kjøttet for at det lettest kan brukes til treningsgodis (ha i lomma) og kunne fryses ned igjen, siden det er masse kjøtt! stekes, kokes, tørkes??? Takker for svar Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mud Skrevet 25. Juli 2012 Rapporter Share Skrevet 25. Juli 2012 Drit i bikkja, og spis det selv... Seriøst, man kaster vel ikke bort elgkjøtt på bikkjer?? Eller gjør man? 3 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100021 Skrevet 25. Juli 2012 Rapporter Share Skrevet 25. Juli 2012 Drit i bikkja, og spis det selv... Seriøst, man kaster vel ikke bort elgkjøtt på bikkjer?? Eller gjør man? Jeg tenkte det samme Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hermes Skrevet 25. Juli 2012 Rapporter Share Skrevet 25. Juli 2012 Kanskje du finner inspirasjon her: http://hundesonen.no...-makt-i-verden/ Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Castella Skrevet 25. Juli 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 25. Juli 2012 Drit i bikkja, og spis det selv... Seriøst, man kaster vel ikke bort elgkjøtt på bikkjer?? Eller gjør man? I do Altså...først og fremst er jeg ikke så glad i elgkjøtt, min onkel jakter så vi har nok elgkjøtt og fryseren til mamma gikk i stykker så derfor har hundene vært så heldige og fått masse av kjøttet. Derfor er kjøttet til dem. Dette er ikke indefilet, det er litt grovere "suppekjøtt" Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest lijenta Skrevet 25. Juli 2012 Rapporter Share Skrevet 25. Juli 2012 Drit i bikkja, og spis det selv... Seriøst, man kaster vel ikke bort elgkjøtt på bikkjer?? Eller gjør man? Helt enig Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100021 Skrevet 25. Juli 2012 Rapporter Share Skrevet 25. Juli 2012 Koke det, skjære i små biter så langtidstørke? eller gå rett til små biter og tørke? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Yellow Skrevet 25. Juli 2012 Rapporter Share Skrevet 25. Juli 2012 Jeg hadde lett gitt hunden elgkjøttet, evt. tatt filetstykkene selv og skåret slintrer o.l av om det er det på til hunden. Her enten kokes kjøttbiter som godbiter, kuttes i små biter og på bakepapir og rist i ovnen på ca. 40 grader i noen timer til de er blitt tørre, eller kuttes i små biter før de legges på tallerken - inn i kjøleskapet ca. 12 timer på en side, snus etter det og ca. 12 timer på andre side igjen, til de er blitt tørre. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mud Skrevet 25. Juli 2012 Rapporter Share Skrevet 25. Juli 2012 I do Altså...først og fremst er jeg ikke så glad i elgkjøtt, min onkel jakter så vi har nok elgkjøtt og fryseren til mamma gikk i stykker så derfor har hundene vært så heldige og fått masse av kjøttet. Derfor er kjøttet til dem. Dette er ikke indefilet, det er litt grovere "suppekjøtt" Jeg ville fortsatt kokt det mørt, kasta oppi litt buljong, noen poser lapskausblanding, saltet og pepret og spist det selv jeg Det blir NYDELIG lapskaus av elgkjøtt! Restene går i fryseren og passer perfekt til de kalde høstkveldene man ikke helt orker å finne på noe å lage til middag... Ev kan du gjøre som Lill sa.Men jeg får helt vondt i hjerterota altså Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Castella Skrevet 25. Juli 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 25. Juli 2012 Jeg ville fortsatt kokt det mørt, kasta oppi litt buljong, noen poser lapskausblanding, saltet og pepret og spist det selv jeg Det blir NYDELIG lapskaus av elgkjøtt! Restene går i fryseren og passer perfekt til de kalde høstkveldene man ikke helt orker å finne på noe å lage til middag... Ev kan du gjøre som Lill sa.Men jeg får helt vondt i hjerterota altså Loke: gjør dette vondt i hjerterota??? https://www.dropbox.com/s/6nfp16iq2cn5jhs/20120725_213946.jpg Bikkja mat Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mud Skrevet 26. Juli 2012 Rapporter Share Skrevet 26. Juli 2012 Loke: gjør dette vondt i hjerterota??? https://www.dropbox.com/s/6nfp16iq2cn5jhs/20120725_213946.jpg Bikkja mat Ja! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
KristinR Skrevet 26. Juli 2012 Rapporter Share Skrevet 26. Juli 2012 Skjær kjøttet i terninger og tørk på svak varme i mange timer. Og elgkjøtt er urk Smaker søtt. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Shokata Skrevet 26. Juli 2012 Rapporter Share Skrevet 26. Juli 2012 Jeg vil gjerne høre hvordan resultatet ble, og framgangsmåten (har en stor elgsteik i fryseren som er til hundene). Hadde sikkert vært lurt å laga litt godis av den. Vokst opp med elg til middag minst en gang i uka, så jeg kan spare meg for fornøyelsen Noen som har prøvd spaghetti med elgkjøttdeig??? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SiriEveline Skrevet 26. Juli 2012 Rapporter Share Skrevet 26. Juli 2012 Noen som har prøvd spaghetti med elgkjøttdeig??? Nope, men har prøvd det til Taco! Det var nammis det Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Castella Skrevet 27. Juli 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 27. Juli 2012 Jeg vil gjerne høre hvordan resultatet ble, og framgangsmåten (har en stor elgsteik i fryseren som er til hundene). Hadde sikkert vært lurt å laga litt godis av den. Vokst opp med elg til middag minst en gang i uka, så jeg kan spare meg for fornøyelsen Noen som har prøvd spaghetti med elgkjøttdeig??? Jeg endte opp med å tørke det fineste reneste kjøttet i ovnen, men døra på gløtt.... og den andre store delen som bestod av ben og fett osv kokte jeg på svak varme lenge... så avkjølte jeg kjøttet og skar det opp i små biter... Fikk masse kraft som hundene har fått over maten sin i flere dager + at jeg frosset ned litt kraft til å ha i sauser senere. Bitene blir jo ikke tørre når de kokes med jeg tror det er enda mer nam enn tørka kjøtt... Hunder digger villt kjøtt Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Castella Skrevet 27. Juli 2012 Forfatter Rapporter Share Skrevet 27. Juli 2012 Ja! Til ære for deg tok jeg vare på noe av det fineste kjøttet, og kjøpte lapskausblanding.... håper du nå kan sove om nettene 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.