Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva er god etikkette når man er på besøk og har hund med?


Debbie
 Share

Recommended Posts

Jeg skjønner heller ikke vitsen med å dra med seg hunden overalt. Supra er med inn til moren min, men det er mest for mammas skyld. Hun er nemlig vilt begeistra for Supra :) Ellers pleier jeg ikke en gang spørre om å ha med hunden inn til folk. Skal jeg bort, er Supra igjen hjemme - og jeg er hellig overbevist om at hun syns det er helt greit, for da kan hun ligge i sofaen og kose seg :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Makan til frekkt besøk!

Har selv med meg Theo da jeg skal bort, siden jeg da ofte er borte hele helgen hos venninner. De bor langt unna, så er ikke bare å dra frem og tilbake på en dag.

Å da er det selvfølgelig mitt ansvar å passe på hva han gjør. Å at han ikke gjør noe de ikke synes er greit.

Bruker som regel Belly Band for sikkerhets skyld. Ikke at han markerer inne hos andre, heller ikke hjemme da jeg er her. Men vil ikke ta den sjansen

Da kan han bevege seg mer, og ingen trenger å stesse og være redd for uhell...

Det er jo så koselig at han får bli med synes jeg, og da vil jeg ikke ødelegge det.

Respekterer tross alt vennene mine såpass...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tar ikke med hundene mine inn noen steder, kanskje foruten om min nærmeste venninne og mine besteforeldre. Men utenom disse to er hundene i bilen. Dersom folk "har sååååå lyst til å se på den lille valpen" så tar jeg da gladelig henne ut av bilen, også kan de få hilse på henne utenfor, men jeg har lite til ingen behov for å ta henne med inn til folk. Spesielt med tanke på at jeg vet hun tygger på alt mulig, og jeg vet hun tisser på gulvet. De lider ingen nød med å vente i bilen som regel, så da er det dèt de gjør. Unntaket må være hvis man mot all formodning skulle være på overnattingsbesøk e.l., da ville jeg satt pris på om hundene ble invitert inn for å sove inne med oss.

Forøvrig hadde jeg vurdert om jeg i det hele tatt ville ha noe mer med den personen å gjøre, som kom inn og oppførte seg slik du skisserer..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja, flere vi besøker setter pris på at hundene er med også, og hundene setter pris på å være med på besøk å treffe folk. Så da tar vi dem med. Om man har hunder som strør sand og pels overalt og de man besøker ikke bryr seg om hunder så blir saken en litt annen såklart.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mi er nå med for er jo hjem alene når jeg er på jobb da, er det uaktuellt at hun er alene på kvelden om jeg skal noe også.Har ikke bil har jeg hatt det har hun nok uansett vært med inne om fått lov mye triveligere for hun også være med inne hilse på folk/andre hunder osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...