Gå til innhold
Hundesonen.no

Hva gleder du deg til i 2012?


Symra&Pippin
 Share

Recommended Posts

Åhh, det er mye å glede seg til!

  • Valper - tispen er på dag 4 i løpetiden og ble hentet hjem i dag, så eventyret er forhåpentligvis rett rundt hjørnet.
  • Lange, lyse kvelder
  • Lang sommerferie med late dager på stranden med lykkelige hunder hoppende i vannkanten
  • Turer og treninger på milde sommerkvelder
  • Festivalsommer
  • Forhåpentligvis få fortsette i jobb samme sted, men med noe endret stilling
  • Rolige filmkvelder og fartsfylte byturer med gode venner

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 53
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

På grunn av helsa, velger jeg å tenke kortsiktig, framfor å glede meg til ting som skjer om lenge som det kanskje viser seg at jeg ikke orker eller klarer å få med meg likevel - så unngår jeg en del s

Caspervalper

Nytt år og nye muligheter folkens! Blanke ark og haugevis av fargestifter! Jeg gleder meg til våren og til sol og sommer. Til å få ordnet litt på hus og hage, gjøre det på min måte, sette mitt preg

Jeg synes egentlig det viktigste er å glede seg over her og nå.. i tillegg til ting frem i tid.

Her og nå gleder jeg meg til å lese spennende bok på sengen med Strider sovende som en slags skjønn bamse bak ryggen min, jeg gleder meg til imorgen for da er det søndag og fri og jeg skal trene Strider mer med ekstern belønning og vi skal ut på ski (ikke at jeg liker skigåing så godt men jeg liker alltid å gå tur i skauen)

Jeg gleder meg til Gråtass-kurs som starter 28. februar

Jeg gleder meg til (forhåpentligvis) et kurs i mai

Og så gleder jeg meg til våren og forsommer med lange lyse kvelder og masse fuglesang og å være ute til langt på kveld, og alt det vår og sommer innebærer

Før det gleder jeg meg til litt kroner på konto, sånn at jeg kan bestille frø og så skal jeg snart begynne med forvår inne.. så frø og se dem spire

Og jeg gleder meg til mars når vi setter igang drivhuset.. å pusle rundt inni der er nok noe av det koseligste i verden

Og sist men ikke minst - jeg gleder meg til enda et år med Strider, han blir jo 2 år til august, begynner å bli voksen da. Hvordan blir han mon tro, min lille heftige fysak som gir så mye glede og latter? Kanskje han ikke forandrer seg noe fra han er idag, eller kanskje endrer han seg - tror nok aldri han blir sindig og moden, heldigvis - we like them crazy!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med TonjeM, det viktiste er å huske å leve i nuet og prøve å kose seg og glede seg over hver noe hver dag. Jeg tok meg selv i for en god stund siden å alltid glede meg til noe nytt, og vips hadde flere år gått og jeg oppdaget at jeg hele tiden hadde jaget etter stadig nye ting å glede seg til uten å nyte tiden da jeg hadde den. Og tiden går for fort, den raser fra meg!

Så, selv om noen dager er møkkadager og noen dager er jeg teit og bikkja teit og verden teit, sånn som livet kan være en gang i blant, finner jeg litt å glede meg over hver dag. Og det beste av det beste er å komme hjem til pelsen min som er fra seg av lykke hver eneste dag :heart:

Men klart jeg gleder meg til ting i 2012!

-Aller først gleder jeg meg til at jeg kanskje får valp

-Og om det ikke blir noe av, så gleder jeg meg til at noen trøster meg litt haha

-Jeg gleder meg til å se hvordan Marvin opplever å få en ny tispe i hus

- Til å se mine to herlige leke lykkelig sammen når hun har blitt pittelitt større

-Til turene og kosen vi tre skal ha sammen

-Til treninger med den lille og bøllestreker jeg ev. måtte hanske opp med hihi

-Jeg gleder meg til at det forhåpentligvis blir en uke på hytta ved Sølenfjellet med bla Sandra til sommern :innocent: og kanskje hennes?

- Til NBF Sølen, forhåpentligvis med vesla på slep

-Til forhåpentligvis Danmark og Finlandsutstillinger

-Til mange herlige skogsturer der vi balsamerer sjelen vår

-Og til alle gode stundene med vennene mine :heart:

Edit2: - Glemte at jeg også gleder meg veldig til kooikerspesialen med nederlandsk dommer. Jeg er veldig spent på hva han gir av kritikker. Første gang jeg stiller for en dommer fra rasens hjemland.

Det kan se ut som at jeg må trøstes litt om det ikke kommer en frøken hit i 2012 siden nesten alle punktene inneholder nettopp det haha Men de punktene står med eller uten vesla altså ;)

Må nok hanske opp med bøllestreker uansett jeg!

Endret av LXT
Lenke til kommentar
Del på andre sider

- Jeg gleder meg til å flytte

- Til å drikke masse vin

- Til fine opplevelser med jentene

- Til å gå MH med begge

- Til å avtale parring med hannhundeier

- Til å gå oppdretterskolen

- Japanspesialen

- Sølen

- Sommerferie med Marianne og de firbeinte

- Å ha bursdagsfest i juni

- Å ta kjøretimer

- Min tredje semesterstart på ILN

- Å betale ned på gjeld

- Stille ut i utlandet

Og en hel masse mer. Jeg gleder meg over noe hver dag, jeg. :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...