Gå til innhold
Hundesonen.no

Mike - Mer enn bare en hund


Linda=D
 Share

Recommended Posts

Mike min.

Fantastike gode Mike min.

Hva skulle jeg gjort uten deg?

Hvor ville jeg vært og ikke minst HVEM ville jeg vært Hvis jeg ikke hadde hatt deg.

Du er min støtte. Du er mitt allt. Skulle ønske du hadde kommet før. Kommet mens allt foregikk. Når jeg trengte deg så sårt. Jeg skulle så gjerne hatt en pause da, pause fra hverdagen, pause fra allt. Tenk om jeg hadde kunnet grått mine salte tårer i pelsen din, vi kunne delt hemmeligheter, Du kunne vist meg at verden utenfor ikke er skummel, jeg kunne ha fått den tryggheten som jeg får fra deg nå. Du kom i grevens tid. Du kom når jeg trengte deg som mest. Jeg er overbevist om at det ikke var en tilfeldighet at netopp du dukket opp. Tanken på at du levde i to år uten at jeg visste om deg. Det er en merkelig og mektig tanke. Det er som vi alltid har kjent hverandre. Det har alltidvært oss to.

I kveld brøt jeg sammen. Oppløst i tårer og med høye hikst. du så på meg med dine store, brune og kloke øyne før du vasket vekk mine tårer. Jeg hvisket deg hemeligheter og det tok ikke lange stunden før jeg gråt og lo omhverandre.

mitt liv ville vært så anderledes uten deg at tanken er skummel. Det er ikke lenger mitt liv. Det er våres.

Meg og deg - oss to

Med deg ved min side kjemper jeg

Jeg kjemper så hardt og står så støtt på bena at jeg ikke blir trodd, men det de ikke vet er at du står og støtter meg. Du holder meg oppe.

Jeg studerer. ikke noe studie med fasitsvar, men ett hvor jeg må hevde meg og prestere hver dag.

Jeg går i butikken, jeg tar buss og jeg treffer nye mennesker.

jeg går tur lags veien, jeg kan smile til fremmede og kommer med ett hei, jeg kan slippe deg løs med andre hunder og se deg løpe å leke mens jeg snakker med andre eier i en time eller to.

Allt får jeg til takket være deg.

Det koster og noen ganger dukker jeg under, men du står der ved siden av meg og støtter opp.

Jeg er så glad for at jeg kan få oppleve gledene ved å ha en hund.

Hvorfor jeg velger å publisere det her vet jeg ikke. Jeg finner stor trøst og motivasjon i å skrive og kanske noen andre kan kjenne seg igjen?

Hva betyr din hund for deg?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så utrolig flott skrevet, ble helt rørt her. Kjenner meg igjen i mye her ja, hundene er mine lykkepiller og gjør livet så mye bedre og enklere.

Mike høres ut som en helt spesiell hund :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk :heart: Sovnet med Mike på fanget i natt etter å ha skrevet dette. Utrolig hvor godt det er å skrive ut innimellom.

Er helt utrolig hvor stor hjelp og støtte det er i en hund(dyr) og også hvor sosialt det faktisk er. Fått mange veldig gode venner pga han.

Ja Mike er en veldig spesiell hund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Bruk kode "alrute15" for å få 15% rabatt på ruta, rutebånd, blindspots og targets hos Drammen Hundepark. Gyldig til 15. oktober 2024 https://www.nettbutikk.drammenhundepark.no/categories/rute
    • Hei, er det noen som vet hva reglene er for å stille kirurgisk kastrert hannhund i utlandet er, eller hvor man kan finne slik informasjon? Jeg vet at NKK tillater å stille kastrert hannhund dersom det er gjort av medisinske årsaker og hvis man kan fremvise attest for at hunden hadde to normale testikler før kastrering. Men gjelder dette også hvis man ønsker å stille hunden for eksempel i Sverige, Finland, Frankrike etc? Eller har alle land ulike regler? Noen som eventuelt vet hvilke land som godkjenner det eller land som ikke tillater å stille kastrert hund (uansett om det er gjort av medisinske årsaker?😊
    • Hvis hun fortsatt bruker samme metodene er det jo "bare" å anmelde igjen. Ellers ville jeg sendt formelle henvendelser til klubben og NKK.
    • Jeg klagde på dette hos NKK inne på FB da det kom opp at de lot henne holde på. Det ble slettet og jeg fikk "mute" for en tid. Skremmende holdning. jeg kjenner personen fra hestemiljøet helt tilbake til 1988  da jeg kommer fra og har bodd 3 il fra hennes hjemsted. Kjenner og tilk henne fra hund selv om jeg har hatt nada med henne å gjøre.. jeg anbefaler at dere går inn og leser de grusomme sms som ble sendt mellom henne som eier og driver av kennelen - og de to ansatte..saken er mye verre enn det virker i media. Mangelen på respekt og empati er hårreisende.  Hun skal og ha blitt dømt for vold mot menneske og er kjent i området for å være "feisty". hvis man kan si det sånn.. sier ikke mer om  saken.. men rapporter og boikott.. Den som blir direkte berørt må være flink å si i fra.. Kanskje det er på tide at NOAH kommer på banen??
    • Skriv litt fort her men veit at mensen er noe kvinner har å ikke hunder. Men trudde du klarte å slå 2 fluer sammen ✨️ Vi har fikset alt å funnet ut av alt så går det ikke Ann å slette innholde heller  Så andre som sere dette så all good ok8 vi fant ut av problemet 😄
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...