Gå til innhold
Hundesonen.no

NKK Hordaland - 14/15 April.


Synnikken
 Share

Recommended Posts

  • Svar 188
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da har jeg egentlig sagt at vi kan dra, Kamar og jeg. Også håperhåperhåper vi at Marie eller Benedicte er ledige, eller HHC om hun skal dit! Jepp, jeg knabber HHC uten at hun veit det, sånn just in ca

Imponerende regnestykke Yodel

Vurderer om dette skal bli Mayahs første offisielle utstilling. Hun er da 9 mnd Er veldig usikker da hun er veldig valpete nå! Traving er for pyser mener hun

Melder på alle tre på mandag :D Det blir litt forandring i planene.. Sambo skal stille ut seg selv (:lol:) og det er selvfølgelig denne helgen.. Så han får ikke blitt med, og da må jeg dra alene! Håper virkelig jeg finner noen som gidder å bli med meg, for jeg har aldri kjørt til Bergen, og vi må kjøre natt til lørdag mest sannsynlig.. Ikke koselig å gjøre det alene iallefall..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dere som skal overnatte i Bergen hvor skal dere sove?

Høres ut som ting begynner og fylles opp og jeg er jo ikke kjent for 5 øre..

Svigerfar. :lol: Og Yodeloo har meldt på Kamar. :)

Ågotnes Hotell har jeg hørt tillater hunder, men jeg vet ikke. Det er ikke så innmari langt fra Bønes heller. Men jeg aner ikke hvordan det er med bussforbindelser og sånn, så det kunne kanskje vært lurt å finne noe nærmere om du ikke kjører?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Svigerfar. :lol: Og Yodeloo har meldt på Kamar. :)

Ågotnes Hotell har jeg hørt tillater hunder, men jeg vet ikke. Det er ikke så innmari langt fra Bønes heller. Men jeg aner ikke hvordan det er med bussforbindelser og sånn, så det kunne kanskje vært lurt å finne noe nærmere om du ikke kjører?

Jeg kan bare si med en gang, at bussforbindelsene mellom Ågotnes og Bønes kan man bare glemme. Har bodd på Ågotnes og man er HELDIG om ting klaffer med bussen inn til sentrum i ukedagene :/

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kommer, og det er 3 fra siste kullet mitt (1 hannhund, 2 tisper) som debuterer som juniorer, så tar det som trening :)

Skal også mest sannsynlig stille "minstejenta" her hjemme (blir litt feil egentlig, selv om hun er minst på innsiden, så er hun størst på utsiiden ;) ), Perla, som blir 18 mnd i april så hun stiller vel i unghundklassen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil stille alle selv! :P

Men om jeg ikke rekker det så er HHC min faste vorstehhundhandler, hvis hun skal dit da, men takk allikevel :)

Åh, er jeg fast altså? :P:D

Hørt noe mer angående dommeren?

Dersom noen tilfeldigvis skulle ha lyst på selskap fra østlandet og over (bare putt på penger, så slutter jeg aldri å snakke) så rop ut. Jeg har fått tilbud om å stille 2 hunder som står for champ. men tror ikke jeg kan ta meg rå til flybilletter. Spleiser såklart litt på bensin om det skulle bli aktuelt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg jobber på et sted i sentrum som tillater hund: http://www.jacobsber...apartamentHotel

Mener det i april er 890kr natten for to pers i dobbelrom, bad og lite kjøkken på rommet. Tror ikke vi pleier ta ekstra for hund. Anbefaler og ringe og bestille, ikke bestille på nett. Stedet ligger rett over veien for Marken Gjestehus, ser noen skulle bo der :)

Ellers skal jeg ikke stille, men planlegger å ta med meg gutten min og se på eurasierne på lørdagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal med Avalon og Ella, og Monica er med meg (med Tindra og Arla), MEN vi finner ikke overnatting, for alt er fullt. Noen tips, eller noen som evt. har ledig plass i hytte e.l.? Jeg er lite på nett, så det er best å kontakte Monica :)

Dere kan jo sjekke ut den som blei lenka opp lengre oppe: http://www.jacobsbergen.no/no/web/static/index/id/apartamentHotel (Også sendt til Monica).
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om noen av dere har plass til meg + 1-2 hunder fra Bergen-Oslo-området så si fra :) Trenger bare skyss hjem.

Sting er forøvrig dobbeltbooket den helgen, for han er også påmeldt til Geiloprøven. Heldigvis stiller han søndag på NKK Bergen, og prøven er tre-dagers, og sjansene for at han går videre til søndag på Geiloprøven er ganske liten.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Ikke lett å få til disse oppstillingsbildene av valp 😂 Men tenker jeg skal forsøke å få til 1 bilde i måneden.    Tempo 4 måneder gammel.  12 kg og 42 cm høy. 
    • Jeg ønsker at prisene på valpene sank betraktelig. Både på blandinger og rasehunder. Grunnen til det er at når man nå tjener så utrolig godt på hvert valpekull, så er jeg redd det bli mer rovdrift på tispene. Og mer useriøs oppdrett. Jeg vet om flere som sper på pensjonen ved å avle kull etter kull, år etter år (på flere tisper, men likevel). Han ene får opp til ca 50 valper pr. år, og sånn har han holdt på i mange mange år. Blir penger av det gitt... 
    • Han får typisk siste måltid i 20-tiden, og da er det oppbløtet, så han får i seg mye væske da. Har tenkt at dette kanskje er litt for seint og at han da får full blære en gang midt på natten. Vi legger oss ca. 22:30 og står opp klokken 07, så det er jo over 8 timer. Men som sagt har han jo klart dette fra han var 2 måneder gammel, så jeg syns det er rart at nå som han er større, så skal han plutselig ikke klare å holde seg lenger. Ja, jeg er streng på at det er kun ut for å tisse og bæsje. Han får ikke begynne å leke med pinner osv. Han sovner fort igjen etter å ha vært på do, så det er bra! 
    • Litt av problemet er at om man avler renrasede hunder så får man konsekvenser i det at man ikke får registrert valpene, mens med blandingshunder så er det litt mer "fritt frem". Dessverre. Og det er lite man kan gjøre så lenge hundene har tilgang til mat, vann og ly, og får det tilsynet de har behov for helsemessig.
    • Hei.. Jeg blir så frustrert.. Noen jeg så hadde valper liggende ute på finn i starten av året (valpene født i Desember), har nå parret tispa igjen på første løpetid etter forrige kull, dette skjer så ofte og jeg blir kvalm! Er det virkelig ingen lov som skjermer de stakkars tipsene for sånt? De blir jo brukt som pengemaskiner. "Oppdretter" får søte små valper og itillegg så tjener de GODT på det, vinn vinn tenker de..  Ikke bare skal de ha nytt kull, men rett etter å solgt valpene fra forrige kull så ble både mor og far (de eier begge selv) lagt ut for omplassering på finn, dette ett eller annet vås om at de skulle bruke tid på Gud og hadde blitt frelst og blabla. Jeg blir helt paff.. Men viser seg jo at hundene aldri ble omplassert allikevel for nå har de lagt ut ny annonse om at de venter valper i August, fra samme tispe og hannhund... Har forresten screenshot fra annonsen til forrige kull. Er det lov å holde på sånn? Rådrift på tispa for at de har funnet ut at de tjener gode penger på det?!  Gjelder forresten Malamute/husky blanding, hvite hunder, du finner de på finn 🤪
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...